forum.gif
Canon EOS 1200 vai Nikon 3200D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon EOS 1200 vai Nikon 3200D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.15 21:09
 citēt
Mignone:neeslinkoju.. lasu un lasu, bet tie viedokļi ir tik nereāli pretēji. Viens otram iebilst bļaudami. Kas vienam super, otram pēdējais suu..

Vari atbildēt uz jautājumu: kāda ir labākā vieglā automašīnā cenu diapazonā līdz piemēram 15'000 EUR? Kā domā, cik atbildes dabūsi?:face-grin: Lai veicas, klausi intuīcijai ņem ciet un tad jau sapratīsi ko gribēsi vēl:face-smile:
Publicēts: 15.04.15 21:09
 citēt
Mignone:Man nav nekā!! Kādreiz bija viens no pirmajiem Canoniem S30 pirms 10 gadiem, tagad šad tad pabildēju ar tēta powershot S5IS, bet izšķirtspēja nu jau manam telefonam ir labāka nekā pēdējam fotoaparātam :)

Kur problēma? Sarunā ar kādu, kam īpašumā ir Tevis noskatītais fotoaparāts, un izmēģini. Ja patiks, pērc nost.
Publicēts: 15.04.15 21:11
 citēt
ar mašīnu man gāja vieglāk :face-smile:
Publicēts: 15.04.15 21:13
 citēt
Kāpēc pieminētais nikons 3200 ar objektīvu 18-55 tiek saukts par viena objektīva kameru?? vai var tā būt, ka ir modeļi, kam tos nevar nomainīt? lūdzu nesmieties :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 21:17 labots
 citēt
Mignone:Kāpēc pieminētais nikons 3200 ar objektīvu 18-55 tiek saukts par viena objektīva kameru?? vai var tā būt, ka ir modeļi, kam tos nevar nomainīt? lūdzu nesmieties :face-grin:

Tulkojums no SLR (single lens refleks). Vēsturiski bija arī tādi aparāti, kuriem bija nepieciešami vienlaikus divi objektīvi, lai redzētu, ko fotografē.

Šādas bija ar diviem: en.wikipedia.org...
Publicēts: 15.04.15 21:19
 citēt
www.boot.lv...
Nex 5... labs verķis, ja god;igi.
Publicēts: 15.04.15 21:21
 citēt
Meiteni jāaissūta uz Marnica kursiem, pēc pirmās nodarbības dižais fotospecs emigrēs uz Angliju taisīt aitu ganībām žogus. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 15.04.15 21:23
 citēt
Cafe_Racer:VR/IS - labāk, lai ir, nekā nav... vienmēr vari izslēgt šo funkciju, bet ieslēgt nevarēsi, ja tādas nebūs :face-glasses:

skatos, ko pasūtīt
Nikon D3200 18-55mm DX VR + SD karte 8GB - (AF-S DX NIKKOR 18–55 mm VR ar vibrāciju slāpēšanas sistēmu)
Nikon D3200 18-55mm VR II + SD karte 8GB - (AF-S DX NIKKOR 18–55 mm VR II ar vibrāciju slāpēšanas sistēmu)

Viena cena, viens veikals. Kāda atšķirība??
Publicēts: 15.04.15 21:25 labots
 citēt
Mignone:ar mašīnu man gāja vieglāk :face-smile:

Lai dabūtu tiesības, laikam vairākus mēnešus pacietīgi gāji šoperkursos un pēc tam kārtoji eksāmenus?
Bet nopietna fotografēšana nav vienkāršāka par autovadīšanu un foruma klačās to neapgūt...:face-wink:
Varbūt sākumā padomāt par kādiem kursiem- tagad gana daudz piedāvājumi- kaut vai pie Fandango!
Publicēts: 15.04.15 21:26
 citēt
Skaidrs par viena objektīva kamerām :) Man ir pilna māja ar vecajiem, arī ar 2 objektīviem, vesels skapis ar filminiekiem tētim, kurš visus padomju gadus fotografējis, mums mājās bija arī laboratorija ierīkota :)
Publicēts: 15.04.15 21:29
 citēt
Schneider:Meiteni jāaissūta uz Marnica kursiem, pēc pirmās nodarbības dižais fotospecs emigrēs uz Angliju taisīt aitu ganībām žogus. :face-grin::face-grin::face-grin:

Es labprāt ietu kursos, bet sākotnējais budžets būs kamerai :)
Ja Jūs mani gribējāt uz Angliju sūtīt, nesanāks. Ar fotografēšanu vismaz šobrīd negrasos pelnīt maizi. Man ir cita profesija :face-wink:
Publicēts: 15.04.15 21:34
 citēt
vispār dīvaini kāpēc tik daudz spamerus piesaista visgarlaicīgākie un entās reizes jau atkārtojušies topiki- kas labāks, nikons vai kakons :face-smile:
Publicēts: 15.04.15 21:35
 citēt
Mignone: Ja Jūs mani gribējāt uz Angliju sūtīt, nesanāks.

