forum.gif
Jauns Helios vai kosmētiskais remonts???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Jauns Helios vai kosmētiskais remonts???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.15 01:19
 citēt
Publicēts: 13.04.15 01:33
 citēt
yes krievu optika atdzimst gribu vel 50mm 1.5 pa 200$:super_man::super_man::super_man:
Publicēts: 13.04.15 01:45 labots
 citēt
Ir taču arī Canonam jau tads pats jaunais:) www.shop.zenit-foto.ru... Tik jāpagaida kamēr šiem rubļiks nokritīs citādi trīs simti Euriku jaunais sanāk un divi ar pusi simti vecais modelis www.shop.zenit-foto.ru...

Jaunajam divreiz platāks un lielāks asuma gredzens un arī diafragmas priekšuzstādišanas grezdens 3x platāks. Pamatīgi parstrdādāts dizains , arī dzidrinājums vairs nav klasikais 1960 gadu bet moderns , vismaz pēc dzidrinājuma krāsas lēca atgādina 1980 beigu stiklus

Reku visi ZENIT jaunumu vēl pagājušā gada Fotokina youtu.be...

Tur ir vēl 50mm f1,2
Publicēts: 13.04.15 10:22 labots
 citēt
casper: nikonrumors.com...

Komentāri labie, šitas patika. Skaists termins - "EFEKTU ĢENERATORS", un kur tad vēl svars - 800g! Vai tikai korpuss nebūs no vājinātā urāna? :face-grin:

"As a general-use lens, you'd be insane to buy this instead of the Nikkor: no autofocus, no auto indexing, no metering. However, as an "effect generator", it can produce images that are simply not possible with other lenses."
Publicēts: 13.04.15 11:19
 citēt
GunarsII: ...svars - 800g! Vai tikai korpuss nebūs no vājinātā urāna? :face-grin:

Tur pat urānu nevajak. Ir taču skaista ražošanas tradīcija, ka Rietumu isstrādājumu xyž poimjoš, bet krievu - xyž podņimeš. :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):