forum.gif
Pārdodu Nikon tehniku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Nikon tehniku
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.15 13:26
 citēt
Jūs te visi gribat teikt, ka objektīvs nav 1000 euro vērts???
Publicēts: 10.04.15 13:33
 citēt
AlexV:Man galigi vienalga,objektivs ir labs.
Bet to ka nebija digitalas FX kameras uz to bridi ar nikon mount , kludies pamatigi!

pagoogle nedaudz, valoda kura patik. ----->. Kodak dcs pro slr
daudz ko interesantu uzzinasi, paskaties info par kameru.

Vai vai kādi mēs gudrinieki, ar to kodaku esmu bildējis kādu strēķīti. Darīšu zināmu faktu, ka jebkurai firmai ir pohuj ko ražo citi kantori, neviens kantoris izstrādājot kādu produktu nerēķinās ar savietojamību ar svešiem ražotājiem ( un vari nepūlēties sūtīt mani googlēt atslēgas vārdus sigma, tamron,……….) Kad nikons nāca iekšā ar saviem "presses komplektiem" attestējos līdz nelabai dūšai šito VR I versiju, uz d2x bija super uz d3 pat vecais 80-200 labāks.
Publicēts: 10.04.15 13:47
 citēt
Krimikis:Jūs te visi gribat teikt, ka objektīvs nav 1000 euro vērts???

Par ~ tādu ciparu eBrejā tie arī iet, tad jau iznāk, ka IR to vērts.
Publicēts: 10.04.15 13:59
 citēt
AlexV:Ir dazi pelicase koferisi, loti labi var salikt uz talu braucienu, parasti mugursoma Case logic, ganibu dambi nopirku ap 90e bija.
Mekleju par normalu naudu pelicase (tads ka 2 bananu kastes cemodanu) interesetu ja kadam ir.
interese ari filtru sistema prieks nikon14-24, jauno Riga laikam nedabut.

Ņem un pērc www.pelican.lv... , baigi šauboss ka kāds kam pašam ir vairs to nelieto , tādus jau ja ir tirgo kopā ar mantu kas tur tiek glabāta:)
Publicēts: 10.04.15 15:08
 citēt
Krimikis:Jūs te visi gribat teikt, ka objektīvs nav 1000 euro vērts???

max 1000 gan jau, ka ir vērts, bet LV specifiskajā tirgū "minimums vai maximums" to par šādu summu var arī gadu neizdoties notirgot.

Pie pelikāniem tikt var ja ir gali medicīnas iestādēs, institūtos, laboratorijās utt. - ir diezgan daudz specifiskas tehnikas kas ātri kļūst par anekdoti + koferis tikai piegādei jo iekārta pārsvarā stacionāra.
Publicēts: 10.04.15 18:15
 citēt
60uz5komats6:
AlexV:Man galigi vienalga,objektivs ir labs.
Bet to ka nebija digitalas FX kameras uz to bridi ar nikon mount , kludies pamatigi!

pagoogle nedaudz, valoda kura patik. ----->. Kodak dcs pro slr
daudz ko interesantu uzzinasi, paskaties info par kameru.

Vai vai kādi mēs gudrinieki, ar to kodaku esmu bildējis kādu strēķīti. Darīšu zināmu faktu, ka jebkurai firmai ir pohuj ko ražo citi kantori, neviens kantoris izstrādājot kādu produktu nerēķinās ar savietojamību ar svešiem ražotājiem ( un vari nepūlēties sūtīt mani googlēt atslēgas vārdus sigma, tamron,……….) Kad nikons nāca iekšā ar saviem "presses komplektiem" attestējos līdz nelabai dūšai šito VR I versiju, uz d2x bija super uz d3 pat vecais 80-200 labāks.

Tak nefig rakstit ka tikai uz DX .
Normals objektivs un vienmer bus kurs to mil.

Man gan parsteidz ka kodak 2003-2005 gads , nav alias filtra ka d800e un ir 13mpix.
Pikselu stiepsana ....
Publicēts: 10.04.15 18:19
 citēt
Lunis:
AlexV:Ir dazi pelicase koferisi, loti labi var salikt uz talu braucienu, parasti mugursoma Case logic, ganibu dambi nopirku ap 90e bija.
Mekleju par normalu naudu pelicase (tads ka 2 bananu kastes cemodanu) interesetu ja kadam ir.

Ņem un pērc www.pelican.lv... , baigi šauboss ka kāds kam pašam ir vairs to nelieto , tādus jau ja ir tirgo kopā ar mantu kas tur tiek glabāta:)
Lunis:

Skatos tads ka man vajag ap 700-800e maksa. bik par daudz, pie sevis varu dabut 200-300 ar jauno ieksu.
Mums to tirgo ka foto,instrumenta cemodanus, pa visam rubrikam jamekle.
Publicēts: 10.04.15 19:18
 citēt
AlexV:
60uz5komats6:

Tak nefig rakstit ka tikai uz DX .
Normals objektivs un vienmer bus kurs to mil.

Man gan parsteidz ka kodak 2003-2005 gads , nav alias filtra ka d800e un ir 13mpix.
Pikselu stiepsana ....

