sveiki! vēlos savā īpašumā iegūt vienu no augstāk minētajām kamerām, Contax gadijumā jau ar kādu lēcu. Mainu pret sekojošo aparatūru:
Canon Eos 33 filmu kamera ar Canon Battery pack BP-300 un virsū uzliktu Canon Ultrasonic 28mm-80mm 3.5 objektīvu. Viss ir lieliskā stāvoklī! Klāt varu piemest Canon CB-5L ar kādu akumulatoru, atkarībā no tā, ko piedāvājat. Nepieciešamības gadijumā varu arī ko piemakasāt. Izskatīšu visus piedāvājumus, arī labas alternatīvas iepriekšminētajām kamerām
Ha ha ha Ceri ka Te kāds gribēs tavu Spoguļziepi kas knapi varbūt 100Eur velk pret Konica Hexar AF kas vēl vecos laikos maksāja ~400-500 Usd Latvijā viņi bija diezgan daudz pirms gadiem 15-20 , Lielbriedim , Kazlovskim vēl kādam strēķim bet tad kautkā pazuda. Contax lētākais Contax G1 bez stikla vilks uz vismaz diviem tevis piedāvātajiem "Apārātiem" ja ar stiklu tad visjaz uz 4-5 Uz šādiem modeļiem parasti loxu nav.
MartsGeorgs:pārdodu augstāk minēto komplektu. cena nav noteikta, gaidu piedāvājumus!
Nu vecīt , būs grūti , tādu komplektu burtiski pirms pāris nedēlām par 70Eur nopirku pat bez kaulēšņas . Paturi labāk sev , varbūt kādreiz noder. Smieklīgakais ka sen nebiju šaurās filmas apstradājis UN aiznesu es filmu attīstīt man saka nāciet nedēļas beigās un jāmaksā 5Eur par katru filmu , izrādā tīsta pāris reizes nedēlā kad "Vismaz 10 filmas sakrāj"
Cafe_Racer:Luni, kur tu aiznesi? BFS 1eur tīstīšana 135 un 120 filmai. krāsainā saskanēta pēc pāris h ir jau epastā, bet MB vakarā ap 6iem.
BFS rullē
Tas piedod ir BFS , es ta pierīgas metropolē , ar trim printeriem vēl nesen TAGAD viss , izradas sen vairs filmu apstrāde naf aktuļi , 99,99 % bildes esot no failiem