forum.gif
Pārdod Kiev 88 CM un Carl Zeiss lecas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdod Kiev 88 CM un Carl Zeiss lecas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.04.15 11:21
 citēt
Svejks.

Pārdod perfekta stavokli:

- Kiev 88CM (400 euro) www.obuvka.info...
- Carl Zeiss Jena Sonnar 180mm f2.8 (200 euro)
- Carl Zeiss Jena DDR Sonnar 300mm f4 MC (200 euro)
- Arsat 30mm f3.5 (200 euro) www.clubsnap.com...
Publicēts: 01.04.15 12:12
 citēt
Par šito ciparu droši skrūvē pie sienas mazbērniem....
Publicēts: 01.04.15 12:29
 citēt
Pirms kāda mēneša biju ieklīdis vienā stududijā un tur uz galda tiešī dzīvojās Kiev 88. Zēni teicās pa 70EUR nopirkuši Latgalītē :grimace:
Publicēts: 01.04.15 12:36
 citēt
88 kijeva lūzt uz līdzenas vietas, un nezinu vai atradīsies kas saremontē. Kādreiz pat bija vesels rituāls, kā un kad uzvilkt un kā pareizi slēdža ātrumus mainīt, lai tik tas sūds nenoklemmē.Neskatoties uz visu to tie sūdi klemmmēja un plēsa slēdža štorkas.
Publicēts: 01.04.15 12:37
 citēt
Man arī viens pazīstams čoms grip notirgot savu filmu tehniku, bet kad tepat noskaidroju, cik tā šodien maksā, reakcija bija "Bet es par tiem F601 un F80 kādreis samaksāju tā-ā-ādu summu latos!!!"

Nu ir jau pasaulē visādi dīvainīši.
Publicēts: 01.04.15 13:09
 citēt
Tas tak ir 1. apriilja jocinsh spocinsh :haha:
Publicēts: 01.04.15 13:15
 citēt
Schneider:Man arī viens pazīstams čoms grip notirgot savu filmu tehniku, bet kad tepat noskaidroju, cik tā šodien maksā, reakcija bija "Bet es par tiem F601 un F80 kādreis samaksāju tā-ā-ādu summu latos!!!"

Nu ir jau pasaulē visādi dīvainīši.

Šad tad noskatos uz šādiem piedāvājumiem (Ir gadījumi, kur šos bodijus tirgo desmitiem) un domāju - ja rastos ideja interjera izveidei, varētu feini iepirkt tādu kaudzi...

Piemēram, ierīkot fotobāru kaut kur Rīgā, nomūrēt sienas ar šādiem. Vai veselu starpsienu izveidot ar visiem objektīviem klāt.

www.ebay.com...
Publicēts: 01.04.15 14:42 labots
 citēt
Ļoti laba ideja :) man no fāča pāris dzelži mētājās pa kaktiem kaut kur:face-sad:
Publicēts: 01.04.15 15:04 labots
 citēt
Es KIEV-88 pilnīgi jaunu nelietotu samainīju pret Rolleiflex 2,8

Izcils zīmējums bija . Cilvēks padomāja ka es ŠITĀDU GASĻBĻADU pret tādu "TLR" gribu mainīt LAIKAM STULBS:):) Kā šams iegrābas :face-grin::face-grin::face-wink: Ceru ka vēlāk nelamāja mani no panckām laukā 88 bija kā no rūpnīcas , atvēris pat kasti tam mēslam nebiju.
Publicēts: 01.04.15 15:08
 citēt
NilsS:Ļoti laba ideja :) man no fāča pāris dzelži mētājās pa kaktiem kaut kur:face-sad:

Tad dibinam Rīgā Fotobāru.

1. Bāra apmeklēšanas un iekšā laišanas nosacījums - jābūt līdzi fočikam. Vai arī jābūt atjautīgam (mobilais arī ir fočiks).
2. Bāra apmeklētāji drīkst visu fotografēt un ienākot bārā rēķinās - ka viņus drīkst fotografēt.

Un tad tur var ierīkot galdiņus - leica galdiņš, canon galdiņš, nikon, pentax.... Rollei, Contax, Horseman un protams Kodak.
Publicēts: 01.04.15 15:34
 citēt
Canonistiem vajadzēs (at)sevišķu ateju - ielaiž tikai baltos ar garākajiem stobriem.
Publicēts: 01.04.15 16:00
 citēt
Ideja ljoti laba, bet 99,9% ka neviens nerealizees.
Publicēts: 01.04.15 16:04
 citēt
versatile:Canonistiem vajadzēs (at)sevišķu ateju - ielaiž tikai baltos ar garākajiem stobriem.

