Vai šķietamie kolēģi necentīsies uzlabot galerijas kvalitāti gan saturistiski, gan kvantitatīvi? Jebšu oponēt visiem esam iemācījušies, tad nu tagad postējam bildes un esam labākā starā, kā pirms noliedzām esošās?
letins:Vai šķietamie kolēģi necentīsies uzlabot galerijas kvalitāti gan saturistiski, gan kvantitatīvi? Jebšu oponēt visiem esam iemācījušies, tad nu tagad postējam bildes un esam labākā starā, kā pirms noliedzām esošās?
letins:Vai šķietamie kolēģi necentīsies uzlabot galerijas kvalitāti gan saturistiski, gan kvantitatīvi? Jebšu oponēt visiem esam iemācījušies, tad nu tagad postējam bildes un esam labākā starā, kā pirms noliedzām esošās?
Ir ieteikumi?
privilege84:
Pat neceri, ka citi to darīs Tavā vietā.
Artī ne tavā, piedod Ja neesi sapratusi, par ko ir posts.
Piedod, VISAS bildes ir IERINDAS.. Extra mākslā neveidosies šādos blogos, neatkarīgi no tā, cik "gudri" būs komentori.. Tie ir tikai atsevišķi eksemplāri dažādos laika posmos, dažādu iemeslu dēļ tapuši populāri.
Arī sliktas un bildes, kuras ildētas "žerež *opu" ir bildes ar pievienoto vērtību Protams ja cilvēki izsaka kritiku un autors to turpmāk ņem vērā, tad tas ir apsveicami, bet citos gadījumos cilvēki nemaz neiesprings uz nebūtiskām lietām.
AivarsL:Arī sliktas un bildes, kuras ildētas "žerež *opu" ir bildes ar pievienoto vērtību Protams ja cilvēki izsaka kritiku un autors to turpmāk ņem vērā, tad tas ir apsveicami, bet citos gadījumos cilvēki nemaz neiesprings uz nebūtiskām lietām.
Tad palūgšu- "Nebildē, lūdzu-"čerez to, ar ko domā", labi?
priore:Kāpēc tad pats te liec nekādas bildes? Bez kompenes, neinteresantas? Nu labi, tas ir subjektīvs vērtējums, bet kurš devis Tev eksperta zināšanas, kā vērtēt citu kartiņu līmeni?
Pastīju Priores bildes, piedod, šedevru na, kā jebkuram- par ko strīds?
priore:Es nezinu, es to cenšos noskaidrot, uzsāki Tu. man vismaz ir bilžu daudzveidība. Ja to neredzi, tad varu ieteikt izdzēsties ar visām savām kartiņām. Neviens pat nepamanīs.
bet man ir pat masāžas rīks, varbūt, ka patiekt, kur tādu var nopirkt? KO? A?!
Piedod, kas ir šīs "RĪKS" Es arī cenšos ko noskaidrot, starp citu, nevis tikai TU Piedod, Tavas bildes ir VISAS pēc vienas šnites.. Nekā oriģināla, pārsvarā- reports- nekas slikts, bet nu..
priore:Letīn, ja Tu būtu sieviete, varētu mums kas pēc šitā visa sanākt, bet neesi. Tomēr netaisos iet uz kaujas takas, es rūpīgi apskatīju Tavas bildes, visas izcilas, liela daudzveidība. Oriģinālas kompozīcijas, kurās parādīts cilvēku un viņu dabiskās vides skaistums.
Es to rakstu tīri personīgi, neesmu bezpersoniska būtne, kā atsaldēta beikta dzīvā zivs lielveikalā, JA? KO?? A?!
Piedod, ja Tu būtu vīrietis, viennozīmīgi varētu sanākt tikai "pa purnu" Ja gribas "rozā"- lai notiek, tam, kas to vēlas. Bet- vispār ļoti objektīvas skatījums, neskatoties uz to, ka neuzskatu savus fiksētos mirkļus bildēs kā ko pārdabisku.. Gribas reālu.. patiesu.. īstu.. Reti sanšk..
