forum.gif
Slēdža pults ar taimeri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Slēdža pults ar taimeri
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.03.15 14:55
 citēt
Jauna ar defektu slēdža palaišanas pults, displejā minūtēm nerāda kreiso malu (attēls), kādam tas varētu netraucēt, ar sony alpha kontaktu galā, pieļauju, ka viegli pārtaisīt uz jebkuru citu. Piedāvājiet savu cenu, paņemšana purčikā pie Go planet. 29422566 aldispirtnieks@inbox.lv fotki.lv...
Publicēts: 13.03.15 18:08
 citēt
Es te jaunu , bez defekta piedāvāju- nevienam nevajadzēja, mož ar defektu Tev aizies. Ja kas, padod ziņu, iedefektēšu savējo.:face-grin:
Publicēts: 13.03.15 19:20
 citēt
Ja neviens nepiesakās, atdošu par normāla vīna pudeli.
Publicēts: 13.03.15 19:24
 citēt
Rimčikā uz akcijām pa 5eur var normālu pagrābt. Varu arī samainīt pret 5ērām.
Publicēts: 13.03.15 21:07
 citēt
Ok, padod ziņu kad taisies.
Publicēts: 14.03.15 17:52
 citēt
priore:Bet kā ar cenām, par cik pārdod Aldis, par cik Aibeks? Varbūt man labāk der pa lēto ar defektu, KO? A? man tieš Sonī Alfa ir.

Cilvēk mīļais! Kas ir desmit/piecpadsmit eur? Vai tā ir nauda? Lai es vēl tērētu savu laiku /degvielu un pievestu "itkā potenciālajam" pircējam aplūkot preci, kuru viņš "iespējams nopirks"? Es labāk izmetu miskastē!
Sen jau pierādījies, ka šejienes publika ir knauzeri un haļavščiki( vismaz man tādi ir trāpijušies).
Piemēra pēc minēšu vienu gadījumu, kad visnotaļ atzīstams foto aprindās cilvēks ilgi grozīja preci(somu) un beigās secināja, ka esot par lielu, BET- Ja cena būtu par 5eur zemāka, paņemtu gan. Smieklīgi! Manās acīs šis cilvēks ir zaudējis vismaz cieņu. Nu apm. tā Imho.:face-grin:
Publicēts: 14.03.15 22:43
 citēt
Pārdots
Publicēts: 16.03.15 22:56
 citēt
priore:Paldies par pulti. Gaidu, kad Aibeks defektēs savu vai nedaudz nolaidīs cenu nedefektētai. Neskatoties uz spilgto piemēru, Aibek, man arī pieci vai desmit eiriki ir nauda. Ja Tev neveicas ar pircējiem un tie visi ir gnīdas, tad varbūt Tev jāpiestrādā pie preces reklamēšanas un cenu politikas, nav pašam jātērē degviela. Lai pircēji paši brauc pakaļ un pētī.[/quote

Negaidi bet brauc pakaļ, īpaši tev uzdāvināšu, nevēlos iedzīvoties uz trūcīga cilvēka rēķina( kaut gan trūcīgs diez vai varētu atļauties spoguļkameru, datoru un internetu, kur aktīvi čilot, bet lai nu...).
Par gnīdu nevienu neesmu nosaucis, nepiedēvē man to, ko neesmu teicis.
Bet knauzeris (skopulis) ir nelaba rakstura īpašība, kura ir netīkama, man domāt, lielākajai daļai cilvēku. Nezinu nevienu, kurš labprāt atzītos esam tāds.:face-smile:
Publicēts: 17.03.15 22:41
 citēt
Aibeks es Priore vietā varu saņemt ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):