forum.gif
Vanguard ICS fotoveste
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vanguard ICS fotoveste
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.03.15 12:35
 citēt
Tirgojas šitais aio.lv...

Vienu reizi uzvilkta, bet dēļ uzkačātajiem trapeces muskuļiem, man nebija ērta :face-grin:

Pa 40 (čēemt) naudām atdotu.
Publicēts: 16.03.15 12:44
 citēt
Galīgi nesaprotams isstrādājums... bet kauko adgādina...
Tu, gadījienā, neesi nospēris no zemessargiem un pārkrāsojis melnā viņu modulāro bruņuvesti? :face-wink:
Publicēts: 16.03.15 13:02
 citēt
Schneider, tu neko nesaproti no modes :super_man:

Tak paskaties, arī visiem krutajiem compaņiem un medniekiem ir vestītes :)

Principā jau pasākums nav slikts. 2 kameras var piestiprināt pie lencēm, daudz kabatu un nodalījumu, kur loriņus sabāzt. Pie jostas var piestiprināt čeholus ar stikliem, aizmugure no sieta, nesvīst kā kaimiņu Rūdis uz pohām sestdienas rītā. Man visu izbojāja tas, ka vienā pusē piemetot kameru ar 300 2.8, otrā pusē būtu jāpiemet 2 bodiji ar kaut ko mazāku, lai līdzsvaru dabūtu... un tad tas pasākums sašķiebjas un graužas trapecē iekšā.
Publicēts: 16.03.15 13:13
 citēt
Esmu līdzīgu redzējis fotogrāfiem Gorā koncertos. Bet man pietiek ar kaukādu Canon vesti, kura sastāv tik no kabatām, neko dauc arī neesmu uskāris virsū, blici un pāris cilvēcīga izmēra stiklus var salikt arī kabatās, siksniņā pār plecu Tampona 70-200/2,8 futrālis.
Publicēts: 16.03.15 13:31
 citēt
MrGK:... visu izbojāja tas, ka vienā pusē piemetot kameru ar 300 2.8, otrā pusē būtu jāpiemet 2 bodiji

Vai tavs otrais vārds ir Minhauzens? Diezgan jau s m i e k l ī g i būtu redzēt pie vestes pieāķētu kameru ar 300/2.8...
Publicēts: 16.03.15 16:27
 citēt
Oij kādi mēs daiļrunīgi, labši, ka ne puķinu nepiesauci :D 300-nieka šaurā siksna liekas pa virsu vestes pleca daļai un piestiprinās pie vestes, lai nenošļūk, kamēr krāmējas ar otru verķi. Diemžēl kustoties tas šļūkā ar visu vesti. Tas ir mans variants.

Ja būtu kādreiz bijis lielos sporta mačos, tad ievērotu, ir onkas, kas pat 400nieku ar īsāku "pavadiņu" stiprina pie vestes un tad komplektā ar bodiju tas pasākums sanāk gandrīz nolīdzsvarots un kā tāds vārsts karājas.
Publicēts: 16.03.15 16:44 labots
 citēt
nesix:
MrGK:... visu izbojāja tas, ka vienā pusē piemetot kameru ar 300 2.8, otrā pusē būtu jāpiemet 2 bodiji

Vai tavs otrais vārds ir Minhauzens? Diezgan jau s m i e k l ī g i būtu redzēt pie vestes pieāķētu kameru ar 300/2.8...

Tā nesā seviški tie kas pārskrējieniem kautkur pārvietojas, domā 300mm stiklam kurš sver ar kameru vismaz 5kg jāsitās kautkur gar kāju vai kaklā?:) Tiesa tie šādus piņķerus nelieto pamatā Press somas.

Bet tā tas istās apmēram šitā

tiesa tur katrs atseviški uzkabināms modulus kārtīgi maksā:)
Publicēts: 16.03.15 17:11
 citēt
Lunis:
Tā nesā seviški tie kas pārskrējieniem kautkur pārvietojas,...

Nu, piemēram, nobildē 100m skrējiena startu, tad drāž uz finišu un nobildē, kurš ir pirmais.:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):