forum.gif
19-35mm priekš Nikon FF
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / 19-35mm priekš Nikon FF
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.15 11:56 labots
 citēt
Iespējams kādam ievajagās Soligor AF 19-35mm f3.5-4.5 MC objektīvu!

Stikli un blende tīri, korpuss ar kā no veikala, komplektā abi vāki.

Uz FF un filmas normāli plats, uz crop tāds "kitīgs"

lens-club.ru...

cena - 35 EUR
Publicēts: 11.03.15 12:02
 citēt
Ir neliela interese noprovēt. Šis uz 11fragmu kļūst ass?
Publicēts: 11.03.15 12:08
 citēt
Uz filmas super stikls. Uz cipariem, vismaz Canon, man nepatika - kaut kā deva ziepjainu bildi. 18-55 bija labāks. Bet uz filmas - perfekts. Un cena sviestmaize.
Man bija šī paša stikla versija ar Tokinas nosaukumu.
Publicēts: 11.03.15 12:13
 citēt
rezervēts
Publicēts: 11.03.15 12:43
 citēt
laaaciss:rezervēts

žēl, ka tikmēr kamēr ēdu 1/2dienas tikmēr kāds (visticamākais, ka 60/5.6) norezervējis. redzēs, ja nu nepaņem, tad es arī varētu iestāties rindā. (:
Publicēts: 11.03.15 13:19
 citēt
nesix:
laaaciss:rezervēts

žēl, ka tikmēr kamēr ēdu 1/2dienas tikmēr kāds (visticamākais, ka 60/5.6) norezervējis. redzēs, ja nu nepaņem, tad es arī varētu iestāties rindā. (:

Visticamāk kāds cits norezervējis.
Publicēts: 11.03.15 14:56
 citēt
Paldies visiem interesentiem - PĀRDOTS
Publicēts: 12.03.15 12:30
 citēt
versatile: Man bija šī paša stikla versija ar Tokinas nosaukumu.

Man ir bijušas abas versijas, Soligors uz Pentakša, bet Tokina - uz Ķenona.
Tik Soligors=Cosina=Vivitar=Phoenix, Tokina ir pavisam cits objektīvs, kaut arī parametri vienādi.
Publicēts: 12.03.15 12:33 labots
 citēt
Mja? Man likās, ka vismaz stiklus taisīja Hoya priekš visiem šiem. mehāniski moš arī cits. Bet nu lab, pirms cik gadiem ta tas bija, mok neatceros vairs tik precīzi.
Publicēts: 12.03.15 12:50
 citēt
Stiklus droši vien, ja jau Hoya ir Japānas lielākais optiskā stikla ražotājs. Bet Soligor, Vivitar un Phoenix ir tik tirdzniecības markas, rebadžota Cosina, kura ir ražotājs, Tokina - ar šīm nesaistīta firma. Pie tam, Tokinai 19-35 ir progresīvāka konstrukcija ar iekšējo fokusēšanos un robaino blendi komplektā.
Publicēts: 12.03.15 14:14 labots
 citēt
Nav tokinai iekšējā fokusēšanās, ko stāsti. Objektīva priekša staigā, tik apkārt lielāka diametra metāla apkakle - tāpēc izskatās, ka ir iekšējā fokusēšanās.
Iekšēja fokusēšanās bija varbūt 20-35
Publicēts: 12.03.15 14:58 labots
 citēt
Nu labi, nezinu, kā to nosauc un neinteresē, kā realizēts, bet korpusa priekša bija nekustīga ar kustīgu stiklu, polarizācijas fitrs negriežas. Soligoram griežas ar visu objektīva priekšējo daļu.

Kaut gan - www.kenkotokinausa.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):