Labvakar, vai kādam kaut ko izsaka vārds Aivis Klūga? Vai ir viņa tel nr?
Fotogrāfs tika nolīgts svinīgam pasākumam,svinīgi samaksājām. Pagājis solītais laiks un bildes nav. Uz zvaniem neatbild, bet dzīvs ir cik varspriest pēc skopas atbildes, ka jau lādē bildes. Un atkal nav. Jo lielākai daļai cilvēku vienīgās bildes no svinīgā pasākuma ir pie šī cilvēka.
Dolldia:Labvakar, vai kādam kaut ko izsaka vārds Aivis Klūga? Vai ir viņa tel nr?
Fotogrāfs tika nolīgts svinīgam pasākumam,svinīgi samaksājām. Pagājis solītais laiks un bildes nav. Uz zvaniem neatbild, bet dzīvs ir cik varspriest pēc skopas atbildes, ka jau lādē bildes. Un atkal nav. Jo lielākai daļai cilvēku vienīgās bildes no svinīgā pasākuma ir pie šī cilvēka.
Nu Tu gan dod - pajauta nr un pec tam raksti, ka neatbild uz zvaniem.
Dolldia:Njā, tānu tas ir. Finansiālais zaudējumsir diezgan niecīgs, jomēs bijām vesels bariņš, sametāmies. Bet mums pat pietiktu kaut vai ar neapstrādātām,ka tik faili ir pieejami.
atslēgas vārds s a m e t ā m i e s. . Gan jau darbos iegrimis. Domāju pēc pāris nedēļām nodos. Bet turpmāk gan nepimetieties
Izskatās kārtīgs krūmu fotogrāfs, tādus vajag mācēt atrast!
Man arī mute palika vaļā par to pašu... Lauku tantiņām, naivām bez gala un malas, vēl var iegadīties vilkam ieskriet rīklē, bet kad fotosaita populārākais meitietis nespēj fotogrāfu sameklēt, tad par ko te vispār runāt?!
Man jau pirms izlaiduma bija vienalga, vai mūs bildē,vai nē. Viņš bija uzaicinājis to meiteni draugos cik sapratu Teica, ka profesionāls. Nevienam neienāca paprasīt, vai viņa noslēdza līgumu ar viņu
Dolldia:Man jau pirms izlaiduma bija vienalga, vai mūs bildē,vai nē. Viņš bija uzaicinājis to meiteni draugos cik sapratu Teica, ka profesionāls. Nevienam neienāca paprasīt, vai viņa noslēdza līgumu ar viņu
Oooo , tad jau gan tad gan MAISTERS pat darugos uzaucināja UZBILDĒT piedavāja Nez kapēc man parasti otrādi , VĒLAS lai uzbildē , bet man naf laika svešām
piedraudi ar VID patērētājiem utt uzraksti epastu kantoriem un cc ar photograaperam Tur blaa blaa naudu samaksājām bet preces na,f ŗēķina a nav nekā naf
Izcils spēcālistu padoms Foto kluba “Ogres skati” vadītājs Igors : “Akcijas laikā daudzi fotogrāfi ceļos pa pilsētas ielām un tās nomalēm, apmeklēs dažādas valsts iestādes un uzņēmumus, arī privātās mājas, lai nofotografētu raksturīgākos momentus un sadzīves ainiņas. Ogrē "Skatu Klubi" skatos vairojās kā sēnes pēc lietus