forum.gif
PĒRKU: Canon siksnu, ladētāju, bateriju...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĒRKU: Canon siksnu, ladētāju, bateriju...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.03.15 11:16
 citēt
Labrīt,
Vai gadījumā kādam nav lieka jauna vai maz lietota Canon siksna, lādētājs un baterija priekš 5DMarkII? Labprāt iegādātos. Der arī citas Canon siksnas.
Paldies jau iepriekš,
PM lūdzu!
Publicēts: 26.03.15 11:42
 citēt
CPS:Labrīt,
Vai gadījumā kādam nav lieka jauna vai maz lietota Canon siksna, lādētājs un baterija priekš 5DMarkII? Labprāt iegādātos. Der arī citas Canon siksnas.
Paldies jau iepriekš,
PM lūdzu!

Man patīk šīs siksnas
www.tiffen.com...
Publicēts: 26.03.15 11:50
 citēt
Zagtu vai nopirki?
Publicēts: 26.03.15 12:05
 citēt
versatile:Zagtu vai nopirki?

Zagļi paņēma Canon siksnu, bateriju un lādētāju... pārējo atstāja... :money:
Publicēts: 26.03.15 13:53
 citēt
:face-grin: atstāju viesnīcā (netīšam)... Tagad meklēju vietā :face-sad:
Publicēts: 26.03.15 18:36
 citēt
Teorētiski ir. Vnm tikko kā nopērku aparātu, siksnu noņemu, jo man viņa riebjas. Vienīgi, ja pārdošu, no manis neviens blogā nepirks aparātu bez siksnas :D
Publicēts: 26.03.15 18:39
 citēt
Es kādreiz Ķenonu nēsāju Prakticas siksnā, ja kuram vajak, saglabājusies vēl tagad. :face-grin:
Publicēts: 26.03.15 19:11
 citēt
Man ir melna siksniņa "Canon EOS Digital" lietotā, laikam, oriģināla, dabūju ar filmu kameru komplektā :) To var dabūt no manis par "Paldies"
Publicēts: 26.03.15 19:13
 citēt
CPS::face-grin: atstāju viesnīcā (netīšam)... Tagad meklēju vietā :face-sad:

Lādētāju un kādu rezerves aķi tiešām var steigā aizmirst, taču, lai noņemtu lielo siksnu, bik vajag paķimerēties...:face-wink:
Publicēts: 26.03.15 19:15
 citēt
priore:Es Tevi, Šneider, abos vārtos ar savu sadilušo Zenit siksnu, kur akādreiz bija pielikta arī Praktikai!

Man vēl 80-tajos Zenita siksnā bija Ricoh Singlex TLS, kuram oriģinālā bija galīgi nelietojama - centimetru plata no ļoti cietas plastmasas.
Publicēts: 26.03.15 19:55
 citēt
Friidis:
CPS::face-grin: atstāju viesnīcā (netīšam)... Tagad meklēju vietā :face-sad:

Lādētāju un kādu rezerves aķi tiešām var steigā aizmirst, taču, lai noņemtu lielo siksnu, bik vajag paķimerēties...:face-wink:

,.. tur vēl palika fotosoma (veca) uz daži sīkumi. Oriģinālā siksna bija somas kabatā, jo ikdienā lietoju citu.
Ja nu tiešām kāds varētu pārdot meklējamās lietas - būšu pateicīgs!
MR.
Publicēts: 26.03.15 21:35
 citēt
PM
Publicēts: 26.03.15 23:54
 citēt
Klau man ir sisksna varu nonemt no sava 5d mk 2 , pardod tev bateriju ari ! cik dosi ?
man riebajs ctas orginalas siksnas un vispar siksnas trauce :face-crying::face-crying:
Publicēts: 27.03.15 00:38
 citēt
Lorenzzo:Klau man ir sisksna varu nonemt no sava 5d mk 2 , pardod tev bateriju ari ! cik dosi ?
man riebajs ctas orginalas siksnas un vispar siksnas trauce :face-crying::face-crying:

Nu ja siksna nav tikpat nogurusi kā Tavs 5DII, tad kādus 10 eiro dotu...:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):