forum.gif
Pērku Hasselblad
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Hasselblad
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.03.15 22:18
 citēt
Apsveru Hasselblad iegādi. Ja kādam ir ko piedāvāt, lūdzu PM.
Publicēts: 31.03.15 22:31 labots
 citēt
Kā reiz kolēģis tirgo vienu no saviem Hasselblad H4D-40 korpusiem , grib ~6000Eur , ņemsi ? Šis pats izdomāja ka pietiekot šim ar Hasselblad H4D 50 MS , tāpēc otru tirgo nost.
Publicēts: 31.03.15 22:39
 citēt
Ja vienu vienu no 0 noņems - uz sitiena:face-grin:
Publicēts: 31.03.15 22:42
 citēt
klusums:Ja vienu vienu no 0 noņems - uz sitiena:face-grin:

Par to ciparu ši tev Bildīti ar Hasselblad un savu autogrāfu var uztirgot :D
Publicēts: 31.03.15 22:47
 citēt
Kolēģa vārdu uzvārdu studijā, lai zin, kas tas pa piparu, kurš 600e par autogrāfu plēš :face-grin:
Publicēts: 31.03.15 22:51
 citēt
klusums:Kolēģa vārdu uzvārdu studijā, lai zin, kas tas pa piparu, kurš 600e par autogrāfu plēš :face-grin:

Šams nav kārts uz Reklāmu LV bet ts pa lēto būtu:):)
Publicēts: 01.04.15 04:53
 citēt
pirs pāris nedēļām bija haselis ar filmpakaļu ss.lv pa 2500eur, bet jau pazudis... tagad tur kkāda māmija par tādu pašu ciparu gozējās
Publicēts: 01.04.15 08:59 labots
 citēt
Savu komentāru nepievienošu. Principiāli, idejiskās pārliecības vadīts. Mūsu cilvēki pa restorāniem nestaigā un ar hasselbļāģiem neknipsē.
Publicēts: 01.04.15 09:03
 citēt
Cafe_Racer:pirs pāris nedēļām bija haselis ar filmpakaļu ss.lv pa 2500eur, bet jau pazudis... tagad tur kkāda māmija par tādu pašu ciparu gozējās

Mamiya jau ir, bet gribu tieši kvadrātu.
Publicēts: 01.04.15 10:23
 citēt
jg100:Paziņa no Maskavas sakarā ar grūti prognozējamo ekonomisko situāciju meklē pircēju savam aparātam :
http://www.raccordgroup.eu/tag/hasselblad/

1. aprīļa jociņš?

Publicēts: 01.04.15 11:57
 citēt
Schneider:
jg100:Paziņa no Maskavas sakarā ar grūti prognozējamo ekonomisko situāciju meklē pircēju savam aparātam :
http://www.raccordgroup.eu/tag/hasselblad/

1. aprīļa jociņš?

atvainojos... man nav Operas, kas brīdinātu par Malicious... man pat Operetes nav... man tik Chrome, bet tā klusēja.
Drošības pēc to norādi tomēr izdzēsīšu, lai kādam neieskādē.
Publicēts: 01.04.15 12:34
 citēt
Tās lapas virsrakstā (ko pārlūks tabā rāda) ierakstīts, ka lapa uzlauzta.
Publicēts: 01.04.15 13:42
 citēt
Klusum, neesi pižons: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 01.04.15 14:33
 citēt
Man ir bijushi pietiekami daudz krievu metaalluuzhnju, lai es vinjas ieniistu liidz muuzha beigaam :anger: Tai skaitaa Kijevs.
Publicēts: 13.07.15 22:02
 citēt
Ja nu kādam ir vēlme iegādāties Hasseli, tad pārdodu 500 C/M ar Zeiss 80mm *T stiklu. par papildus samaksu var dabūt klāt vēl prizmu meklētāju un 10mm pagarinājuma "tubu". Iespējams piemetīšu vēl klāt labu kaudzīti ar dažādām 120 filmām, jaunām.
Publicēts: 14.07.15 00:49
 citēt
Tik ātri Tev tas hāzelis jau apnika, Cafe-Racer? 2 mēneši tak pat nav pagājuši kā nopirki.
Publicēts: 14.07.15 02:35
 citēt
Kastanis:Tik ātri Tev tas hāzelis jau apnika, Cafe-Racer? 2 mēneši tak pat nav pagājuši kā nopirki.

Tādas lietas mūsdienās vairums tikai PAMĒĢINĀT grib ar ti ar viss finišā:)
Publicēts: 14.07.15 07:33
 citēt
Kastanis:Tik ātri Tev tas hāzelis jau apnika, Cafe-Racer? 2 mēneši tak pat nav pagājuši kā nopirki.

Dorši vien ieraudzīja ka Fuijī taisās likvidēt lielu daļu 120 filmas klāstu un uzsist cenu atlikušajam.
:face-grin:
Publicēts: 14.07.15 10:28
 citēt
Kungi te taisās iziet "pilno ceļu" - 35mm, lai saprastu, ka baisa izšķirtspēja un vajag ūber optiku, lai kkāds +/- "zīmējuma medžiks" sanāktu, tad studijas mamku kuras milzu spogulis tā sit, ka no rokas bildi izsmērē arī pie 1/125, tad hasseli, lai saostu nejapāņu optikas sāli, bet aplauztos nejegā lēnajā bildēšanas procesā :)

Tālāk vai nu roļiks, nedaizmēra contax vai ciparnīca bez filmas :D
Publicēts: 14.07.15 10:54
 citēt
Man ir zināms viens pilsonis, kurš par atbilstošu kompensāciju būtu ar mieru nodot jaunās, gādīgās rokās savu kopto, lolotu, taupītu H2... Ar prizmu, kādu sauju stiklu, gan filmu, gan digipakaļu...
Nu baigā sviestamaize tā gan nebūs...

Interesē? :what:
Publicēts: 14.07.15 11:10
 citēt
H2 jau ir tokinas optika, filma maza, ciparpakaļa vēl trakāk kropota - ar to jau tik reklāmas ar aizgrieztu fragmu klapēt.

Hudožņikiem neder.
Publicēts: 14.07.15 11:51
 citēt
Maris:H2 jau ir tokinas optika, filma maza, ciparpakaļa vēl trakāk kropota - ar to jau tik reklāmas ar aizgrieztu fragmu klapēt.

Hudožņikiem neder.

nezinu - bildiņas ar visu "sūdīgo" optiku un spičkastes izmēra digipakaļu nāk ārā visai ciešamas...

Bet ej nu tos HUDOžņegus sapoti...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):