forum.gif
Lieta - ''Bēgošais fotogrāfs''
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lieta - ''Bēgošais fotogrāfs''
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.15 11:08
 citēt
Doldia- ir progress medībās?
Publicēts: 26.03.15 02:19
 citēt
Džeks uzrakstijis ka ir arī MasterFoto menidžeris! :D It kā visus pazīstu bet tādu tur neesmu manijis! :face-glasses: www.facebook.com...
Publicēts: 26.03.15 02:58
 citēt
MentsII:Photograaperam stiļīga mājas ļapa :D
http://www.akphotography.wen.ru/index_4.html

HDR fotosesijaa - tas ir kkas jauns:D
Publicēts: 26.03.15 05:50
 citēt
Bļe, nu kur var tādi dalbajobi būt, lai grilu uz galda dedzinātu - jau tā video ievadā bija facepalm.
Doll, nu vajag tak iegūglēt, pirms kādu nolīgsti, sevišķi ar priekšapmaksu...
Publicēts: 26.03.15 07:22
 citēt
Tāks, hm. Es lieku savu likmi, ka Dolldia (un, iespējams, arī Alvis) troļļo pasākumu.
Nauda bez līguma, fotogrāfa izvēle neapskatot mājaslapu, mistiskas medības "telefonu neceļ, bet pa telefonu saka, ka tūlīt būs," kā arī fotogrāfa FB lapa nedaudz ož pēc fake. Nedaudz, jap, bet nu tomēr. :)
Ā, un nav definēts darba plāns, kad fotogrāfs tiek atrasts - krimināllikuma pārkāpums, vidēju vai smagu miesas bojājumu nodarīšana? Laupīšana, mantas atņemšana, piedraudot ar pirmo punktu? Vai vēlreiz atdot kaudzīti naudas, 1100D nepaņemt un vsjo, tīra sirds? :D Ja Dollis netroļļo, tad nākotne nav gaiša.
Publicēts: 26.03.15 08:11
 citēt
versatile:Bļe, nu kur var tādi dalbajobi būt, lai grilu uz galda dedzinātu - jau tā video ievadā bija facepalm.
Doll, nu vajag tak iegūglēt, pirms kādu nolīgsti, sevišķi ar priekšapmaksu...

dollis taču stāstija, ka pie izvēles un maksāšanas nav piedalījies, jo galvā bijis "mīkstais" uz šo pasākumu.
tikai tad kad līdzēji nav tikuši galā, piesaistījuši dolli no sērijas "... "ķipa "bratāns ar fotokameru", lai sakārto lietas ..."
Publicēts: 26.03.15 08:48
 citēt
esmu par 99% pārliecināts, ka šis stāsts ir patiess no a-z.
Un neredzu par ko vainot pasūtītāju - pidars te ir klūgu arvis!
Publicēts: 26.03.15 11:08
 citēt
NilsS:esmu par 99% pārliecināts, ka šis stāsts ir patiess no a-z.
Un neredzu par ko vainot pasūtītāju - pidars te ir klūgu arvis!

+daudz
Publicēts: 26.03.15 15:55
 citēt
Visi jau laikam būs piemirsuši, ka "šhitais māxlenieks" kādu pusotru gadu atpakaļ apgrozījās arī FB ar niku Kluga un publicēja diezgan nepiedienīgas meiteņu plikbildes. Šeit gan viņš tā arī palika ''nesaprasts'', tāpēc droši vien arī izdzēsās. Iespējams pats nebūtu atcerējies, ja visādam gadījumam nebūtu saglabājis vienu no viņa ''šedevriem'', ap kuru tauta te ļoti "cepās".
Publicēts: 26.03.15 16:28 labots
 citēt
ego:Visi jau laikam būs piemirsuši, ka "šhitais māxlenieks" kādu pusotru gadu atpakaļ apgrozījās arī FB ar niku Kluga un publicēja diezgan nepiedienīgas meiteņu plikbildes. Šeit gan viņš tā arī palika ''nesaprasts'', tāpēc droši vien arī izdzēsās. Iespējams pats nebūtu atcerējies, ja visādam gadījumam nebūtu saglabājis vienu no viņa ''šedevriem'', ap kuru tauta te ļoti "cepās".

