forum.gif
Beigtie pikseļi uz sensora
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Beigtie pikseļi uz sensora
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.15 13:41
 citēt
veicot testu ar garu expo ar uzliktu vāciņu objektīvam pamanīju, ka man ir minimums kādi pārdesmit balti un zili pikselīši. kamera ir canon 6D, kkur gadu atpakaļ pirkta. JAUTĀJUMS. vai ir vērts vērsties servisa centrā ar šādu problēmu? vai viņa vispār ir risināma? izmēģināju ieteikto manual cleaning metodi, bet neredzu īsti ka situācija būtu uzlabojusies. kāda ir jūsu pieredze dārgie kolēgas?
Publicēts: 20.03.15 13:59 labots
 citēt
IDEJA cepties ja uz attēla tas nav redzams? Kādreiz testēju FILMAS katru partiju kā tiko saņemu VISĀM 100% bija +/- 10% nozirzes no normas citas zilas citas zaļas citas sarkanas VISAS 100% , tikai reālu krāsainu attēlu tas NEKĀDI neietekmēja taču bija jāņem vērā izgatavojot piemēram ļoti tehniski precīzas reprodukcija ka + 2% DZELTENĀ vai -3% ciāna utt :) IKDIENĀ nebildējot neko tehniski precīzu tas nekādi neparādijās.
Publicēts: 20.03.15 14:06 labots
 citēt
Zvani / nes uz Canon centru . Domāju viss būs ok !
P.s. uz video arī redzami pixeļi, vai tikai uz long expo?
Publicēts: 20.03.15 14:07
 citēt
Pamanīju to, kāreiz kad bildēju aptumsumu. vienu baltu pleķīti. parakos netā un pēc testa sapratu,ka viņu ir stipri vairāk. galvenā doma, cik šāda parādība ir bieža/neizbēgama. un vai ir nepieciešams labot, lai izvairītos no turpmākiem sarežģījumiem.
Publicēts: 20.03.15 16:53
 citēt
Fandango:To kartēšanu IB serviss taisa bez maksas. Garantijas laikā noteikti. Es savus 6d tūliņ pēc pirkšanas iedevu, lai šos punktus salāpa, pa piecām minūtēm vienam aparātām.
Sazināšos ar IB tad! Liels paldies par dalīšanos pieredzē!
Publicēts: 25.03.15 12:31
 citēt
Briāna ielā 12 (pie Ivara) arī šādas lietas var izdarīt...:face-wink:
MR.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):