tik tālu nu esam dadzīvojušies. Sestdien jābildē, ir kaudze ar AA akumulatoriem, bet nav ne jausmas, kā ar veselību - cits komplekts šancē labi, cits pavisam švaki. Saimniecībā tikai stulbie lādeklļi, tāpēc nevaru individuālus elementus nočekot. Varbūt kāds var aizdot uz pāris dienām šonedēļ, lai varu iztestēt un saprast, kādas kombinācijas ir lietojamas un kuri komplekti - metami ārā? Domāju kaut ko līdzīgu šim: argus.lv... bet 45 eur drusku žēl Bet nu, laikam nāksies pirkt, ja nevarēšu sarunāt. Parādā nepalikšu.
O, 26 euro ir labāka cena! Paldies, laikam priekšā gājiens uz bodi. Uz ātro plauktā paskaitīju, man to komplektu kādi 8 vismaz ir... Laikam ir vērts uzreiz astoņvietīgo iepirkt
Pie Spices bus pieejams pa dienu, vakara dosos Skolas ielas virziena. Man ir k-kads La Crosse BC-900.
P.S. Pieredze gan rāda, ka dati no ar šiem brīnumiem veiktajos testos nav diez ko vērtīgi. Tās kas man bija Sanyo NiMh vienkārši pēc ~3 gadiem pārstāja lādēt blici, kaut arī lādētāja uzrādītajos parametros viss bija kā jauniem. Turpat Eneloopi jau iet 5+ un nekādu problēmu.
Citiem vārdiem vislabākais pirms (un tas nav dažas dienas, bet bišku vairāk) svarīga pasākuma ir salādēt un praksē padzenāt + paņemt līdzi rezervi x2 x3.