forum.gif
Vēlos iznomāt Sony RX100
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vēlos iznomāt Sony RX100
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.03.15 16:15
 citēt
Sveika Tauta!

Būtu pateicīgs, ja kāds varētu uz ~ 0.5-1 dienu aizlienēt Sony RX100 (jebkuru versiju), par mazu, bet godīgu atlīdzību.

Pirms iegādes ir vēlme šo notestēt prātīgāk kā vienkārši veikalā.

Kā "ķīlu" varu piedāvāt kaut ko no Canon DSLR loriņiem.

Jau iepriekš - paldies par PM.

P.S.
Ja nu kādam ir simpātiski pārdošanas piedāvājumi - arī laipni lūgti.
Publicēts: 19.03.15 16:17
 citēt
Ko vēlies zināt? Esmu daudz bildējis ar 2 un 3 versijām, ar pirmo esmu saskāries īsāku brīdi.
Publicēts: 19.03.15 19:39
 citēt
Interenāta apskati ir krustu-šķērsu izložņāti, bet vairāk gribas praktisku pieredzi - pamatā vai krēslainu apstākļu bildes un autofokusa kvalitāte apmierinās.

versatile - kā vērtē, vai no bildes/lēcas kvalitātes apsvērumiem ir vērts par III versiju piemaksāt?
Publicēts: 19.03.15 22:42
 citēt
Par 3.versiju ir vērts piemaksāt skatu meklētāja dēļ, ja to baisi vajag.
Praksē tas verķis ir drusku neērts - tieši skatu meklētāju domāju.
No tādas reālās lietošanas pieredzes es nevaru pateikt, ka III versija būtu labāka. To nevaajg uztvert kā nākamo aiz II, bet gan drīzāk kā paralēlu versiju - apmēram kā opelim astrai vai vektrai vienai paaudzei ir gan kabriolets, gan universālis - ņem to, kuru vajag.
Nepiemirsti, ka III versijai stikls īsāks.
Publicēts: 20.03.15 08:06
 citēt
Paldies versatile par info!

Bez skatu meklētāja var iztikt - vairāk piesaistīja platāks/gaišāks objektīvs, bet nu lai 700 EUR par "ziepjutrauku" vajag labu pašmotivāciju savākt.

Vai, varbūt, bildi/autofokusu esi salīdzinājis ar mazajiem m43? Šobrīd meklēju otru-kabatas kameru ko staipīt līdz, tad kad spoguļniece ar fiksiem ir pārāk neparocīga.
Publicēts: 20.03.15 09:08
 citēt
Publicēts: 21.03.15 11:28
 citēt
Paldies Onka par piemēriem. Cik koncerta fotogrāfijās ir ISO? 3200?
Publicēts: 21.03.15 11:35
 citēt
Raver:Paldies Onka par piemēriem. Cik koncerta fotogrāfijās ir ISO? 3200?

Ar ISO 1200 pilnīgi pietiks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):