Tik ne pārāk populāras lietas var tik pasūtīt kādā BFS vai MD , ja nedeg tad var šeit www.ebay.co.uk... vai šeit www.dx.com... . TAČU ši šitēma ir gana bīstama un gana daudz jau no viņam viss kas mests zemē , gan statīva ligzdas izraujot gan pašas LĒTĀS sisksnas pātrūkst . Nupat pāgājušo nedēl UK kolēģis šitā labi ka zālē nojāja kameru ar garo stiklu skrienot pakaļ zirgiem ar līdzīgu krāmu piestiprinātu kameru. www.facebook.com...
Man ir tāda - lētā ķīniešu no eBreja. Pagājušajā sezonā izmantoju golfa reportos, kur pamatā viss notiek uz zāles un līdz ar to ir mazs risks nomest kameras uz betona vai asfalta. Jāpiebilst, ka "strauji" pārvietojoties abas kameras ņemu roqās nevis ļauju tām brīvi vicināties gar sāniem un tas pavisam noteikti samazina "pārsteigumu" risku.
Pirms gadiem trim gandrīz nācās šķirties no kameras tikai tāpēc, ka tā bija uz pleca, bet otra rokā. Par laimi bajonetei neizturēja skrūves, nevis korpuss ar vītni No stikla gan nācās šķirties, bet labi, ka nebija pārāk sāpīgs zaudējums - vecais nikona kitenieks 18-70
Schneider, ja visu dienu jāstaigā gar motokrosa trasi (kalnā augša, no kalna lejā, dubļi utt.), tad nav nekas labāks par šito uzparikti Luni, par ebaju esmu dzirdējis, tāpēc arī bija jautājums par Rīgas veikaliem Turklāt pētot ebaja piedāvājumu, uzrādās viens un tas pats modelis www.ebay.co.uk...
Tāpēc arī jautāju vai Rīgā ir arī kāds piedāvājums un ko varat ieteikt.
Es veselām dienām dažādos pasākumos vazājos pa mūsu pilsētas estrādi aukšā, lejā, dubļu gan nav, 27.martā skraidīšu pa visām skolām un KN zālēm, bildējot grāmatu svētkus, viena kamera ar normālo zūmu kaklā, otra ar telestruņki plecā, neizjūtu nekādas neērtības.
rolish:Tieši vakar tāda veida siksnu, tikai vienai kamerai, iegādājos "MasterFoto". Tur bija arī divām paredzēta.
Paldies. Paskatījos viņu mājaslapā un tur gan nebija, bet noteikti aiziešu nākamnedēļ uz pašu bodi.
Schneider:Es veselām dienām dažādos pasākumos vazājos pa mūsu pilsētas estrādi aukšā, lejā, dubļu gan nav, 27.martā skraidīšu pa visām skolām un KN zālēm, bildējot grāmatu svētkus, viena kamera ar normālo zūmu kaklā, otra ar telestruņki plecā, neizjūtu nekādas neērtības.
Nu ko lai pasaka... Varbūt Tev vienkāršāk būs saprast ja aizbrauksi uz kādu motokrossu pabildēt? Vai arī iedomājies kā ir, sākot no rīta astoņiem līdz pat vakaram sešiem/septiņiem vakarā, gandrīz bez apstājas desot pa visu trasi un meklēt arvien jaunus rakursus lai pēc tam visas bildes nav vienādas. Nu ir jau arī tāpat vesela čupa vienādas , bet tas jau cits stāsts...
Mūsu pilsētas jubilejas gada svētkos veselu nedēļu desoju apkārt no 4 rītā makšķernieku sacensībām dzirnavu dīķī līc pusnaktīm tīņu disenē, bet ne brīdi neizjutu vajadzību pēc tā, lai man ap gurniem nekontrolēti, ārpus redzesloka kuļātos divas kameras.
Katram savas vajadzības un prasības. Man bieži un operatīvi nākas mainīt kadru no garā uz plato galu un man ir apnicis, ka viena vai otra kamera slīd nost līdz elkonim. Nekāda cepiena Tev nevajag un nepatīk, man tā ir nepieciešamība
Latvijā daudzi ir sapirkuši ādas izstrādājumus cenā ap 300-500 USD no sērijas holdfastgear.com...
Bet es lietoju šādu uzparikti optechusa.com... un esmu ļoti apmierināts. Pec dienas mugura tik un tā sāpēs, bet šo es atzīstu labāku par dārgajām, jo: a) kamera stiprinās pie tai paredzētām vietām. (nevis statīva pēdas skrūvas) b) tā kā 2x tiek pielikts - papildus drošība c) GALVENĀ lieta - nav metāla detaļu, līdz ar to nerada nekādu troksni.
martc:Nja es nesadūšotos karināt 15eur striķos aparatūru 1,5tk vērtībā....
Jocīgi - te sak ka 1.5tk vērtību negrib karināt 15Euro striķī. Kamera kas ir 1.5k vērta par ko te tiek runāts nāk komplektā ar pleca siksnu, kas visticamāk maksā 5-7usd ražošanas izmaksās. A vot sanāk 15E vērtā nevar karināt, bet 3x letākā var.
Nu nez, šodien šitam čalim edgarsfoto.lv redzēju foršu jostu, kur šamais karināja krietni vairāk naudiņas vērtu tehniku. Ērti, izskatījās gana stabili un droši.
mrproxy: Bet es lietoju šādu uzparikti optechusa.com... un esmu ļoti apmierināts. Pec dienas mugura tik un tā sāpēs, bet šo es atzīstu labāku par dārgajām, .
martc:Nja es nesadūšotos karināt 15eur striķos aparatūru 1,5tk vērtībā....
Jocīgi - te sak ka 1.5tk vērtību negrib karināt 15Euro striķī. Kamera kas ir 1.5k vērta par ko te tiek runāts nāk komplektā ar pleca siksnu, kas visticamāk maksā 5-7usd ražošanas izmaksās. A vot sanāk 15E vērtā nevar karināt, bet 3x letākā var.
k
Kā reiz tiek runāts par konkrēto ierīci, zinu cilvēkukuram no tāda karabīne atliecās, paveicās ka mīksti nokrita zālē, ja būtu būtu asfalts...
Japāni, te LV neko tādu uz sitiena nevar nopirkt. Es nopirku beigās www.fotoluks.ee un BlackRapid. Biju arī domājis ņemt Double, bet beigās noprovējot labāk patika BlackRapid RS-3 Sport (jo perpendikulāri uz pretējo plecu liekas un fiksējas) un otru kameru oriģinālajā siksnā uz kakla vai pretējā pusē.