forum.gif
mainu Portatīvo pret spoguleni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / mainu Portatīvo pret spoguleni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.03.15 11:44 labots
 citēt
Sveiciens..

Sākšu ar to, ka pats no fotogrāfēšanas neko daudz nesaprotu, respektīvi nesaprotu vispār. Vienīgais, kur esmu izmantojis kameru ir savā telefonā :pooh_honey:
Sakarā ar to, ka man vairāk nav nepieciešamība pēc savā darba zirga, es vēlētos sagādāt draudzenei nelielu pārsteigumu. Viņa jau vairāk kā gadu nodarbojās ar fotogrāfēšanu, varētu drīz būt divi gadi, bet pēdējo laiku visu laiku dzirdu, kā viņa gaužās uz savu Nikon D3300 (cik saprotu, ar defaulto objektīvu), ka esot vajadzīgs cits. Praktiski viņa vairāk koncentrējās uz cilvēku bildēšanu, gan telpās, gan ārā. Ja ir nepieciešama vel kāda informācija, droši jautājam.

Piedāvāju:
Inspiron 3521 black
i5 3317U @1.7 ghz (turbo boost līdz 2.4)
6gb ram
Intel® HD Graphics 4000 / AMD Radeon HD 7670M 1gb
2 USB 2.0/ 2 USB 3.0
DVD RW
750GB 5400rpm
OEM licenze nav.

Ļoti labā stāvoklī, lietots aptuveni pusotru gadu. Ir vel garantija, grūti uzreiz pateikt cik, bet ir vel jābūt kādam laikam. Jāskatās dok. Ir interese, PM

Meklēju alternatīvu D3300 Nikonam, tikai Canon versiju, ar kitu. Ja ir adekvāts piedāvājums, varam kaut ko sarunāt par piemaksu.

Edit: Meitenei pēc servisa apmeklējuma paziņoja, ka defekts esot pašā aparātā. Uz vietas piedāvāja tikai remontu par $, tā kā pirkusi UK, tad sūtīšot uz turieni. Respektīvi nepieciešama alternatīva, kā jau augstāk minēju. :amazing:

PMPMPM:face-devil-grin:
Publicēts: 25.03.15 11:56 labots
 citēt
50mm f/1.8G un problēma atrisināta.
www.salidzini.lv...
Vēl var būt noderīgi 85mm f/1.8G un 35mm f/1.8G

D3300, manuprāt, ir gana laba kamera amatierim, ja neskaita 12bit RAW.
Tā vietā, lai meitenei uzdāvinātu jaunu bodiju - Full Frame fiks būtu noderīgāks.
:face-grin:
Publicēts: 25.03.15 13:37
 citēt
Plus daudz iepriekšējam.
Publicēts: 25.03.15 21:34
 citēt
Turklāt stikli parasti paliek ilgāk lietošanā, nekā kameras - ISO un Mpix laiku pa laikam izlaiž jaunus, gaiša optika ir un paliek gaiša. :) Jācer tikai, ka viņa kādā datoriķu forumā tagad netirgo savu kameru, lai tev nopirktu kādu jaunu dzelzi stacionārajam. :D Bet vispār - veiksmi! Ideja izklausās atbalstāma. :)
Publicēts: 25.03.15 21:53
 citēt
versatile:Plus daudz iepriekšējam.

No manis arī viena kapsēta ar plusiem.
Publicēts: 27.03.15 13:35
 citēt
Viss nedaudz mainījies, skatīt pirmajā postā!
Publicēts: 27.03.15 13:45
 citēt
Uz doto mirkli, budžeta kategorijā (jo īpaši budžeta fiksu kategorijā) canon nebūs tas veiksmīgākais ražotājs.
Publicēts: 27.03.15 14:06 labots
 citēt
Maris:Uz doto mirkli, budžeta kategorijā (jo īpaši budžeta fiksu kategorijā) canon nebūs tas veiksmīgākais ražotājs.
Ko ieteiktu, kā akternatīvu?

Piedāvāja man D60 nikonu, bet ar plaisām bodijā, kā arī, cik ar savu saprašanu pačekoju googlē, nav neko spēcīgs un kur nu vel alternatīva.
Publicēts: 27.03.15 14:22
 citēt
weFF:Ko ieteiktu, kā akternatīvu?

izskatās, tad esošais d3300 ir nobeidzies un nu jau vairs nepietiks tikai ar objektīva iegādi. diemžēl man tevi ir jāapbēdina - klausīt nevar nevienam. katrs "mācītājs" domās pēc sevis un nevarēs domāt (zināt slēptās vēlmes) kā tu vai šajā gadījumā tava beibe. ):
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):