Cerams šis būs ļoti labs variants priekš kvalitatīva action video, man tik nedaudz besī, ka 16 mm sensors. Bet principā varētu būt mans nākamais pirkums.
Cerams šis būs ļoti labs variants priekš kvalitatīva action video, man tik nedaudz besī, ka 16 mm sensors. Bet principā varētu būt mans nākamais pirkums.
Izskatās tīri baudāms verķis . Nava arī tās 2k,4k,8k pārmērības sabāstas... bet par to 16mm sensoru gan taisnība biku kroplīgi ar to optiku sanāk. A, cena gan tīri OK
Lunis:Zavadskim bija lielais kopteris kas dslr CEĻ točna . Tik tas bija 2013 gadā. Nezinu vai vairs ir.
Viņš ir vienīgais LV ar kopteri un dslr?
No zināmiem jā , izņemot dabas dzēkus. Tā pamatā 90% visi ņemas ar dažādiem Gopro un video kemeriņam. Pēdējos gadus 2 neesmu nevienu spoguleni LV gaisā redzējis. Tikai vai nu video kameras filmētājiem , pat RED reiz redzēju Rundālē , vai gopro tipa štrunteļus
Par foto es nezināšu, bet aero filmēšanas ar DSLR vai kko jaudīgāku gan nav baigais ūber retums. Šogad ne, bet iepriekš gadā pats esmu bijis kkādās filmēšanās ar aero esamību. Un paši labākie mūsu galā te pat blakus Tallinā ir atvēruši kantori: helicam.aero...