Jurčika viss āpgādātākā par smiekla cenu www.portreti.lv , ir citas LELĀKAS bet pamatā ne tuvu ne tik apgādātas un cenaa OOOO. Ja griv vienkarši savdabīgu interjēru un labu tehniku tad Osis jāmeklē tiem atkal sezona sākusies aukstajā studijā vecajā rūpnīcā osy.lv... Jelgavas ielas galā
reklamējas arī studija kura atrodoties TC Mols, bet pēdējais ieraksts pirms pāris gadiem, ir vēl dzīvi? man , kā lauku cilvēkam, svarīgi būtu neapmaldīties un ērti piesiet zirgu ;-)
alex123:reklamējas arī studija kura atrodoties TC Mols, bet pēdējais ieraksts pirms pāris gadiem, ir vēl dzīvi? man , kā lauku cilvēkam, svarīgi būtu neapmaldīties un ērti piesiet zirgu ;-)
Brauc ar autobusu un nebūs jāuztraucas par zirgu...
Maris:A ko jūs Andri Leju no klubiņa aizbaidījāt? Nu klubs bez labām bildēm palicis - uz Ulda lādzīgo dabu vien turas?
Tur viņiem tā dīvaini... projektos piedalās viss klubs, bet ārzemju braucienos tikai U. Balga... Un Andronkulim droši, ka tas mākslas bezpriģels piegriezās.
āāā... pareizi lietas nostādītas Labi, ka nav otrādi - atcerējos kā sētnieks uzstājās darbaļaužu kongresā - pusstundu po mātuški bļāva no tribīnes un finālā viņa namu pārvaldes kadru daļas dāma iztulkoja, ka Stepans ar to vēlējies teikt: - kā mēslot tā visi a kā slaucīt tā es.
Maris:A ko jūs Andri Leju no klubiņa aizbaidījāt? Nu klubs bez labām bildēm palicis - uz Ulda lādzīgo dabu vien turas?
Tur viņiem tā dīvaini... projektos piedalās viss klubs, bet ārzemju braucienos tikai U. Balga... Un Andronkulim droši, ka tas mākslas bezpriģels piegriezās.
Pats nēesi klubā, bet baumas izplati;-( tas saucās klačošanās ;-)
Ja pa lēto, tad tiešām pie Jura, ja pa smalko, tad Spots, ja ar inčīgiem foniem un interjeru, tad pie mums Vefā vai Jelgavas ielā. Ja "nedaudz pastrādāt studijā", tad laikam tur, kur vnk patīk un sanāks ietrāpīt
luchik:Ja pa lēto, tad tiešām pie Jura, ja pa smalko, tad Spots, ja ar inčīgiem foniem un interjeru, tad pie mums Vefā vai Jelgavas ielā. Ja "nedaudz pastrādāt studijā", tad laikam tur, kur vnk patīk un sanāks ietrāpīt
luchik:Ja pa lēto, tad tiešām pie Jura, ja pa smalko, tad Spots, ja ar inčīgiem foniem un interjeru, tad pie mums Vefā vai Jelgavas ielā. Ja "nedaudz pastrādāt studijā", tad laikam tur, kur vnk patīk un sanāks ietrāpīt