Kanonistiem jau kaučkas ir- tikai jābrauc uz Edinburgu...:face-wink:

Publicēts: 01.04.15 19:19
 citēt
Te ar viens pārdod perfektā stāvoklī, var būt kāds grib??? Tikai 100eur. Nav jau tas trakākais cipars ;)

www.maltapark.com...
Publicēts: 01.04.15 19:43
 citēt
Šeit var pasmelties idejas fotolūžņu cenām:

shop.lomography.com...
Publicēts: 01.04.15 19:43
 citēt
Lunis:Es KIEV-88 pilnīgi jaunu nelietotu samainīju pret Rolleiflex 2,8

Izcils zīmējums bija . Cilvēks padomāja ka es ŠITĀDU GASĻBĻADU pret tādu "TLR" gribu mainīt LAIKAM STULBS:):) Kā šams iegrābas :face-grin::face-grin::face-wink: Ceru ka vēlāk nelamāja mani no panckām laukā 88 bija kā no rūpnīcas , atvēris pat kasti tam mēslam nebiju.

Pārdod man viņu - lēti.
Publicēts: 01.04.15 20:28
 citēt
klusums:
Lunis:Es KIEV-88 pilnīgi jaunu nelietotu samainīju pret Rolleiflex 2,8

Pārdod man viņu - lēti.

Pašam patīk , pietam šis tagad remontā , ir viņam tāda tehniska īpatnība ka regulāri JĀTĪRA:):) Varu visādus citādus NORMĀLĀ cenā noandelēt:) Jašikas , Flexsaretus Mamijas
Publicēts: 01.04.15 20:34
 citēt
Pastāsti, kas tev ir no sakarīgiem KVADRĀTIEM - tikai ne LOMO, ne CCCP.
Publicēts: 01.04.15 21:03 labots
 citēt
klusums:Pastāsti, kas tev ir no sakarīgiem KVADRĀTIEM - tikai ne LOMO, ne CCCP.

LOMO 6X6 man izkauca viena skolniece gadus 10 atpakaļ ja ne vairāk , bija Ļubītājs bet palika Komsomoļec kas Roljika kopja:):) Man slinkums skatīties bet kādas 4 6x6 divacenes ir . Linhofs 6x9 ir kas vēl 4x5 viens ir . BET jau kādu laiku esmu 8x10 meklējumos , laika nesanāk pieķerties NEVIENS gatavu nav sen piedavajis
Publicēts: 01.04.15 21:21
 citēt
Gribu KVADRĀTU :bad_smile:

Vēlams ar eksponometru.
Publicēts: 01.04.15 21:26
 citēt
Atrodi šitādu te: photohistory.ru... :face-grin:
Publicēts: 01.04.15 22:16
 citēt
Jašiku 124o labprāt iehavotu. Bija, patika.
Publicēts: 01.04.15 23:15 labots
 citēt
a kur sāls tais vecajos kvadrātos?...kaut ko līdzīgu nevar piemēram ar to pašu zenit dabūt?...tik nesmej par jautājumu:grimace:
Publicēts: 01.04.15 23:39
 citēt
Kaut ko līdzīgu jau var, bet tas ir kā p***** pret pirkstu :bad_smile:
Publicēts: 02.04.15 00:01 labots
 citēt
beno:a kur sāls tais vecajos kvadrātos?...kaut ko līdzīgu nevar piemēram ar to pašu zenit dabūt?...tik nesmej par jautājumu:grimace:

Nē šiem ir jocīga optika , dod tads assu bet mīxstu bildi. Te Jaščiks D zemak Rolja 2,8

www.ogresbalss.lv...
Te

www.ogresbalss.lv...

Rollejs 2,8

Zemāk Linhofs 6x9

www.ogresbalss.lv...
Publicēts: 02.04.15 09:38
 citēt
Thx Luni par apgaismību...tagats +/- sapratu...:)
Publicēts: 02.04.15 10:07
 citēt
beno:a kur sāls tais vecajos kvadrātos?...kaut ko līdzīgu nevar piemēram ar to pašu zenit dabūt?...tik nesmej par jautājumu:grimace:

Varu Tev iedot jaunu nelietotu Lubitel 166 (stāv studijā kā rekvizīts)... varēsi patestēt un pēc tam padalīties iespaidos. Ja ar to nepietiks, tad iedošu Moskva 5.
Publicēts: 02.04.15 11:06
 citēt
Moskva-5 ir sūc, labāks Moskva-2.
Publicēts: 02.04.15 11:17
 citēt
RaitisSF:

Varu Tev iedot jaunu nelietotu Lubitel 166 (stāv studijā kā rekvizīts)... varēsi patestēt un pēc tam padalīties iespaidos. Ja ar to nepietiks, tad iedošu Moskva 5.

Gaidi ciemos:face-wink:
Publicēts: 02.04.15 15:56
 citēt
Schneider:Moskva-5 ir sūc, labāks Moskva-2.

Jā, jā... 20 gadus atpakaļ notestēju un nekas iepriecinošs nebija, bet kā relikvija (izskatās kā jauna) ir ok. :)
Publicēts: 02.04.15 20:23
 citēt
Yašika.
Publicēts: 02.04.15 20:48
 citēt
Cirvis vai? Yašika ir baļķi.
Publicēts: 03.04.15 14:12
 citēt
NilsS:Par šito ciparu droši skrūvē pie sienas mazbērniem....

+++
Publicēts: 03.04.15 15:00
 citēt
versatile:Yašika.

Zvejniekciemā bijāt ja "Skultes ostas" labumi fonā:):)
Publicēts: 03.04.15 15:03
 citēt
Koroče pats labākais fočiks

Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):