Laikam kādam uz nakti parunāties sagribējās... Es ziemeļblāzmu nesagaidīju Sāk nākt miegs...
Ja pareizi saprotu šis bija mēģinājums pačurāt pret vēju? Aļa - kāpēc galerija liekas tik vienmuļa un tajā daudz pastaigājos-ieraudziju-noknipsēju kadru?
Nu ja fotogrāfijai pieiet no "mākslas" viedokļa nevis informatīvā-dokumentālā pielietojuma, tad skaidrs, ka tomēr tas prasa līdzekļus - uzorganizēt kaut ko "interesantu". Kaut vai klusajai dabai - jāsagādā puķītes (jānopērk vai jāaizbrauc, jāaiziet līdz kaimiņu dobei). Gribās nofotkot "draudzeni" - var jau pa pliko, bet tomēr kāda smuka vešiņa padarītu to lietu kreftīgāku - atkal jāver maciņš vaļā. Gribās skaistu ainavu - jāskaitļo visas zelta un zilās stundas, kaut kā jāaizvelk sava pēcpuse līdz vietai (benžuks atkal kāpj). Respektīvi - tās ir izmaksas. Ja kādam garāmejot palaimējās kaut ko "ieraudzīt", nu tad palaimējas, bet gaidīt, ka visi masveidā sāks plānot savus kadrus.... Mums taču INDIGO laikmets... Kaut kur fotoskolā bija laikam tulkotais raksts par Ģimenes foto...tur apmēram tā attieksme ar ir atspoguļota...
MaurI:Laikam kādam uz nakti parunāties sagribējās... Es ziemeļblāzmu nesagaidīju Sāk nākt miegs...
Ja pareizi saprotu šis bija mēģinājums pačurāt pret vēju? Aļa - kāpēc galerija liekas tik vienmuļa un tajā daudz pastaigājos-ieraudziju-noknipsēju kadru?
Nu ja fotogrāfijai pieiet no "mākslas" viedokļa nevis informatīvā-dokumentālā pielietojuma, tad skaidrs, ka tomēr tas prasa līdzekļus - uzorganizēt kaut ko "interesantu". Kaut vai klusajai dabai - jāsagādā puķītes (jānopērk vai jāaizbrauc, jāaiziet līdz kaimiņu dobei). Gribās nofotkot "draudzeni" - var jau pa pliko, bet tomēr kāda smuka vešiņa padarītu to lietu kreftīgāku - atkal jāver maciņš vaļā. Gribās skaistu ainavu - jāskaitļo visas zelta un zilās stundas, kaut kā jāaizvelk sava pēcpuse līdz vietai (benžuks atkal kāpj). Respektīvi - tās ir izmaksas. Ja kādam garāmejot palaimējās kaut ko "ieraudzīt", nu tad palaimējas, bet gaidīt, ka visi masveidā sāks plānot savus kadrus.... Mums taču INDIGO laikmets... Kaut kur fotoskolā bija laikam tulkotais raksts par Ģimenes foto...tur apmēram tā attieksme ar ir atspoguļota...
Piedod, neviens tā speciāli uz pārmetumiem netika uzaicināts, tikai uz sadarbību, ja vajag percīzāku paskaidrojumu kādam personāžam..
Nevajag mani pārpast...es tak neko nepārmetu...man tādi izteiksmes līdzekļi. Viss ko gribēju pateikt...foto maksā naudu un tas nebeidzas ar fočuka nopirkšanu. Principā tā ir padārga padarīšana. Ja aplūkotu šī portāla postētāju vecuma sadalījumu, man ir aizdoma, ka gana daudz būtu jauniešu. No tā tad arī atbilstoši secinājumi. Tas tā no vienas puses... no otras puses paviršība un tās tolerēšana.