Tad reku tas Dollis to fruktu satussējs , ne velti saka ka esot LABAIS maisters :):) Jā jā nereti meitenītēm zemapziņā patīk exstrēmi nepiedienīgas jocīgas bildītes :)
Publicēts: 26.03.15 16:43
 citēt
Publicēts: 26.03.15 16:43
 citēt
Viņš fotografē cilvēkus sliktāk par mani, un es tiešām nemāku viņus fotografēt.
Publicēts: 26.03.15 17:32
 citēt
google veido reklaamu :D

ieraksto "aivis klūga foto" fotobloga tēma izlec pirmajā lapā :D
Publicēts: 26.03.15 17:54 labots
 citēt
O, paskatījos webu, iepatikās man tas čalis.
Vismaz sajūta, ka māku bildēt :D un ka ir arī trakāki keisi :D
Publicēts: 26.03.15 19:59
 citēt
Publicēts: 26.03.15 21:03
 citēt
versatile:O, paskatījos webu, iepatikās man tas čalis.
Vismaz sajūta, ka māku bildēt :D un ka ir arī trakāki keisi :D

Viņš tāpat par tevi saka :D ... un abi gandarīti kā ziloņi :D
Publicēts: 26.03.15 21:03 labots
 citēt
Mreini, vēl ne, bet vismaz atbildēja uz manu pirmo vēstuli otru tikai izlasīja, mēģinu skubināt. Tieši mēnesis riņķī.
27. datumā bildēja. :D
Publicēts: 26.03.15 21:11 labots
 citēt
Ar vijoli pret pistoli!
Old Vaverli,
iet talants pustalantu sist!
Kāds sirdī šodien spēlē bluz',
Un it nevienu neapsūdz,
Kā tikai to, kam ļoti šķirts,
Ir prāts no paša dzīvās sirds.
Old-Vaverlī!
Cik loģiska, tik maģiska,
ir mūsu dzīve traģiskā,
bet, kamēr es to stāstu jums -
ir noticis jauns Noziegums! :D
Publicēts: 26.03.15 21:17
 citēt
A ko tur mēģināt skubināt :D
Painteresēties Vidā vai fotogrāfs NNNN ar maajas lapu nnn.točka viec nodokļu maksāšanu.
opiciāla stiliņā ar savu vārdu uzvārdu pkodu adresi
Ta nu viņi būs spiesti tev atbildēt tā kā atbilde 100 būs ka neko nemaksā nav reģistrēts komersants, ta nākamais jautājums viņiem vai pārkāpējs tiks sodīts :D
Publicēts: 26.03.15 21:28
 citēt
:D
pārkāpējs ir tas, kas nepaprasīja čeku, līdz ar to veicināja noziegumu un izputināja tik plaukstošu valsti :D
Publicēts: 26.03.15 21:33 labots
 citēt
Muļķibas par nepaprasīto čeku :D
Man katram pārdevējam nav jāprasa vai viņs maksā nodokļus un izniedz čeku :D
Publicēts: 26.03.15 21:36
 citēt
Nu tad aizmirsti tos nodokļus, kad pats būsi pilnīgi visu godīgi samaksājis , ot tad sauc...
... kā iesaukas MENTS īpašnieks, vajag zināt, ka ķer abas puses, gan devēju, gan ņēmēju (no tēmas - kukulis, bet lielveikalā vari šķirties no precēm, ja pie izejas durvīm tevi paņems apsardze un panerros :P )
Publicēts: 26.03.15 21:46
 citēt
tak pie lieleveikala durvīm var nerot kaķus ja ar man nav čeka ta viņs kā kopija ir kaseaparātā un manas darbības novērošanas kamerās pasēdēšu pagaidīsu poliču ekipāžu.
Par kukuli cita opera
A kā šitie pakalpojuma sniedzēji legalizē savu darbu ar patenmaksā,pašnodarbinātiem utt nav mana daļa .
Publicēts: 26.03.15 22:40
 citēt
Es vēl tikai mācos bildēt, bet ja pat "PRO" fotogrāfs nevar nobildēt cilvēku tā lai bildei asums uz sejas nu tad... :haha::haha::haha:
Publicēts: 26.03.15 22:46
 citēt
Dolldia:Mreini, vēl ne, bet vismaz atbildēja uz manu pirmo vēstuli otru tikai izlasīja, mēģinu skubināt. Tieši mēnesis riņķī.
27. datumā bildēja. :D