Jā un viņš bez tā filtra muāru ķēra pat uz koku lapām, ēnās bilde bija pizģec ku trokšņaina, toties baigi labi turēja gaismas. Vienīgā ciparu kamera, kurai man ir bijusi uzlikta pastāvīga "+" korekcija, visām citām "-" lai gaismas neizdedzina.Toties krāsas bija labas, kā jau kodakam. Iekšā slēdzās lēni, infru varēja aš no rokas bildēt, tikai redzēt nevarēja ko bildē :)
Publicēts: 10.04.15 20:57
 citēt
interesanti budu pameginat to , bet prieks 2004 gada man liekas loti labi, atradu bildes interneta ,krasas loti patik.
to magic muaru ari redzeju.
Publicēts: 10.04.15 21:45
 citēt
Tur bija visādas baigi labās lietas iekšā, ja bildēja RAW+JPG priekš jepega varēja ieslēgt vai izslēgt autokorekciju, raws palika kāds bija, jepegs dažreiz diezgan atšķīrās, šito neviens cits joprojam nav realizējis.Varēja kvadrātu 3000x3000 pix ieslēgt, menu rādija kameras noskrējienu. Bet šobrīd točna nav vērts tādu pirkt, jo servisa nekāda, rezerves daļu nav a vecums ta cienijams kamerai un ja nekļūdos tad CF kartes virs 2Gb var nesaprast, aķis arī baigi ātri sēdās, pat jauns toreiz, tagad būtu pagrūti dabūt aizvietotājus.
Publicēts: 10.04.15 22:00
 citēt
Neticesi bet ieprekseja nedela bija mums viens pardosana ap200 e gribeja , bet kaut ka tiesi par remontu biju aizdomaijes. .
ja vins pardotu ar niku 50 f1.4 par 300 es butu panemis ,jo uz bildes bija ar nikonu kurs nav ieklauts cena.
Ta ari biju dazas stundas lasiju par to kodak, bet pec 2 dienam bija padots.
Vienalga man liekas parsteidsi prieks tiem laikiem.
Zel ka kodak ta aizgaja no mums........

Sobrid laikam tikai gribetu lai manam d3 ir Hdr un video, es pat nedomatu par ko citu.
kaut ari video var dabut no sievas kameras.
Publicēts: 10.04.15 22:29
 citēt
D3 ir tāds HDR ka tik turies, AEBracketing 9F 1EV, +motors maksimumā, RAW14bit uncompressed , tikai kopā jāliek pašam, toties baigi extrēmus diapazonus izvelk.
Publicēts: 10.04.15 22:38
 citēt
Nu tas gan labs bija, tads zakrutons :)))))))
Svetdien uz kalniem braucu kaut kur zakrutisu.
Ir ideja kur dabut Riga prieks nikon. 14-24 f2.8 filtru sistemu? (Lee vai Benro ,vai kas cits laba kvalitate par ok naudu)
biju skaties ebay ,bet tads price ka gandriz lietoto 16-35 var dabut .
Publicēts: 10.04.15 23:03
 citēt
Domāju nekur Rīgā nevar dabūt, es isti pat neizjūtu vajadzību, kad man kāda ārchitektūra vai ainava, tad pirmkārt D3 raws diezgan labi staipās, sevišķi raw konvertorā sākot no Ps CS6( tad viņi pamainija kaut ko algoritmos) ļoti noderīgs ir gradientfiltra instruments raw konvertorā. Nu un 9kadru HDR, ja citādi nevar, tas man aizstāj filtrus priekš 14-24.
Publicēts: 10.04.15 23:28
 citēt
ok.paldis.
Meginasim kaut ka ta ,jo cena man loti nepatik.
Publicēts: 11.04.15 20:34
 citēt
AlexV:Nu tas gan labs bija, tads zakrutons :)))))))
Svetdien uz kalniem braucu kaut kur zakrutisu.
Ir ideja kur dabut Riga prieks nikon. 14-24 f2.8 filtru sistemu? (Lee vai Benro ,vai kas cits laba kvalitate par ok naudu)
biju skaties ebay ,bet tads price ka gandriz lietoto 16-35 var dabut .

www.ebay.com...
www.ebay.com...
Publicēts: 11.04.15 20:49
 citēt
paliku pie sita bet kaut kad citreiz.
www.ebay.com...
Publicēts: 11.04.15 22:33
 citēt
AlexV:paliku pie sita bet kaut kad citreiz.
http://www.ebay.com/itm/Benro-FH150-150mm-SD-GND-0-9-ND8-CPL-Square-Filter-Kit-Fits-Nikon-14-24mm-/231501541331?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item35e6912fd3

Pričendāļi sanā pustila izmaksās :face-sad:
Publicēts: 11.04.15 22:53
 citēt
Piekritu cipars briesmigs.
pameginasu ar viena cilveka ieteikumu, bet pirkumu atliksu uz kaut kad......
un tas benro komplekts vissdargakajs ir, letak ari ir bet vienalga ciparini ......
Publicēts: 16.04.15 18:20
 citēt
Vēl atlikusi kamera D800 ar gripu līdz 1500 €
(mazss noskrējiens - SHUTTER COUNT apm. 13700)
Publicēts: 22.04.15 11:21
 citēt
ilmar7:Vēl atlikusi kamera D800 ar gripu līdz 1500 €
(mazss noskrējiens - SHUTTER COUNT apm. 13700)

V - 1450 €
Publicēts: 25.04.15 12:00
 citēt
60uz5komats6:Nu jaunu 800to ar visu garantiju var nopirkt par 1800.

Upe:Pārāk dārgi.
Ir redzēts lētāk:face-sad:

Pa lēto lombardā - nieka 2070 EUR, ja noņem nost tumšu zoom objektīvu, tad 1800 :
www.ss.lv...
Publicēts: 10.05.15 11:56
 citēt
jg100:
60uz5komats6:Nu jaunu 800to ar visu garantiju var nopirkt par 1800.

Pa lēto lombardā - nieka 2070 EUR, ja noņem nost tumšu zoom objektīvu, tad 1800 :
https://www.ss.lv/msg/lv/electronics/photo-optics/slr-cameras/nikon/bfkcie.html

Te lētāk - 1700 EUR:
www.ss.lv...
Publicēts: 11.08.15 10:31
 citēt
>>> 1450 € :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >