forum.gif
Statīvs - Fiskars cirvja radinieks.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Statīvs - Fiskars cirvja radinieks.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.15 21:58
 citēt
Kādu herņu tik neizdomā tie nazīšu ražotāji. www.knifecenter.com...

Publicēts: 13.04.15 22:27
 citēt
Labāk ar štelleni

Publicēts: 13.04.15 22:32
 citēt
A kur šitai kameru liek klāt?
Publicēts: 13.04.15 22:32
 citēt
Drusku samudrīts. Ģenialās lietas ir vēl vienkāršākas. Tātad - kas ir tas, kas nav tējkarote (to pieliku mērogam) ???:face-wink:
Publicēts: 13.04.15 22:35
 citēt
Nezinu. Bet mēģināšu minēt - aukstais metamais ierocis, jo droši vien labi lido un, ja trāpa pa ķobi, ir sāpīgi.
Publicēts: 13.04.15 22:38 labots
 citēt
pļentaks vai bitka
Publicēts: 13.04.15 22:43
 citēt
Es, cirvis, nezinu, kas pļentaks un bitka, bet nojaušu, ka nebūs vis. Un ierocis ar nav. Jāsāk būs aliņi par pareizu atbildi piedāvāt.:face-smile:
Publicēts: 13.04.15 22:48
 citēt
bitku sper klases lecot uz vienas kājas a ar pļentaku met pa monētām - kuras aplec ar ģērboni uz augšu tās metējam.
Publicēts: 13.04.15 23:02 labots
 citēt
Nu tad nav! Intriga saglabājas. Kad man šito uzdāvināja uz vieniem Ziemassvētkiem, es arī nesapratu, kas tas ir. Bet ļļļoti noderīgs!:face-wink:
Publicēts: 13.04.15 23:07
 citēt
GunarsII:Bet ļļļoti noderīgs!:face-wink:

Un kā es bes tāda līc šim esmu nodzīvojis... :amazing:

Ja pārgriež uz pusēm, sanāk kāreiz divi dekoratīvie kolpāki dušas maisītāja izvadīšanai no sienas.
Publicēts: 13.04.15 23:08
 citēt
GunarsII:Nu tad nav! Intriga saglabājas. Kad man šito uzdāvināja uz vieniem Ziemassvētkiem, es arī nesapratu, kas tas ir. Bet ļļļoti noderīgs!:face-wink:

tā topiks par fiņķikļuškām statīviem, tad jau tas būs palīgs mazajam druganam lai labāk stāv :face-grin:
Publicēts: 13.04.15 23:16
 citēt
labāk nopērciet ikea jaunumu:

Publicēts: 13.04.15 23:21
 citēt
Labi, zēni, izdoma jums šancē! Šis, protams, nav problēmas vienīgais risinājums, tomēr konkurentiem iekabina ar ergonomiskumu un drošu rezultātu. Rīt pa dienu jāpiepērk viens aksesuārs, tad vakarā varēšu nobildēt darbībā!:face-wink:
Publicēts: 13.04.15 23:24
 citēt
GunarsII:Labi, zēni, izdoma jums šancē! Šis, protams, nav problēmas vienīgais risinājums, tomēr konkurentiem iekabina ar ergonomiskumu un drošu rezultātu. Rīt pa dienu jāpiepērk viens aksesuārs, tad vakarā varēšu nobildēt darbībā!:face-wink:

kaut kādās 18+ lapās postēsi? Ja jau blakus karote, tad tas ir draudziņa galda piederums.
Publicēts: 13.04.15 23:32
 citēt
alus buteļu attaisāmais vai?
Publicēts: 13.04.15 23:39
 citēt
Urrrāāā! Alibabam taisnība. Vislabākais ar Tērvetnieku vai Užavnieku! Uzliekot un ļoti viegli palaužot aiz maliņas noceļ korķi un nekad nevar iedrupināt pudeles stikla kakliņu!
Publicēts: 13.04.15 23:40
 citēt
Publicēts: 13.04.15 23:41
 citēt
GunarsII:Urrrāāā! Alibabam taisnība. Vislabākais ar Tērvetnieku vai Užavnieku! Uzliekot un ļoti viegli palaužot aiz maliņas noceļ korķi un nekad nevar iedrupināt pudeles stikla kakliņu!

Nafig? Jums nav laulības riņķa?
Publicēts: 13.04.15 23:42
 citēt
Maris:
kaut kādās 18+ lapās postēsi?

Tik daudz aliņus gan pa vienu vakaru nepieveikšu.:face-grin:
Publicēts: 13.04.15 23:49
 citēt
Maris:labāk nopērciet ikea jaunumu:

Ooo jājamsols :)
Publicēts: 14.04.15 10:42
 citēt
GunarsII:Vislabākais ar Tērvetnieku vai Užavnieku! Uzliekot un ļoti viegli palaužot aiz maliņas noceļ korķi un nekad nevar iedrupināt pudeles stikla kakliņu!

Nu nezinu, man šitais liekas parocīgāks. Var abgriest nagus, pārkniebt drāti un atvērt arī Piebalgas un Bryuveri, arī Tūrista brokastis un litra burku ar marinētām grebēzēm:

Publicēts: 14.04.15 10:51
 citēt
Maris:bitku sper klases lecot uz vienas kājas a ar pļentaku met pa monētām - kuras aplec ar ģērboni uz augšu tās metējam.

Par pļentaku nezinu, bet pie mums to sauca par mečiņu. Parasti to izgatavo virtuvē uz gāzes plīts, pavārnīcā izkausējot svinu (kamēr mamma neredz).
Publicēts: 14.04.15 11:21
 citēt
Schneider:
GunarsII:Vislabākais ar Tērvetnieku vai Užavnieku! Uzliekot un ļoti viegli palaužot aiz maliņas noceļ korķi un nekad nevar iedrupināt pudeles stikla kakliņu!

Nu nezinu, man šitais liekas parocīgāks. Var abgriest nagus, pārkniebt drāti un atvērt arī Piebalgas un Bryuveri, arī Tūrista brokastis un litra burku ar marinētām grebēzēm:

Šim viena bēda - kad atloki un taisies plaķenes izmantot, sanāk neērti turēt, jo plaukstā griežas tā puse, kurā pārējie asmeņi iekšā.
Man sen atpakaļ viens zviedrs uzdāvināja multitūli, kas atvāžas pavisam jancīgi - aizvērts izskatās kā parasts verķis, bet, ja iedomājas kā tur rokā multitūli atvēršanai, tad nevis vienu kāju pa labi, otru pa kreisi, bet vienu uz sevi par 180 grādiem, otru prom no sevis tāpat - rezultātā iegūst mazliet mazāk stabilu verķi, kuru kā plaķenes ir n reizes ēr'tak turēt. Nekāda firma virsū nav un pa visiem gadiem nevienā veikalā vai ebajā neesmu neko tādu redzējis. Sargāju kā acuraugu, lai gan ir lētais gals viennozīmīgi.
Publicēts: 14.04.15 12:09
 citēt
Krāniņi, krāniņi......
Publicēts: 14.04.15 12:22
 citēt
Nevella, rokā grieza pašas pirmās sērijas rokturi:

šim tā mala, uz kuru stiprākais spiediens, ir jau diezgan plata un ērta:

Publicēts: 14.04.15 15:09 labots
 citēt
Vispār jau Tims Ledermans sava multitūļa ideju arī paķēra no tā, ka 70-tajos ceļoja pa Eiropu sagrabējušā mašīnā, kurai nepārtraukti bruka nost elektroiekārta. Viņš saprata, ka svarīgākie štrumenti ir: skrūvgriezis klemmes atlaišanai, knīpstangas, ar ko nokniept vadu un nazis, lai varētu notīrīt izolāciju.
versatile: ...aizvērts izskatās kā parasts verķis, bet, ja iedomājas kā tur rokā multitūli atvēršanai, tad nevis vienu kāju pa labi, otru pa kreisi, bet vienu uz sevi par 180 grādiem, otru prom no sevis tāpat - rezultātā iegūst mazliet mazāk stabilu verķi, kuru kā plaķenes ir n reizes ēr'tak turēt...