MaurI:Nevajag mani pārpast...es tak neko nepārmetu...man tādi izteiksmes līdzekļi. Viss ko gribēju pateikt...foto maksā naudu un tas nebeidzas ar fočuka nopirkšanu. Principā tā ir padārga padarīšana. Ja aplūkotu šī portāla postētāju vecuma sadalījumu, man ir aizdoma, ka gana daudz būtu jauniešu. No tā tad arī atbilstoši secinājumi. Tas tā no vienas puses... no otras puses paviršība un tās tolerēšana.
priore:tieši tā, kādu laiku viss notiek uz entuziasma rēķina un tad vajag augt- vai nu profesionalizējoties vai mācoties Mākslas Akadēmijā vai draudzējoties ar nelaiķi arnoldu Plaudi, kurš mums devis Gunāru Bindi utt. MaurI ar labi atbildēja, paldies.
Uz entuziasmu viss jau laiku kā ir beidzies- izsmelts.. Par to jau stāsts.. Paldies Tev par sapratni.. Bučas.. Ja esi meitene
priore:nu tad kāpēc neļauj citiem ar izbaudīt entuziasma norietu? KO? A? Es jau blakus tavā otrajā topikā atbildēju, ka neesmu nekāda feinā meitene. Kaut gan, ar rokām nelabprāt vicinos.
A par ko būtu "jāizbauda noriets?" Varbūt vajadzētu tomēr "sapurināties?" Ar rokām vicināties meitenei neiesaku.
priore:nu tad purinies vien tālāk, ja tā vajadzētu. Zaķītis jau sēž upmalā ar makšķeri.
Protams, cenšos "sapurināties"- vai tas ir tik ļoti slikti, ka cenšos ar to aizraut arī kādu citu šeit? Tādēļ jau nevajag tik ļooti "uzmest lūpu" Tik saprast un sadarboties- vai tas nebūtu labāk?
priore:1. es Tev neesmu nekāda meitiņa, smukulīt! 2. Bez manis nez vai tik daudz būtu sarakstījis visādas gudrības, MMMM, kurās vērts, EHHH, ieklausīties. Vismaz pašam sevī, VAI NE? KO? A?!
Piedod, meitenīt, eksaltētā, man pietiek ar manām mazgadīgām, bet feinām mazmeitiņām, dvīnītēm, kuras nekādos apstākļos nerosina šādu aizskarošu demagoģiju. N ormāli bērni. Būs Tev bērni, varbūt beigsi mērkaķotis, bet pgaidām iesaku- mācies- da jebkas Tu būtu pēc dzimuma.. Audz.. Izglītojies, mācies sarakstē un cieņā pret sevi un citiem- labi?
priore:Skatos, ka sauc mani par meitiņu, vienelga, kas būtu pēc dzimuma. Un kas pati esi pēc dzomuma?
Es neslēpjju savu dzimumu - esmu vīrietis, pietiekoši cinījamos gados, kas man neliek noniecināt jebkuru oponentu.. Un manas dvīnīte, mazmeitas manā dzīvē ir ie ņēmušas vadošo lomu.. Vajag vēl izsmeļošāku info nezināmas dzimtes un izcelsmes personai? Es nekaunos par sevi. Un Tu? Bet varbūt mēs visi varam satikties un izdzēst šīs nesaskaņas?
priore:Skatos, ka sauc mani par meitiņu, vienelga, kas būtu pēc dzimuma. Un kas pati esi pēc dzomuma?
Es neslēpjju savu dzimumu - esmu vīrietis, pietiekoši cinījamos gados, kas man neliek noniecināt jebkuru oponentu.. Un manas dvīnīte, mazmeitas manā dzīvē ir ie ņēmušas vadošo lomu.. Vajag vēl izsmeļošāku info nezināmas dzimtes un izcelsmes personai? Es nekaunos par sevi. Un Tu? Bet varbūt mēs visi varam satikties un izdzēst šīs nesaskaņas?
Te nu bija.. "čiks" vien ir sanācis uz priores tekstiem..\ Vai būs sapratīgs turpinājums?
nesapratu jautāju. Dikti neskaidrs vārdu virknējums. Tiešām nesapratu.