forum.gif
zibeņi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / zibeņi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.15 19:49
 citēt
sveiki, nāku pie jums ar jautājumu par zibeņiem jo nav orjentācijas tajos..
pašam nikons kabatā
kādu ņemt? kurš labs kurš slikts?
Publicēts: 14.04.15 20:09
 citēt
Publicēts: 14.04.15 20:17
 citēt
MatissA:sveiki, nāku pie jums ar jautājumu par zibeņiem jo nav orjentācijas tajos..
pašam nikons kabatā

šis tīri labs iesācējam būs, ērts arī ... vo
bit.do...
Publicēts: 14.04.15 20:20
 citēt
MatissA:sveiki, nāku pie jums ar jautājumu par zibeņiem jo nav orjentācijas tajos..
pašam nikons kabatā

A, ja vajag Kārtīgu ZIBENI tad šis būs daudz labāks, vo!
bit.do...
Publicēts: 14.04.15 20:20
 citēt
Paldies :)
Publicēts: 14.04.15 20:20 labots
 citēt
Hugo:
pašam nikons kabatā

šis tīri labs iesācējam būs, ērts arī ... vo
[url=http://bit.do/3vfH

:face-devil-grin:]http://bit.do/3vfH

:face-devil-grin:[/url]
Publicēts: 15.04.15 09:29 labots
 citēt
pašam nikons kabatā

Izvēle ir samērā plaša, sākot ar Nikon ražojumiem (ar manuālas iestādīšanas iespējām:SB-600, SB-700, SB-800, SB-900, SB-910), turpinot ar Metz (48AF, 50AF, 52AF, 58AF), Sigma (530DG SUPER, 610 DG SUPER) un beidzot ar Nissin, Meike, Yongnuo un ne tik pazīstamiem Altura, Godox un tam līdzīgiem.

Izvēle atkarīga no naudas daudzuma un prasībām pret tehniku. Es ieteikti Nikon ražojumu vai Metz (man nepatīk interfeiss), kaut pašam ir arī dažas Yongnuo rezervē.
Publicēts: 15.04.15 09:41
 citēt
Skatoties, ko taisies bildēt. Pa manam, galvenais, lai galva grozās uz visām pusēm. Ja taisies bliest reportus pa baznīcām un kultūras namiem, tad vajag GN ne mazāk par 50, bet ģimenes bildēm istabās ar griestiem 2,5-3 m pietiks ar SB-700/Metz-44.
Publicēts: 15.04.15 10:03 labots
 citēt
Es sev epizodiskām rotaļām ar Soņu (Nex-7) pa nelielām naudiņām Ebajā nopirku Metz-48 (~35 Eur) un Minolta-5400 (~28 Eur) un trigeru komplektiņu pa apm. 25 Eur, viss strādā bez problēmām; tagad Canonam nopirku Nissin Di- 622 (~38 Eur) un Nissin Di-466 (~32 Eur)- tie vēl ceļā no Vācijas, nemāku konkrēti teikt. Katrā ziņā- priekš amatieru spēlēm zibiņus Ebajā var nopirkt gana lēti/ labi.

www.ebay.de...

Bet !!!- kad agrāk dažreiz piestaigāju uz daudzmaz atbildīgiem peļņas darbiem, ar kreisajiem lētučiem neriskēju- lietoju tikai orig. Canon 580 EX (sākumā 550) un 430 (420) kā rezerves variantu.
Publicēts: 15.04.15 10:15
 citēt
Minolta-5400 uz nex7 automata strada vai tikai manual ?
Publicēts: 15.04.15 10:21 labots
 citēt
Ja godīgi, kārtīgi un precīzi notestējis to automātiku neesmu- saņēmu Jēbeja paku, "pa lielam" pārbaudīju darbaspēju "feedback" ielikšanai un noliku plauktā (ir doma kādreiz par mazu mājas "studiju" aparatūrai u.c. statiskiem objektiem) Bet principā zibina un dižas kļūdas neuzrāda.

Pamatā darbojos ar "Metz 48-1" un "Metz-44", tur vis izskatās OK, bet arī- reālās prakses nav daudz- esmu slinks palicis uz vecumdienām..:face-wink:.
Publicēts: 15.04.15 10:21
 citēt
Friidis:...Metz-48 (~35 Eur)...

