forum.gif
fotoremont meisteri atsaucas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fotoremont meisteri atsaucas!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.15 00:42 labots
 citēt
Gribu savest kartiba industar 29 ka minimums sasmeret helicoidu . Kads prot vinju izjaukt? un salikt :face-devil-grin: :face-wink:
Publicēts: 13.04.15 00:44
 citēt
Tu, drošs paliek nedrošs, labāk prasi vai kāds prot pēc izjaukšanas salikt... :haha:
Publicēts: 13.04.15 09:05
 citēt
Tieši salikšana ir vienkāršāka, ja ir izdevies izjaukt. Parasti jau tieši jaukšanas laikā adbrīvojas kāda pederēta detaļiņa un ar žēlu džinkstoņu aizlido galda stūrī, čupiņā pie līdzīgiem liberiņiem, jaucējs pat nepaspēj pamanīt, kā tā isskatījās un ko meklēt. :amazing:
Publicēts: 13.04.15 10:17
 citēt
Varu izjaukt bez problēmām un ātri :big_smile:
Publicēts: 13.04.15 10:39
 citēt
uldeens:
Oliss:Varu izjaukt bez problēmām un ātri :big_smile:

Es protu arī salikt, varbūtība ka darbosies 1/100 :face-grin:

Varam dibināt darbnīcu es ātri izjaukšu tu ātri saliksi :big_smile:
Tā varēsim izkonkurēt visas darbnīcas, kuras nez kāda kaķa pēc strēdē lēni un neproduktatīvi :D
Publicēts: 13.04.15 10:43
 citēt
industar 29 tas 1950 gadu SALUT pamatnieks? Nebūs tik vienkarši tas taka Haseļa shēmas stikls pirmkārt viņš darbojās kontexstā ar kameru taka stikla vien izjaukšana neko isti nedos ja šams glūko pats par sevi. Vienīgais kas viņus LV vēl ķīlēja diez vai viņus vairs ķilē. Bet tā var mēģināt pie www.bng.lv...
Publicēts: 13.04.15 10:55 labots
 citēt
Lunis:industar 29 tas 1950 gadu SALUT pamatnieks? Nebūs tik vienkarši tas taka Haseļa shēmas stikls pirmkārt viņš darbojās kontexstā ar kameru taka stikla vien izjaukšana neko isti nedos ja šams glūko pats par sevi. Vienīgais kas viņus LV vēl ķīlēja diez vai viņus vairs ķilē. Bet tā var mēģināt pie [url=http://www.bng.lv/foto_remonts

man]http://www.bng.lv/foto_remonts

man[/url] vins uz bezspogula . fokuss drusku stivs

industaru 22 pats sasmereju tagad ka pa sviestu :face-kiss:
Publicēts: 13.04.15 17:00
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas