forum.gif
CPL filtrs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / CPL filtrs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.15 23:38
 citēt
vrb kādam ir ko piedāvāt uz 77mm?
Publicēts: 09.04.15 07:52
 citēt
77 CPL Super (w) Hoya u 50,0
77 CPL EX (w) Sigma u 49,0
77 CPL slim MRC B+W s 48,0
77 CPL HTMC Hama s 45,0
77 CPL-UV Ultra Hoya s 42,0
77 CPL HD Zomei n 40,0
kur pirms cenas ir "s" tur jāskatas stāvokli, parasti ir skrapejumi
Publicēts: 09.04.15 08:05
 citēt
vēl ir
77 CPL ***** Hama u 30,0
77 CPL Hama u 27,0
Publicēts: 09.04.15 08:42
 citēt
Iespējams man ir Sigma EX, tik vakarā paskatīšos vai ir 77 vai 72.
Publicēts: 09.04.15 09:22
 citēt
Man ir šāds stilīgs un dārgs (ar titāna pārklājumu, ūdens pilieni kā no taukainas virsmas peld prom, kā arī izturīgāks pret skrāpējumiem esot): www.bhphotovideo.com...

ir arī kaudze lētuču, ja interesē lietotie.
Publicēts: 09.04.15 15:16
 citēt
He nu jau parādās varianti, paldies par piedāvājumiem, ņemšu vērā:face-wink:...līdz šim bija tikai viens piedāvājums no lietotāja aibeks, kuru arī esmu pierezervējis.

p.s to Jurijz

Kādā stāvoklī ir tas CPL slim MRC B+W??...traki saskrāpēts?
Publicēts: 09.04.15 15:19
 citēt
Vaards:Man ir šāds stilīgs un dārgs (ar titāna pārklājumu, ūdens pilieni kā no taukainas virsmas peld prom, kā arī izturīgāks pret skrāpējumiem esot): www.bhphotovideo.com...

Tur jau kaut kādas militārās tehnoloģijas:D...nea tik šiku nevajag.
Kas no lietotajiem sakarīgs Tev ir?...atsūti vrb uz pm.
Publicēts: 09.04.15 20:50
 citēt
beno:

p.s to Jurijz

Cik es atceros jā, skrapējumi uz parklajuma. Konkrēti varešu atbildēt svētdien, varbūt arī fotogrāfiju izdosies nosūtīt.
Publicēts: 10.04.15 09:20
 citēt
Jurijz:77 CPL...

Vai tu gadījienā neesi arī SS-ā ar plašu filtru piedāvājumu?
Publicēts: 10.04.15 09:37 labots
 citēt
Jurijz:
beno:

p.s to Jurijz

Cik es atceros jā, skrapējumi uz parklajuma. Konkrēti varešu atbildēt svētdien, varbūt arī fotogrāfiju izdosies nosūtīt.

Gribētos redzēt to cilvēku "ar īpašām vajadzībām", kurš pa 48 eur pirks saskrāpētu filtru :anger:
Tikai par lepno B&W brendu? :face-grin:
Publicēts: 10.04.15 10:34
 citēt
Es gan domāju, ka supermaksimāli kvalitatīvam jābūt tik aissarkfiltram, bet polāri, kuru lietoju vien dažiem kadriem gadā, mākoņu izcelšanai, par apmēram tādu pašu cenu esmu nopircis jaunu Hoiju Didžitāl (bes Pro1).
Bet, ja tie skrāpējumi nav traģiski, tik tīrīšanas pēdas, ja ņemt vērā, ka tāds filtrs jauns maksā 4x dārgāk, tad jau var skatīties un apsvērt.
Publicēts: 12.04.15 22:26
 citēt
Paldies par piedāvājumiem, filtrs iegādāts!
Publicēts: 12.04.15 23:29 labots
 citēt
Friidis:
Jurijz:

Gribētos redzēt to cilvēku "ar īpašām vajadzībām", kurš pa 48 eur pirks saskrāpētu filtru :anger:
Tikai par lepno B&W brendu? :face-grin:

Es!
Es tādu vienu nopirku. Pamēģini noputeksnēt filtru, appilināt ar ūdeni, nožāvēt un tad bildēt - nebūs atšķirības no tīra filtra. A viens no sāniem redzams nieka skrāpējums... nekā vispār neietekmē gala bildi. :)

Bet tas, ka sūdīgs pārklājums un dzidrinājums - tas gan padara visādus tālumā esošus zariņus izplūdušākus u mazāk kontrastainus. Un flāres briesmīgas.

Šeit tā foršā fīča, ka cilvēki neiazdomājas par to, ka niecīgs skrāpējums neko vispār nenozīmē, attiecīgi var stipri lētāk nopirkt augstāku plauktu filtru.

/Bet man liekas, ka Hoya polarizatori ir labāki par B&W... :D Runāju par HMC SHMC u.t.t. un BW MRC apzīmētos/

Bet nezinu par pēdējiem lētajiem Hoijām kas pārplūdinājuši tirgu - man liekas, ka tie visi ir viltoti. Par cik ēbajos pārdevēji atrodas Honkongās un tiem tie vāciņi izskatās tāpat kā pie mums nopērkamajiem. Bet BHphoto.com dizains mazītiņ savādāks).
Publicēts: 13.04.15 21:38
 citēt
beno: Kādā stāvoklī ir tas CPL slim MRC B+W??...traki saskrāpēts?

files.inbox.lv...
files.inbox.lv...
rē B&W filtra fotografijas, tur dažas pārklajuma skrapejumi, bet viens skrapejums izskatas mazliet dziļak par parklajumu.
Mans sludinajums par filtriem dažreiz paradas ss.lv.
Zvaniet vai rakstiet, 26851134
Publicēts: 13.04.15 21:44
 citēt
Tad, liekas, būšu no tevis pircis - vislabākās atsauksmes.
Publicēts: 13.04.15 21:54
 citēt
Sigmas filtrus kads ir meginajs?
Publicēts: 13.04.15 22:00
 citēt
Es vēl filmu laikos - pārklājums neizturīgs.
Publicēts: 14.04.15 10:57
 citēt
Fandango:Vārd, un kas tad labāks, Tevis piedāvātais ar izcilo pārklājumu vai Hoijas super? Un par cik to savu superīgo pārdod?

Man ir abi, :D bet konkrētos neesmu salīdzinājis. Kādreiz pirku gadžetus, priecājos un salīdzināju. Tagad kaut kā no pirmā ieraduma netikeu vaļā - ja kaut ko pārdodu, tad parasti dubultā sanāk iepirkt vietā citus štruntus... Moš salīdzināšu, lai pats zinātu ko citiem iesmērēt un ko sev paturēt. :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):