forum.gif
Pērku Zenitar 16mm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Zenitar 16mm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.15 06:26
 citēt
Varbūt kādam ir kādā plauktā aizķēries putekļu maiss kurā glabājas Zenitar 16mm f/2.8 M42?
Rakstam privāti ja ir ko piedāvāt, ja ne tad varam padiskutēt par šī stikla lietderību un atmiņām! :bad_smile:
Publicēts: 07.04.15 06:32
 citēt
Labāk nediskutēsim, citādi akal tiksim nolamāti par ateju, krēslā pirdējiem un nāpšļiem......:amazing:
Publicēts: 07.04.15 09:46
 citēt
Ja kāds piedāvās man Canon/ Sigma AF Fullframe fisheye par sakarīgu cenu, varu Tev Zenitaru notirgot...
Publicēts: 07.04.15 12:43
 citēt
Man arī var piedāvāt kādu vītnes plato stiklu. M39 arī ir welkonēti:face-wink:
Publicēts: 07.04.15 12:48 labots
 citēt
Ja Tev ir lieki 100 eināri, ko parasti cenšas izspiest par šo krievu stiklpūšanas šedevru, tad izsludini savu fotokonkursu jaunajiem censoņien un prēmē.
Nin vismaz izīrēs, Tev tas puveklis var uzkrist uz kājas un traumēt.
Ja nopietni, tad tik traki nav, bet apniks ātri
Publicēts: 07.04.15 13:19
 citēt
Skanēs neticami, bet man te viens čoms uzlika uz viena aparata gan Zenitairu gan Canona 15mm, zini, cik pētījām bildes uz f8 Zenitka pat labāk izskatījās.
Publicēts: 07.04.15 13:27
 citēt
Ir ticami, ja aparāts bija 60 d kenons
Publicēts: 12.04.15 23:18
 citēt
UP

nu ja kādam būs paņemšu par saprātīgu ciparu, vai tie būs 100eur, nez, bet ss.lv daudz kārt mēģināti notirgot, diviem zinu ka vēl joprojām mājās mētājās, bet lētāk ne pa kam neatdos! :bad_smile:
Vēl joprojām aktuāli ja kādam ir
Publicēts: 12.04.15 23:32
 citēt
Te viens čalis šito pus gadu nevarēja pārdot :):)
Publicēts: 13.04.15 08:46
 citēt
Lunis:Te viens čalis šito pus gadu nevarēja pārdot :):)

Tam es ticu, reti atradīsies kāds kuram šito ķieģeli vajadzēs, bet kamēr tāds ir atradies, tikmēr citam ir laba iespēja tikt vaļā no aukstā ieroča! :exciting:
Publicēts: 13.04.15 10:11
 citēt
NilsS:Ir ticami, ja aparāts bija 60 d kenons

Neticās, ka canon tik skumjš... man uz Pentax zenitārs bija platu soli bēdīgāks par 80to gadu manuālu sigmu gan asumā gan no pretgaismas viedokļa.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):