Tu neko nejauc un esi pārliecināts, ka pazīsti ciparus un māki skaitīt līc simtam??? :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 10:24
 citēt
Schneider:

Tu neko nejauc un esi pārliecināts, ka pazīsti ciparus un māki skaitīt līc simtam??? :face-grin:

Domāju, ka nesajauca.
Publicēts: 15.04.15 10:25
 citēt
Bet Jebajā tā blice maksā vismaz 2-3x vairāk!
Publicēts: 15.04.15 10:26
 citēt
Publicēts: 15.04.15 10:27
 citēt
Šneider, nebaidies- vecuma marasms man pagaidām vēl nav uznācis :anger:
Ebajā visādas cūcenes gadās- šī arīdzan. Tikai vajag bišku avantūrismu riskam..:face-wink:
Pārdevējs tirgoja, kā ar defektu- tjipa nestrādā. Reāli iekšā bija ieklemmējušās "uzpūtušās" tukšas baterijas.
Bik pamocījos, kamēr dabūju ārā, iztecējis nekas liels nebija- ar spirķiku izmazgāju to nodalījumu un viss notiek...:face-wink:
Kas neriskē- nevinnē! :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 10:29
 citēt
Vo vellos, sen nebiju skatījies cenas. Vajadzēs pačekot 58.
Publicēts: 15.04.15 10:29 labots
 citēt
Schneider:

Domāju, ka nekas nav sajaukts. Tikko pats nosolīju jaunu Dörr DCF 50 Wi - TTL priekš nikona par 35 eur. www.digitalkamera.de...
Publicēts: 15.04.15 10:30
 citēt
Schneider:Vo vellos, sen nebiju skatījies cenas. Vajadzēs pačekot 58.

Neceri! :d Nezinu kā citiem, bet vismaz man parasti ir tā, ka to ko gribu nopirkt, tam obligāti neprātīgu cenu uzsola! :D Bet ja nesolu, tad aiziet pa lēto! :(
Publicēts: 15.04.15 10:31 labots
 citēt

58 Metz'u Canonam nupat kādu nedēļu čekoju- cenas aiziet krietni pāri simtam. Penša rotaļām bik pa daudz...:face-crying:

www.ebay.de...

Atmetu ar roku un nopirku 2 Nissinus (tas nav Nissan :face-wink:
Publicēts: 15.04.15 10:33 labots
 citēt
Man (tas gan bija jau sen) noveicās nopirkt Chinona CP-7m rumpi ideālā stāvoklī par 3,51 €, kad vidējās cenas bija ap 50.

Nevajag ar Metzu jaukt Dörr, tas ir taivanas Tumax, daudz vairāk arī maksāt nedrīkst.
Publicēts: 15.04.15 12:50 labots
 citēt
Friidis:

58 Metz'u Canonam nupat kādu nedēļu čekoju- cenas aiziet krietni pāri simtam. Penša rotaļām bik pa daudz...:face-crying:

www.ebay.de...

Atmetu ar roku un nopirku 2 Nissinus (tas nav Nissan :face-wink:

Ko jūs te... ar kabatas lukturīšiem plātaties, cilvēks ZIBENI vēlas, vo!
Ja jau, galīgi knapi ar naudiņu - tad var šo ķīnīzeru veidojumu "Fomei Power Flash PF400" ar kārtīgu aķu paku apskatīt nu tas vienīgi tik max 360Ws un boksus ar būs cau pakaļu jāstiprina:

bfs.lv...

Reku viens censonis izpakošanu nofilmējis, bet labāk aizej uz BFS uz vietas iečekosi.

