priore:Es to pārsvarā izmantoju portretiem. Arī 85 un 100mm, bet šis arī ļoti parocīgs, ja negribas sarīkojumos līst tuvumā sejai. Aktieri vai mūziķi uz skatuves uc.
Nu cik es zinu vairak 85mm tiesi portretiem nau ieteicams un zem 50mm
priore:Es to pārsvarā izmantoju portretiem. Arī 85 un 100mm, bet šis arī ļoti parocīgs, ja negribas sarīkojumos līst tuvumā sejai. Aktieri vai mūziķi uz skatuves uc.
a pašam viedoklis un pieredze nav, tikai izlasīti štampi ? Portreti mēdz būt dažādi, stīvi iestudēti studijā, tad var iztikt pat ar 50 mm, un portreti ķerti uz ielas, pasākumos, kaut vai viesībās, kāzās, cilvēkiem nemanot fotogrāfa klātbūtni. Tādos gadījumos esmu veiksmīgi izmantojis arī 200-300mm
Lorenzzo:
a pašam viedoklis un pieredze nav, tikai izlasīti štampi ? Portreti mēdz būt dažādi, stīvi iestudēti studijā, tad var iztikt pat ar 50 mm, un portreti ķerti uz ielas, pasākumos, kaut vai viesībās, kāzās, cilvēkiem nemanot fotogrāfa klātbūtni. Tādos gadījumos esmu veiksmīgi izmantojis arī 200-300mm
nu tas jau pasakumi vot domaju tiri portreta , jo mes tacu zinam ko sadara lenza zem 50 mm un virs 85mm
Fandango:Kaut man ļoti patīk portreti ar zivsaci www.fotoblog.lv... vai citu platleņķi www.fotoblog.lv... tad tomēr koncertos ne vienmēr vēlos lodāt pa skatuvi un būt visus priekšnesumos galvenais personāžs. Tad izmantoju 70-200 zūmu.
135mm ir 70-200 mm zūma priekštecis. Tumšos apstākļos dejotājus bildēju ar to.
Varbut tev slinkums pienakt tuvak , citi jau tadi tie Zoom zoooom fotografetaji ir , ar laiku paliek slinkaki un slinkaki ! ddd un tad sak runat visadas pasacinas