Atkal vēršos pie jums pēc padoma. Vai varat izteikt savu viedokli un padalīties pieredzē par foniem. Ir doma iegādāties fonu, jo uz vasaras sākumu ir sarunātas vairākas "gaidību laika" fotosesijas. Problēma tā, ka bildēties grib pie sevis mājās - cilvēki studijā līdz šim nav bijuši. Līdz ar to, studiju baidos aizrunāt, jo pastāv iespēja, ka uz bildēšanos neviens neierodas. Statīvs man ir sarunāts. Fona nav. Noskatīju netā dažus variantus: 1. www.ebay.co.uk... 2. www.ebay.co.uk... 3. Kaut kur lasīju par agroplēves izmantošanu fonam. Vai kāds to dzīvē arī ir darījis / mēģinājis darīt?
Sistēma sekojoša LAI MODELIS īrē Jurčija studiju , tev nebūs nekādu izdevumu un jāgaida arī nebūs Jurčikam maksās modelis Tevis izvēlātais fona turētājs nenoturēs tevis izvēlēto fona tipu , tam ir citi SIENAS fona turētāji
Lunis:Sistēma sekojoša LAI MODELIS īrē Jurčija studiju , tev nebūs nekādu izdevumu un jāgaida arī nebūs Jurčikam maksās modelis Tevis izvēlātais fona turētājs nenoturēs tevis izvēlēto fona tipu , tam ir citi SIENAS fona turētāji
Man nav pārliecības, ka viņi līdz Rīgai tiks, no sākuma jāuzjautā vai vispār zin, kur ir Pļavnieki
Fandango:Iesaku iemācīties bildēt konkrētā interjerā ar papildus blicenēm regulējot fona gaišumu pret modeļiem. Turklāt, izmantojot esošā interjera elementus radoši, nevis izmantot ražotus vienveidīgus fonus.
To var tikai Pro. Es varu to mājās izdarīt, bet svešā vietā, kur nav būts... Ja nu tur vsp nav ko par fonu paņemt...? Negribu piedzīvot situāciju, ka bildes kauns pārsūtīt
Neaizmirsti, ka tā visa uzparikte aizņems apmēram 0.5m x 4m un tagad iedomājies vidusmēra jauno māmiņu divistabu dzīvokli ar zemajiem griestiem, kurā ir jaieliek šī sistēma plus vismaz 2-3 gaismas ar statīviem un lai būtu kā pēc grāmatas, tad distancei līdz fonam ir jābūt vismaz 3m, plus pašai vēl kaut kur jāatkāpjas.
trollollo:Neaizmirsti, ka tā visa uzparikte aizņems apmēram 0.5m x 4m un tagad iedomājies vidusmēra jauno māmiņu divistabu dzīvokli ar zemajiem griestiem, kurā ir jaieliek šī sistēma plus vismaz 2-3 gaismas ar statīviem un lai būtu kā pēc grāmatas, tad distancei līdz fonam ir jābūt vismaz 3m, plus pašai vēl kaut kur jāatkāpjas.
Daugmalē un Baldonē pārsvarā gan ir privātmājas. Problēma gan ir tā, ka dzīves līmenis daudziem ir tāds, kāds ir. Līdz ar to nezinu, vai būs ko par fonu paņemt. Ja laiks kabs, protams, var pie dabas, bet ja nē? Nevajag jau visu pēc grāmatas, tik gribētos lai cilvēkiem prieks tàm bildēm.
Njā, man jau bij tāda aizdoma, ka ar šiem diezgan liela ķēpa. Es tā kā par to vinila abpusējo rulli nevaru saprast. Kāda viņam varētu būt kvalitāte, un vai nebūs salipis. Laika gaitā jau būtu noderīgi, ka ir tāds pa tvērienam. Bet ja kvalitāte nekāda, tad skapī man tādam vietu meklēt negribas
sniedzinsh:Iebildumu nekādu šeit. Bet ja būs abi vecāki un vēl divi žiperīši? Domā varētu izdoties līdzīgi?
līdzīgi jā, bet ne tik izteikti. viss atkarīgs no distancēm, gan no fotogrqafa līdz bidējamajiem, gan no bildējamajiem līdz objektiem fonā. katrā vietā jāstrādā izejot no apstākļiem. te piemēram cits objektīvs, jo piemēram ar 85mm dzīvoklī būs problēmas grupu nofotografēt... Canon 35mmf1,4
vispār, pirms sarunāt foto sesijas, vajadzētu nodrošināties ar attiecīgu foto tehniku un inventāru, neaizmirstot arī par, vismaz , īso ievadkursu teorijā...., lai nesanāk kā dolldias gadījumā ar izlaiduma fotogrāfu/imitatoru ...
Vienvārdsakot jāpērk jebkāds fons, jāmēģina bildēt sev tuvus cilvēkus un jāčolē rezultāts. Ja neapmierina, štukojam, kas tieši nav kā vajag, labojam šo kļūdu un atkal mēģinam. Forums šeit maz spēs līdzēt, jāreķinās ar naudas ieguldījumu, kurš ne vienmēr atmaksāsies. Bet nepārprotami, tā būs labāka pieredze, nekā apkārtējo ieteikumi... vismaz šajā gadījumā.
MT9, piekrītu. Vislabāk mācīties izvèrtējot kļūdas. Bet maciņš jau ar nav no gumijas. Tāpēc gribēju zinàt vai kāds ir kàdreiz iegādājies līdzīgus fonus
trollollo:Neaizmirsti, ka tā visa uzparikte aizņems apmēram 0.5m x 4m un tagad iedomājies vidusmēra jauno māmiņu divistabu dzīvokli ar zemajiem griestiem, kurā ir jaieliek šī sistēma plus vismaz 2-3 gaismas ar statīviem un lai būtu kā pēc grāmatas, tad distancei līdz fonam ir jābūt vismaz 3m, plus pašai vēl kaut kur jāatkāpjas.
Daugmalē un Baldonē pārsvarā gan ir privātmājas. Problēma gan ir tā, ka dzīves līmenis daudziem ir tāds, kāds ir. Līdz ar to nezinu, vai būs ko par fonu paņemt. Ja laiks kabs, protams, var pie dabas, bet ja nē? Nevajag jau visu pēc grāmatas, tik gribētos lai cilvēkiem prieks tàm bildēm.
Kāda vaina Daugmalei Baldonei man no turienes vairākas klientes brauc arī pie sevīm ved tur pat ĻOTI normāls līmenis. Pietam pēc laiciņa tur jau puņčus varēs bildēt turpat apkārtnes ainavās un ezerīnos pa pliko. Ne vainas tam rajonam pēc vides ne $$$
Ainavas skaistas. Tik garantijas, ka 24.maijā (Vasarsvētkos) būs piemēroti laika apstākļi, nav
Un šoreiz tas $$$ ir tā nosacīti. Samaksa nosegs labi ja degvielas izmaksas. Piekritu, jo runa par daudzbērnu ģimenēm.
Bet nu, kā būs tā būs. Pieredze lai vai kàda būtu, tomēr ir pieredze. Sliktākajā gadījumā būs pilna improvizācija. Un fons tā jau ir tikai tehniska nianse. Vēl būs jāpasvīst lai noturētu mazo žiperu uzmanību