forum.gif
Komplekta vērtība
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Komplekta vērtība
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.15 20:40
 citēt
Vēlos uzzināt cik naudiņas maksimāli varu izspiest par savu ekipējumu + ss.lv faktors. Neorientējos reālajā tirgus situācijā šajā preču segmentā Latvijā, tāpēc ceru ka kāds zinošāks/prasmigāks lietotājs ko spēs līdzēt.

Canon 1100D (~1700 kadri) vizuāli izskatās kā jauns
Canon 17-85mm 1:4-5.6 IS USM + CPL 67mm noname + 67mm ND8 Kenko slim + 67mm B+W UV + blende
Tamron 70-300mm F/4-5.6 Di LD MACRO 1:2 + blende (vecs, lēns briesmonis)
Case Logic TBC-409-BLACK pleca soma.

Milzīgs paldies visiem, kuri atstās ne pārāk rupju (par tēmu) komentāru.
Publicēts: 09.03.15 21:01
 citēt
Ak, cienītais!

Būšu tomēr spiests Jūs abbēdināt, jo tehnikas tirgošana komplektos ir ļoti nepateicīga nodarbe, kura ļoti bieži izsauc negatīvu reakciju no potenciālo pircēju puses. Es lieliski saprotu Jūsu vēlēšanos vienā piegājienā tikt vaļā no ne paša labākā Ķenona pamatzūma, veca, lēna briesmoņa un noname CPL loga stikla gabala, bet katrā forumā noteikti atradīsies rupji tēviņi, kuri liks Jums priekšā argumentu "A nafik man vajadzīgi visi tie tavi liekie liberiņi, ja gribu tikai rumpi???!!!", un Jums būs diezgan grūti iebilst, ka viņiem jāuzņemas problēmas ar maksāšanu par nevajadzīgām lietām un to mešanu miskastē vai pūlēm atrast vēl kādu, kam tos iesmērēt.
Tādēļ mans laipnais padoms - sadaliet savu komplektu sastāvdaļās, uzlieciet cenu katrai pozīcijai un ticiet man, vismaz daļu izdosies notirgot krietni veiksmīgāk.
Ja man neticat, pārbrieniet pa šo pašu pirkšanas-pārdošanas sadaļu, atrodiet sludinājumus, kuros kāds jau ir centies tirgot komplektus, izlasiet, izsmejieties un pats varēsiet nolemt, vai atkārtot viņu kļūdas. Ne Jūs tāds pirmais, ne pēdējais.

Ceru, ka Jūs to neustversiet par pārāk rupju komentāru.

Ar vizdziļāko cieņu, vienmēr Jūsu - Šneiders.
Publicēts: 09.03.15 21:04
 citēt
Komplekts diez vai būs iespēja ātri notirgot
Publicēts: 09.03.15 21:23
 citēt
A. god. Schneiderkungs, paldies par viedokli :face-kiss: Ņemšu vērā padomu, ar pārdošanu nesteidzos, bet skaidri zinu ka vēlos tikt vaļā no tā komplektiņa.
Vienmēr Jūsu - catbug

Tā tik turēt, pagaidām džentelmeniskākais topiks. :face-wink:
Publicēts: 09.03.15 21:45
 citēt
Noņemu cepuri Jūsu priekšā, kungi!
Publicēts: 09.03.15 23:03 labots
 citēt
18-85 USM ss.lv stāv par 150 (ļoti ilgi stāv, tie kas tur ir), man aizgāja par 130 pāris nedēļās.
1100D pagājušā gada pavasarī notirgoju par 220 ar 18-55 stiklu, pulti, kaudzi akumulatoru un vēl vai 16 vai 8GB atmiņas karti, tikai body varētu būt 120 - 160, slikums vērt ss.lv vaļā.
70-300, ja tas ir ekvivalents pēc vecuma un lēnuma Canon DCIII tāda paša diapazona, tad 60 - 80, kaut kur tā.
Somai ciparu pat nerēķini, saki, ka bonusā par brīvu. :)

Ja nesteidzies ar tirgošanu, tad ss.lv vidējo cenu arī liec un gaidi. Mēnesi, divus, trīs... Gan jau aizies. :D Ja steidzies nedaudz, tad ss.lv cena -20E, smuka bilde un mēneša laikā gan jau iztirgosi.

Un, jā, komplektā būs grūtāk, nekā atsevišķi.
Publicēts: 09.03.15 23:13
 citēt
Skaidrs man ar jums viss tagad, labāk vairs būt nivar. Paldies, var slēgt, dzēst, norakt utt. :face-wink:
Publicēts: 10.03.15 07:41
 citēt
Hmm, tas jau izklausījās, it kā pasažieris būtu nedaudz apvainojies... Un paldies man nepateica par laiku, ko es veltīju, rakstot objektīvākos ciparus, kādi man zināmi. Sic transit glorai mundi! :)
Publicēts: 10.03.15 11:31
 citēt
nu tad vereiz liels paldies visiem, ieguvu apskaidribu un viss ir vairak neka labi. vilks paedis un kaza dziva. jauku dienu visiem! :face-smile:
Publicēts: 10.03.15 11:32
 citēt
nu tad vereiz liels paldies visiem, ieguvu apskaidribu un viss ir vairak neka labi. vilks paedis un kaza dziva. jauku dienu visiem! :face-smile:
Publicēts: 10.03.15 13:23
 citēt
catbug:nu tad vereiz liels paldies visiem, ieguvu apskaidribu un viss ir vairak neka labi. vilks paedis un kaza dziva. jauku dienu visiem! :face-smile:

uzraksti vēlreiz, varbūt kādam tomēr nepieleca!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):