www.youtube.com...
Publicēts: 15.04.15 13:46
 citēt
Hugo, tu tag galīgi pillā esi ar tādiem padomiem...
Publicēts: 15.04.15 20:43
 citēt
Pārdodu zibspuldzi Metz 58 AF-1 Nikonam, lieliskā stāvoklī. EUR 160
Publicēts: 15.04.15 21:11 labots
 citēt
Bet ko te tauta uzbāžas ar otru, vadāmo? Autors jautā vienskaitlī "kādu ņemt? kurš labs kurš slikts?", jo viņam nav neviena. Es ar foto pelnu naudu, bet vajadzības pēc diviem vēl nav bijis.
Nopirks viņš to Suņ-huņ-v-čaju, tad šeit vāksies komisija, lai izdomātu un ieteiktu situāciju, kurā to pielietot?
Publicēts: 16.04.15 00:37
 citēt
Schneider:Bet ko te tauta uzbāžas ar otru, vadāmo? Autors jautā vienskaitlī "kādu ņemt? kurš labs kurš slikts?", jo viņam nav neviena. Es ar foto pelnu naudu, bet vajadzības pēc diviem vēl nav bijis.
Nopirks viņš to Suņ-huņ-v-čaju, tad šeit vāksies komisija, lai izdomātu un ieteiktu situāciju, kurā to pielietot?

Izlasi virsrakstu bļāvēj > zibeņi <
+ nāku pie jums ar jautājumu par zibeņiem
Pilā izskatās, ka Schneiders - laikam balderjāņus pārdzēries, vo.
Publicēts: 16.04.15 08:58
 citēt
Autor, tu tagad vienu taisies pirkt vai uzreiz vairākus?
Mums te neskaidrība, kurš ir pillā. :face-grin:
Publicēts: 16.04.15 10:01
 citēt
Schneider:Es ar foto pelnu naudu, bet vajadzības pēc diviem vēl nav bijis.

Man gan nepelnot naudu ar foto ir vairāk par 1u zibeni. Ak jā, 1x gan nobildēju komerciālu portretu par $$ ~ viena zibeņa cenā.
Publicēts: 16.04.15 17:49 labots
 citēt
nesix:
Schneider:Es ar foto pelnu naudu, bet vajadzības pēc diviem vēl nav bijis.

Man gan nepelnot naudu ar foto ir vairāk par 1u zibeni. Ak jā, 1x gan nobildēju komerciālu portretu par $$ ~ viena zibeņa cenā.

Skaidra lieta, tas Schneiders jau tik pa tām baznīcām tās vecenes bildē (tiešā tēmējumā) tā tad viņa naudas pelnīšana ar foto :D
Profesionāli bildēt jau šamam nav sanācis :(
Es jau gan bez 2 gaismām reti ko bildēju, šat tad gadās, bet tad jau lietoju to zelta atstarotāju ,vo!
Pārsvarā kā minimums 3 gaismas tiek darbinātas.
Publicēts: 16.04.15 18:32
 citēt
Nu nesanāk man profesionāli, ko lai dara......
Publicēts: 16.04.15 18:52
 citēt
Ja nesanāk vajag sākt maīties, paņem sākumā kādu privātskolotāju,
tad vēlāk varēs kādā nopietnākā skolā droši iestāties.
Publicēts: 16.04.15 19:05
 citēt
Labi, sākšu mācīties, sākšu... Arī par nopietnu skolu padomāšu.
Publicēts: 16.04.15 19:33
 citēt
Tas labi ,tagad mācīties nekad nav par vēlu ;)
.
Bet par tiem zibeņiem...
> sveiki, nāku pie jums ar jautājumu par zibeņiem jo nav orjentācijas tajos.. <

ja nu tomēr cilvēks grib ar ītiem zibeņiem darboties :what:
a, mēs te par zibspuldzēm informējam .....

tad jau Teslas kunga izgudrojums jāņem talkā, vo!

.
Publicēts: 16.04.15 19:37
 citēt
Štrunc tava Tesla, ej mācīties par zibeņiem, vo! :grimace::grimace::grimace:

Publicēts: 16.04.15 19:40 labots
 citēt
Schneider:Autor, tu tagad vienu taisies pirkt vai uzreiz vairākus?

Es vienkārši meklēju tuvākajai nākotnei.. Laicīgi jameklē ja nu fāterlandē kaut ko lidzigu ieraugu :face-grin::face-smile:
Publicēts: 16.04.15 21:09
 citēt
MatissA:
Schneider:Autor, tu tagad vienu taisies pirkt vai uzreiz vairākus?

Es vienkārši meklēju tuvākajai nākotnei.. Laicīgi jameklē ja nu fāterlandē kaut ko lidzigu ieraugu :face-grin::face-smile:

C'mon MatissA runā tak konkrētāk, ja jau reiz jautā...Tev amatieru vajadzībām, jebšu pro zibsnis interesē?:face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):