Ui, ar šitādu attieksmi bildes vēl ilgi gaidīt. Vajag zvanīt un rakstīt katru dienu un zvanīt 3x pēc kārtas, ja nepaceļ, vai tik ilgi kamēr telefons šamējam izlādējas. Ja vēl iesaista draugus, tad vēl efektīgāks pasākums, kā aŗi neaizmirsti reklāmu sociālajos tīklos ;)
Publicēts: 26.03.15 23:05
 citēt
Arī negatīva reklāma ir reklāma :face-wink:
Publicēts: 27.03.15 00:13
 citēt
var jau protams ķengāties un zvanīties bet ērtākais veids ir uzsist epastu kuru aizsūtīt ar fotograferim www.ptac.gov.lv vēlams tekstā iepit jautājumu vai fotograferis ir reģistrējies kā komerc darbību veicējs.
Publicēts: 30.03.15 16:08 labots
 citēt
AivarsL:Es vēl tikai mācos bildēt, bet ja pat "PRO" fotogrāfs nevar nobildēt cilvēku tā lai bildei asums uz sejas nu tad... :haha::haha::haha:

Īstā problēma šajā bildē nav asums.
Te tikpat kā viss kas redzams, izņemot meiteni, ir problēma :face-crying:
Ja šī bildīte rotāja godājamā Tautas Daiļpikseļu Meistara weblapu, tad es nenožēlotu, ka faili zuduši!
Drīzāk jau priecātos, ka Klūgu Vīrs mani izdzēsa no savas atmiņas...
Publicēts: 30.03.15 16:19
 citēt
Da tai biužā pat gorizonts nav taisns :D Un meitene ar nez vai laimīga par tādu kadrējumu un rakursu.
Publicēts: 30.03.15 16:51
 citēt
versatile:Da tai biužā pat gorizonts nav taisns :D Un meitene ar nez vai laimīga par tādu kadrējumu un rakursu.

... kur tu redzi horizontu? Parādi man arī :D
Publicēts: 30.03.15 17:07
 citēt
Haiduks:
versatile:Da tai biužā pat gorizonts nav taisns :D Un meitene ar nez vai laimīga par tādu kadrējumu un rakursu.

... kur tu redzi horizontu? Parādi man arī :D

Beidz vaukšķēt, aizbrauc un dabā apskaties, kā tur izskatās.
Publicēts: 30.03.15 18:41
 citēt
Es jaf tikai par horizontu :D, kuru tu izmanto uzsitot sev cenu :D
... tevi gan viens pārsit, viņš mežā pat horizontu redz :D
Publicēts: 30.03.15 22:28
 citēt
Ne jau es viņu paņēmu.

Bildes dabūjām, starp citu, beidzot.
Publicēts: 30.03.15 23:09
 citēt
Ar to - apsveiciens!
Publicēts: 30.03.15 23:10
 citēt
Dolldia:Ne jau es viņu paņēmu.

Ko es tev teicu PACIETĪBU , parasti mēnesiss termiņš :):) Nepacietīga jauniete esi , sašmucēji nabaga kolchoznieka bisnessu. Tagad viņa no teviss pienākās sesija par $$$ , parādā nu šim esi:D :D
Publicēts: 31.03.15 00:28
 citēt
Haiduks:Es jaf tikai par horizontu :D, kuru tu izmanto uzsitot sev cenu :D
... tevi gan viens pārsit, viņš mežā pat horizontu redz :D

Kādu na*uj cenu, djūk? Es par naudu nebildēju un skuķu sesijas mani neinteresē.
Es tikai ierēcu, ka bildē, kurā tizls kadrējums, reti nevieksmīga poza, nav asuma, kadrā redzami atkritumi un slikti iekļāvusies meitenes ēna, viņš arī horizontu pamanījies zavaļiķ. Ja netici, aizbrauc apskaties, es tai vietā esmu bijis gana daudz, lai zinātu, kā izskatās gan mols, gan krasta līnija.

Bet nu forši. Katra diskusija ar tevi atgādina, ka, ja cilvēks ir gafffffņuks, tad uz ilgu laiku.
Publicēts: 31.03.15 00:30
 citēt

Un kā rezultāts?
Publicēts: 31.03.15 00:45 labots
 citēt
versatile:

Un kā rezultāts?

Publicēts: 31.03.15 00:46
 citēt
Šaubos, ka tas čalis uz ko tādu ir spējīgs.
Publicēts: 31.03.15 00:49 labots
 citēt
versatile:Šaubos, ka tas čalis uz ko tādu ir spējīgs.

Salikt točna nevarētu , rokās pārāk trīc :D :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas