Paldies par rūpību, bet vai tev neliekas, ka ja esmu tomēr nācis uz forumu un jautājis, tad #1 kā ebay esmu izskatījis un apsvēris loģiku kādēļ tomēr negribu pirkt tur?
SixStrings:vai tev neliekas, ka ja esmu tomēr nācis uz forumu un jautājis, tad #1 kā ebay esmu izskatījis un apsvēris loģiku kādēļ tomēr negribu pirkt tur?
nope. Loģika tāda, ka šitam objektīvam, šeit, vairāk meklētāju, nekā piedāvātāju.
SixStrings:vai tev neliekas, ka ja esmu tomēr nācis uz forumu un jautājis, tad #1 kā ebay esmu izskatījis un apsvēris loģiku kādēļ tomēr negribu pirkt tur?
nope. Loģika tāda, ka šitam objektīvam, šeit, vairāk meklētāju, nekā piedāvātāju.
Jā, te gan es tavu pozīciju saprotu. Atvaino manu steidzīgumu pārmetumā tad. Domāju, ka pa lielam tā vaina ir tajā, ka 80% no interneta veikaliem Latvijā, kas piedāvā šo stiklu, prece nemaz patiesībā nav pieejama.
Sigma 30 f1,4 Art, pedeja versija ,pilna komplekta, sievai nevajag fiksu, var teikt jauns. 320 e ta vins izskatas www.1shop.lv... man diemzel vins uz d3 neder, butu atstajis, sobrid mekleju tadu sigmas modeli bet24 mm uz FX.
AlexV:Sigma 35 f1,4 Art, pedeja versija ,pilna komplekta, sievai nevajag fiksu, var teikt jauns. 320 e ta vins izskatas www.1shop.lv... man diemzel vins uz d3 neder, butu atstajis, sobrid mekleju tadu sigmas modeli bet24 mm uz FX.
Šitas jāapdomā. Vai tad 24mm vispār pastāv DX versijā?
Vēl pirms pāriz gadiem tā bija pieskaitīta vienkārši pie pasta saņemšanas, bet pērn dabūju kratīties uz Daugavpili, uz muitas noliktavu, lai preci dabūt rokā.
Piekrītu. Es ar pacietīgi gaidīju līdz ssā uzpeldēja par 130Eur mazlietots. Bet gribas tak uzreiz un visu