forum.gif
Aiznemties gudro lādētāju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Aiznemties gudro lādētāju
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.15 00:38 labots
 citēt
Labs vakars,

tik tālu nu esam dadzīvojušies. Sestdien jābildē, ir kaudze ar AA akumulatoriem, bet nav ne jausmas, kā ar veselību - cits komplekts šancē labi, cits pavisam švaki. Saimniecībā tikai stulbie lādeklļi, tāpēc nevaru individuālus elementus nočekot.
Varbūt kāds var aizdot uz pāris dienām šonedēļ, lai varu iztestēt un saprast, kādas kombinācijas ir lietojamas un kuri komplekti - metami ārā?
Domāju kaut ko līdzīgu šim: argus.lv... bet 45 eur drusku žēl :D Bet nu, laikam nāksies pirkt, ja nevarēšu sarunāt.
Parādā nepalikšu.
Publicēts: 10.03.15 00:47 labots
 citēt
O, 26 euro ir labāka cena!
Paldies, laikam priekšā gājiens uz bodi.
Uz ātro plauktā paskaitīju, man to komplektu kādi 8 vismaz ir... Laikam ir vērts uzreiz astoņvietīgo iepirkt :D
Publicēts: 10.03.15 01:41
 citēt
versatile:
Uz ātro plauktā paskaitīju, man to komplektu kādi 8 vismaz ir... Laikam ir vērts uzreiz astoņvietīgo iepirkt :D

Tad jau uzreiz uz 16 :face-grin:

www.neostore.lv...

P.S. BC-700 varu aizdot, bet diez vai gribēsi 2x uz Ogri kulties...:face-sad:
Publicēts: 10.03.15 01:58
 citēt
Ja katrs pa vienam aizdodam, tad moš visus vienlaicīgi sanāk atjaunot :D Ja kas, man ir. Matīsa/Čaka krusts. pēc 20:00
Publicēts: 10.03.15 06:55 labots
 citēt
Pie Spices bus pieejams pa dienu, vakara dosos Skolas ielas virziena.
Man ir k-kads La Crosse BC-900.

P.S. Pieredze gan rāda, ka dati no ar šiem brīnumiem veiktajos testos nav diez ko vērtīgi. Tās kas man bija Sanyo NiMh vienkārši pēc ~3 gadiem pārstāja lādēt blici, kaut arī lādētāja uzrādītajos parametros viss bija kā jauniem. Turpat Eneloopi jau iet 5+ un nekādu problēmu.

Citiem vārdiem vislabākais pirms (un tas nav dažas dienas, bet bišku vairāk) svarīga pasākuma ir salādēt un praksē padzenāt + paņemt līdzi rezervi x2 x3.
Publicēts: 10.03.15 07:16
 citēt
Mans dzīvojas pie Zemitāna tilta (centra galā), varu šodien pēc 19.5 vai rīt +- visu dienu
Publicēts: 10.03.15 09:20
 citēt
Aizņemies šite :) ntg.lv...
Publicēts: 10.03.15 09:20
 citēt
Brauc us Preiļiem :face-grin:, iedošu Teknolainu BC-700. Ja tests kopā ar refrešu, tas var aizņemt pat diennaktis trīs.
Publicēts: 10.03.15 09:48
 citēt
varu aizlienēt BC-1000 sākot ar rītdienu, šodien slinkums braukt pakaļ
Publicēts: 10.03.15 09:49
 citēt
BC-700 ir 2 gabali, bet gribētu patestēt šādu joku ->

Lādē un zibenīgi testē praktiski visu :)
Publicēts: 10.03.15 11:32
 citēt
O, paldies visiem piedāvātājiem. Atļaušos uz kādu pārīti drusku vēlāk pieteikties, jo vismaz 4 komplektus līdz sestdienai lietojamus vajag dabūt :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):