forum.gif
Pērku objektīvu Nikon kamerai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku objektīvu Nikon kamerai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.15 12:00
 citēt
Sveiki!
Vēlos spert pirmos soļus analogās (un vispār) fotogrāfijas pasaulē. Šāda mērķa vārdā esmu iegādājusies Nikon F80 kameru, taču tai trūkst objektīva. Varbūt kādam mājās mētājas nevajadzīgs kit līmeņa vai labāks objektīvs? Priecāšos to nopirkt par saprātīgām naudiņām. :)
Publicēts: 07.04.15 13:58 labots
 citēt
Nezinu ar ko šajā gadījumā tiek saprasts vārds "kit", bet manuprāt nebūtu jēgas "ķēpāties ar filmu", ja tiek bildēts ar tumšu zoom stiklu un rezultātā iegūtās bildes maz atšķirsies no tām, kas ar aifonu. Drīzāk jau kādu gaišu fix'u 35/50/85mm'os. BTW, 35/85 par ļoti sakarīgiem cipariem tiek tirgoti te pat nesenā foruma postā - www.fotoblog.lv...

Man pašam ir (nav lieks, bet varu "dot tautās") Nikon 50mm f/1.8D = 70 eināri
Publicēts: 07.04.15 16:01
 citēt
www.mir.com.my...

šādu varu piedāvāt
Publicēts: 07.04.15 16:17
 citēt
Cilvēks piereģistrējās, lai ielktu šādu tēmu. Un pacentās arī profilbildi pielikt, tādu,kur redzama neatpazīstama dāma. Hm. Tiešām Jurčiks atkal?
Publicēts: 07.04.15 16:19
 citēt
Krimikis:www.mir.com.my...

šādu varu piedāvāt

Tas nav labs variants priekš F80, kamera neredzēs diafragmu, līdz ar to fotoiesācējam uz filmas var sanākt liels brāķa procents, varbūt pat visi 100.
Publicēts: 07.04.15 16:20
 citēt
Publicēts: 07.04.15 16:33
 citēt
Paldies par piedāvājumiem!
Tā kā vēl tikai mācīšos fotografēt, nemeklēju neko smalku un dārgu. Pagaidām sliecos par labu nesix piedāvājumam, varbūt vēl kādam līdzīgs piedāvājums +/- 50 eur robežās?

Nezinu, kas ir Jurčix un kāpēc mani ar ko tādu saista, bet īpaši arī neinteresē - esmu šeit tikai objektīva, nevis kaut kādu foruma intrigu meklējumos. :)
Publicēts: 07.04.15 16:35
 citēt
uldeens:
Krimikis:www.mir.com.my...

šādu varu piedāvāt

Cik tad gribi par šo?

30
Publicēts: 07.04.15 16:39
 citēt
vēl varu piedāvāt Sigmas 24-70 ar izļurkātu priekšējo lēcu... pa 40 :face-grin:
Publicēts: 07.04.15 16:43
 citēt
nesix:ja tiek bildēts ar tumšu zoom stiklu un rezultātā iegūtās bildes maz atšķirsies no tām, kas ar aifonu

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.04.15 09:06
 citēt
Takš ņem to nesixa 50mitnieku un pagaidām neko vairāk nevajag. gaišs, pareizais diapazons un normālu stiklu lētāk neatradīsi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):