Nobildē, kā isskatās, esmu grūtgalvītis, no apraksta nevella neiebraucu, kas tas varētu būt. Varbūt Buck 360 ķīniešu kopija? www.multi-tool.org...

Man ir vēl arī šitāds te Imperial Schrade:

rokā turēt ērti, bet zirdzisks un smags, laikam kāda kāpurnieka remontam domāts. :face-grin:
Publicēts: 14.04.15 15:39 labots
 citēt
Jap, izksatās gandrīz tāds pats.
Paldies, tagad zināšu, ko meklēt. Leatherman ir foršs, bet šai konstrukcijai es vairāk uzticos.
Kretīniskākais ir tas, ka krusta skrūvgrieži ir no vienas puises plakani, vietas taupīšanai - priekš labi nostāvinātām skrīvēm reizēm nepietiek jaudas. Bet tik un tā, ērtuma ziņā baigi labs.
Publicēts: 14.04.15 15:43 labots
 citēt
Buck tos ir noņēmis no ražošanas, bet Jebajā var atrast. Schrade arī kopš 2005.gada ir nobankrotējis, tagadējie ir ķīnīzeru mēsli, bet vecie, oriģinālie vēl atrodami gan lietoti, gan jauni.
Krusta skrūvgriežus tagad visi laiž tādus, man neplakans ir tikai vecajam Leatherman Flair.
Publicēts: 14.04.15 15:48 labots
 citēt
Fandango:kad Tu lido ar savu mazo lidmašīnu un redzi- no paneļa nāk dūmi, un Tev vienīgai s instruments ir šis pirmās sērijas nazis, tad griešanos rokā nejutīsi, bet atvērsi paneli un vadus noizolēsi kaut ar pirmo, kabatā atrasto izolācijas materiālu.

Uldis būs kādus "Piedzīvojumus gaisā" skatījies nesen , youtu.be... , atceries tādu 1950 gadu britu gabalu , no tās pašas sērijas kas 80 dienas apkārt zemeslodei:):) un Lielās autosacīkstes. Tur viss kas tika remontēts gaisā un braucot , zemrokas līdzekļie lassot instrukciju:):)
Publicēts: 14.04.15 15:54
 citēt
Man jau arī bagāžniekā vesels štrumentu komplekts līdzi, bet tas vairāk laukos ķemertiņa durvīm eņģes sataisīt, ja prombūtnes laikā pa nedēļu vējš atrāvis un izlauzis.
Tagadējām mašīnām zem haubes ārpus servisa vispār nav ko darīt.
Publicēts: 14.04.15 15:56
 citēt
Schneider:.
Krusta skrūvgriežus tagad visi laiž tādus, man neplakans ir tikai vecajam Leatherman Flair.

Nu nez- man pašlaik ir diezgan lētā gala "Leathermann Kick" un krustiņš šam ir, kā ierasts ("normāls"). Iepriekšējais bija pasen zviedru kolēģu dāvātais (nozuda) un tam arī bija normāls krustiņš.
Publicēts: 14.04.15 16:07
 citēt
Nu Kick nav no tiem jaunākajiem, tam arī asmens ir normāls. Besī tie mūzdienu, līdz pusei serrated, mazdēlam svilpīti no kārkla zara nevar ustaisīt, var padomāt, ka katru dienu jāgraiza resni striķi un gumijas šļaukas!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):