kādu nikon kameru jūs ieteiktu man kā iesācējam, doma ir pirkt lietotu kādu kit komplektu ap 350 ls.un kā tur ir ar to slēdža noskrējienu līdz cik būtu ieteicams. jau iepriekš pateicos par atbildēm.
Slēdža resurss entry leveļa kamerām parasti 10 000, augstāka līmeņa kamerām jau parasti vismaz 100 000. Tā kā par to resursu - atkarībā kādu kameru skaties. A kādēļ tieši nikon?!
kaadi 10k, Robert? iespejams, atsevishkjam, brakjetam partijaam. 350d mieriigi gaaja liidz aptuveni 35k, 30d mainiju ejoshu pie 107k, tagad ir 300d, gan jau tur ari ir vismaz 20-40k... entry level parasti sakas no 40k paredzetais resurss, pro kameraam 100k iidz 300k dod... tas jau butu tuvaak.
versatile:kaadi 10k, Robert? iespejams, atsevishkjam, brakjetam partijaam. 350d mieriigi gaaja liidz aptuveni 35k, 30d mainiju ejoshu pie 107k, tagad ir 300d, gan jau tur ari ir vismaz 20-40k... entry level parasti sakas no 40k paredzetais resurss, pro kameraam 100k iidz 300k dod... tas jau butu tuvaak.
Es neteicu par to, cik var nostrādāt ilgi praksē, bet gan datus, ko ražotāji ziņo kā resursu, kam slēdzis paredzēts
freakzzzzz:nu piemēram d60 cik ir slēdža resurss aom ? a ko tu ieteiktu kuru canon ? ap 350 ls
Es par lietotu cenām īsti nezinu, un par canonu zinu vēl mazāk kā par nikonu, par nikonu uzjautāju intereses pēc, kādēļ tāds noteikums, ka vajag tikai nikon. bet ja lietots nikons, tad es personīgi skatītos uz d80 vai d200, jo nikona entry leveļus (visi 40, 60, 3000 un kas nu tur viņiem ir) uzskatu par sūdiem viena vienīga iemesla dēļ - uz tiem nevar ar autofokusu izmantot visus nikona autofokusa stiklus, jo pofig ir kaut kādas citas apgraizītās funkcijas, bet ka nevar pilnvērtīgi izmantot visus ražotos objektīvus, tas nu gan man nepatīk.
versatile:kaadi 10k, Robert? iespejams, atsevishkjam, brakjetam partijaam. 350d mieriigi gaaja liidz aptuveni 35k, 30d mainiju ejoshu pie 107k, tagad ir 300d, gan jau tur ari ir vismaz 20-40k... entry level parasti sakas no 40k paredzetais resurss, pro kameraam 100k iidz 300k dod... tas jau butu tuvaak.
Es neteicu par to, cik var nostrādāt ilgi praksē, bet gan datus, ko ražotāji ziņo kā resursu, kam slēdzis paredzēts
Parādi kādu atsauci, kur ražotājs sola, ka entry level tikai 10k paredzēts?
Uggga: Parādi kādu atsauci, kur ražotājs sola, ka entry level tikai 10k paredzēts?
tagad nav laika meklēt, bet kad būs brītiņš meklēšanai kaut kad rīt vai pa nedēļas visu, apskatīšos. Bet vispār parādās tas ļoti maz vietās, jo ražotāji tos mazos ciparus entry leveļiem īsti negrib baigi afišēt. Tad kad ir jau kādi 100 000 paredzētais resurss vai vairāk, tad jau bļaustās diezgan skaļi