forum.gif
stativs lidz 70 eur
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / stativs lidz 70 eur
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.04.15 21:49
 citēt
varianti
www.1a.lv...
www.1a.lv...

Tiks izmantots bezspogulis
Publicēts: 02.04.15 22:57
 citēt
Publicēts: 02.04.15 23:07 labots
 citēt
www.amazon.co.uk...
vai
www.amazon.co.uk...

Protams, ja nav vajadzīgs uz sitienu.
Publicēts: 03.04.15 00:37
 citēt
Es nopirku šādu - www.1a.lv... . Quick release ir, fiksācija no roktura ir forša fīča. Var uzcelt viņu arī 180cm augstumā, tad gan tur pat telefons būs par smagu. Uz ~150cm ir very fine.
Publicēts: 03.04.15 09:52
 citēt
Paldies visiem, aiziešu uz bfs apskatīt viņu piedāvājumu uz vietas.
Publicēts: 03.04.15 10:54
 citēt
sniedzinsh:www.amazon.co.uk...
vai
www.amazon.co.uk...

ar 'siem plastmasas mēsliem vairāk spļaudīšanās nekā fočēšanas,atjēdzies jel reiz:face-grin:
Publicēts: 03.04.15 11:23
 citēt
70 eur jau arī nav nekāds stativa budžets.
Publicēts: 06.04.15 16:37
 citēt
Ja kas, tad šito www.1a.lv... es varētu pārdot- lietots, bet OK stāvoklī.
30EUR?
Publicēts: 06.04.15 17:03
 citēt
kristapsstikuts:Ja kas, tad šito www.1a.lv... es varētu pārdot- lietots, bet OK stāvoklī.
30EUR?

Ja mazs fotoaparāts un neliels augums fotogrāfam, tad normāls piedāvājums! Ņem tik ciet!
Publicēts: 08.04.15 15:19
 citēt
Bucis:
vai
www.amazon.co.uk...

ar 'siem plastmasas mēsliem vairāk spļaudīšanās nekā fočēšanas,atjēdzies jel reiz:face-grin:

Esi kādu no šiem izmantojis? Lielākajā daļā gadījumu ideāls (vismaz 51mod.). Tā kā te lielākā daļa bildē savam priekam, tad šaubos vai ir baigā vajadzība tērēties uz pārāko statīvu. Tad jau labāk starpību atlikt vērtīgākam pirkumam - kādam labam stiklam!
Publicēts: 08.04.15 15:34
 citēt
Sniedzinsh, ir mēģināts labs statīvs? Protams, man arī automašīnas bagāžniekā visu laiku mētājas lētais Bilora statīvs- ja nu negaidot ievajagas, tad ir vismaz kaut kas. Tomēr, ja laicīgi zinum ka footografējot vajadzēs statīvu, stiepju vien smago Manfrotto.
Publicēts: 08.04.15 15:47
 citēt
Nu nez, var jau būt, ka man ir palaimējies, bet nekàdas šaizes ar šamējo nav gadījušās.
Publicēts: 08.04.15 16:03
 citēt
Publicēts: 08.04.15 16:21
 citēt
sniedzinsh:Nu nez, var jau būt, ka man ir palaimējies, bet nekàdas šaizes ar šamējo nav gadījušās.

Viss atkarīgs no statīva izmantošanas. Ja fotografēsi ar 50mm objektīvu un ekspozīcijas laiku 1/200s, tad pa lielam galvenā prasība no statīva, lai tas neizjūk vai neapgāžas.
Publicēts: 09.04.15 08:59
 citēt
Fandango, es neapgalvoju pretējo. Profesionālai darbībai prasās atbilstošu aprīkojumu. Bet bildējot savam priekam, hobijam tās retās izmantošanas reizes nebūs iztērētās naudas vērtas.
Publicēts: 09.04.15 09:06 labots
 citēt
Sniedziņ, nav svarīgi vai esi profesionālis vai amatieris- ir situācijas, kad vajag LABU statīvu. Ja Tev šādas sitācijas nemēdz būt, tad Tev arī labu statīvu nevajag. Vienkārši un elementāri.

P.s. Līdzīgi tiek spriests par filtriem- labus filtrus vajag profesionāļiem, bet hobija līmenī pietiks ar lēto! Nē, labus filtrus vajag tam, kurš redz atšķirību, bet tam, kurš atšķirību neredz, nevajag lieki tērēt naudu.
Publicēts: 09.04.15 09:08
 citēt
vai
www.amazon.co.uk...

esmu lietojis tadus . garas ekspozicijas tur labi . nekas nesaluza

pasutiju
www.amazon.co.uk...
Publicēts: 09.04.15 09:18
 citēt
Robis7000:
vai
www.amazon.co.uk...

esmu lietojis tadus . garas ekspozicijas tur labi . nekas nesaluza

pasutiju
http://www.amazon.co.uk/Z-Q666-Camera-Magnesium-Aluminium-Monopod/dp/B00SOSF5GY/ref=sr_1_3?s=photo&ie=UTF8&qid=1428559617&sr=1-3&keywords=q-666

Neesmu šādu lietojis, bet tas, ka var pārtaisīt par monopodu, ir forši!
Publicēts: 09.04.15 22:02
 citēt
Nu, vienkārši un elementāri ir tikai tas, ka ne vienmēr dārgs ir labs, un lētais ir slikts :)
Publicēts: 09.04.15 22:17
 citēt
sniedzinsh:Nu, vienkārši un elementāri ir tikai tas, ka ne vienmēr dārgs ir labs, un lētais ir slikts :)

Fotopasaulē drīzāk ir spēkā, ka dārgais ir labāks, bet lētais sliktāks. Pretējais parasti ir izņēmums. Tas nenozīmē, ka 2x dārgāks noteikti ir 2x labāks.
Publicēts: 09.04.15 22:23
 citēt
sniedzinsh:Nu, vienkārši un elementāri ir tikai tas, ka ne vienmēr dārgs ir labs, un lētais ir slikts :)

Tā, protams, ir taisnība.
Bet ar statīviem ir tā, ka dārgais vienmēr ir labs un lētais vienmēr ir galīgs sūds. Nevaru pat iedomāties nevienu citu piemēru ar ko šo principu tik labi pierādīt. Jā, esmu tādus mēslus lietojis (kādi tur augšā iepostēti), kas interesanti, es vēl tagad lietoju - es tos izmantoju zibspuldžu turēšanai. Bet ar lietussardziņu+zibspuldzi šādi draņķi jau paliek neuzticami un var apgāzties (a bet oriģinālās zipenes maksā dārgi).

Pagaidām neviens neko labāku nav uzrakstījis: bythom.com...

Statīvu pērk tamdēļ, ka no rokas pietrūkst stabilitātes. Un statīvs to garantē. Lētie ļurekļi diemžēl nepilda sava nosaukuma funkciju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):