forum.gif
Pērku Canon 5D Classic
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Canon 5D Classic
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.15 18:44
 citēt
Nopirkšu Canon 5D veco (: pa 250 euro
Publicēts: 18.03.15 19:20
 citēt
350
Publicēts: 18.03.15 19:28
 citēt
245 :D
Publicēts: 18.03.15 21:27
 citēt
ja interesē, leišu lapā skelbiu.lt lētākais pa 275.
ja nu ir kāds paziņa iekš swe, tad tur ir arī pa 200...
Publicēts: 18.03.15 21:37
 citēt
RAIMI:Nopirkšu Canon 5D veco (: pa 250 euro

vai ta tev jau viens nebija?
Publicēts: 19.03.15 14:24
 citēt
Santi Vnk esmu piecīšu fanāts :D Jau kādus 5 esmu nopircis. Tagad vajag vēl vienu. Es apgādāju draugus ar lētāko un labāko ko var dabūt :D
Publicēts: 19.03.15 14:41 labots
 citēt
Fandango:nez vai piecidē ir tas labākais un lētākais, kaut vai putekļu kratekļa nav.

Nosauc labāku un lētāku FF.

Labots:
P.S. digitālo :grimace:
Publicēts: 19.03.15 14:46
 citēt
EOS 3, F100, ...
Publicēts: 19.03.15 15:07 labots
 citēt
alchsh:
Nosauc labāku un lētāku FF.

nesix:EOS 3, F100, ...

...Zenit, Kijev....:face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 23.03.15 20:54
 citēt
Man ir 5 D mk 2 , bet nejiet dazas pogas japmaina un aizsargstikls sasist , , ta strada un sensors ir var teikt jauns , jo bija mainits !
Publicēts: 26.03.15 20:55
 citēt
sakrāju naudu :D varu pa 280
Publicēts: 27.03.15 12:59
 citēt
Varu Tev pa 280 atdot Petnax 645. Piekrāj vēl 220 un dabūsi klāt arī Pentax A 75/2.8 objektīvu priekš viņa. Ja jau patīk lielāka plakne (korpotā matrica par mazu...), tad jāsper solis uz priekšu - uz midformātu. ;)
Publicēts: 28.03.15 22:13
 citēt
Atdošu savu komplektu pa 280€ (ar battery gripu, lādētāju, siksniņu, kaudzīti bateriju un kaudzīti cf karšu)
Publicēts: 29.03.15 09:56 labots
 citēt
Fandango:nez vai piecidē ir tas labākais un lētākais, kaut vai putekļu kratekļa nav.

kāds ar Zenitu māxlu uztaisīs, kādam pēdējā izlaiduma piecītis būs par īsu .... , piemēram no mūzikas pasaules. Džeks slavens ar spēli uz divainiem mūzikas instrumentiem, šajā klipā spēlē uz paštaisīta " stroķa " ar vienu stīgu. vēl viņam ir mīļš instruments no cigāru kārbas , četrām stīgām ..... www.youtube.com... :bad_smile:
Publicēts: 29.03.15 13:01
 citēt
mans komplekts prom!
Publicēts: 29.03.15 15:51
 citēt
negatIvs:

kāds ar Zenitu māxlu uztaisīs, kādam pēdējā izlaiduma piecītis būs par īsu .... , piemēram no mūzikas pasaules. Džeks slavens ar spēli uz divainiem mūzikas instrumentiem, šajā klipā spēlē uz paštaisīta " stroķa " ar vienu stīgu. vēl viņam ir mīļš instruments no cigāru kārbas , četrām stīgām ..... www.youtube.com... :bad_smile:

man pirmais instruments bija metāla stieple nostiepta starp divām naglām, kuras iedzītas salauztas hokeja nūjas galos un stieples gali ar vadiem pievienoti lenšu maģa mikrofona ieejā :) ja ierubīja mikrofona ieejas draivu, varēja dabūt kārtīgu zāģi ! mutere ar fāteru tik ieņirdza :)
Publicēts: 29.03.15 17:06 labots
 citēt
negatIvs:

Latvijā ar tādu gana , pat koncetē ! Baig labi istās un skan ar ! www.ogresbalss.lv...

Publicēts: 29.03.15 19:48
 citēt
negatIvs:

Labais:exciting:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):