Ne jau tevi, te viens cits ir pelnījis Anglijas trimdu. :face-grin:
Tu tikai labi noderētu par ieroci, lai tas notiktu.
Publicēts: 15.04.15 21:35 labots
 citēt
Fandango,- tas jau nu gan bija uzbrauciens.. vai tad fotografēt mīl tikai tie, kas to dara peļņas dēļ??
Publicēts: 15.04.15 21:37
 citēt
Schneider:
Mignone: Ja Jūs mani gribējāt uz Angliju sūtīt, nesanāks.

Ne jau tevi, te viens cits ir pelnījis Anglijas trimdu. :face-grin:
Tu tikai labi noderētu par ieroci, lai tas notiktu.

kur gan es esmu iemaldījusies? :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 21:37
 citēt
Pie lietas. Lai sasmīdinātu visgudros:

Cafe_Racer:
VR/IS - labāk, lai ir, nekā nav... vienmēr vari izslēgt šo funkciju, bet ieslēgt nevarēsi, ja tādas nebūs :face-glasses:

skatos, ko pasūtīt
Nikon D3200 18-55mm DX VR + SD karte 8GB - (AF-S DX NIKKOR 18–55 mm VR ar vibrāciju slāpēšanas sistēmu)
Nikon D3200 18-55mm VR II + SD karte 8GB - (AF-S DX NIKKOR 18–55 mm VR II ar vibrāciju slāpēšanas sistēmu)

Publicēts: 15.04.15 21:38
 citēt
Alibaba:vispār dīvaini kāpēc tik daudz spamerus piesaista visgarlaicīgākie un entās reizes jau atkārtojušies topiki- kas labāks, nikons vai kakons :face-smile:

Te tak noskaidroja, ka labāks ir Nikons.
Tagad topiks ir par labāko objektīvu, kursiem, profesiju un ceļošanas īpatnībām.. :)
Publicēts: 15.04.15 21:39
 citēt
Nelaiķa Dollis blieza ar Soņkas ziepi un gadījās blieza ļoti labi
Publicēts: 15.04.15 21:39
 citēt
Da nekas! Aizej uz bibliotēku un turpat uz vietas iššķirsti grāmatas Dž. Hedžko Fotografēšana sākumdaļu, to, kura par tehniku. Nebūs jāskaita objektīvi un jābrīnas, ka tas tik viens. :face-wink:
Publicēts: 15.04.15 21:40
 citēt
Mignone:Pie lietas. Lai sasmīdinātu visgudros:

Cafe_Racer:
VR/IS - labāk, lai ir, nekā nav... vienmēr vari izslēgt šo funkciju, bet ieslēgt nevarēsi, ja tādas nebūs :face-glasses:

skatos, ko pasūtīt

Ja nemaldos VR II ir VR atjauninātā versija, koroče, VR II varētu būt jaunāks.
Publicēts: 15.04.15 21:40
 citēt
un kāpēc šāds spams piesaista to, kam šis jautājums nav aktuāls? :) Vēl pēdējais saistībā ar garlaicīgo tēmu, ir jautājums ar ko atšķiras pēc cenas vienādie, ar vibrāciju slāpēšanas sistēmu aprīkotie un tad var sarunu slēgt :)
Publicēts: 15.04.15 21:41
 citēt
Viss skaidrs, mīlīši. Paldies un čau! :face-smile:
Publicēts: 15.04.15 21:42
 citēt
Publicēts: 15.04.15 21:43
 citēt
Schneider:Da nekas! Aizej uz bibliotēku un turpat uz vietas iššķirsti grāmatas Dž. Hedžko Fotografēšana sākumdaļu, to, kura par tehniku. Nebūs jāskaita objektīvi un jābrīnas, ka tas tik viens. :face-wink:

Aha, un sāc aptuveni no šīs vietas :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 21:44
 citēt
un izkonspektēšu arī :face-grin:
Publicēts: 15.04.15 21:49
 citēt
Arī tā vieta neskādētu, citādi par fotogrāfijas izgudrošanas laiku tiek usskatīti gan AF parādīšanās, digifoto, kamera telefonā, gan EOS 5D izlaišana. Citādi tiek paziņots, ka līdz tam notikumam īstas fotogrāfijas nav bijis.
Publicēts: 15.04.15 21:55
 citēt
Domā, ka jauno paaudzi baigi interesē Njepss, Dagērs un citi fotogrāfijas celmlauži?
Publicēts: 15.04.15 21:58 labots
 citēt
Schneider: .....Arī tā vieta neskādētu, citādi par fotogrāfijas izgudrošanas laiku tiek usskatīti gan AF parādīšanās, digifoto, kamera telefonā, gan EOS 5D izlaišana. Citādi tiek paziņots, ka līdz tam notikumam īstas fotogrāfijas nav bijis.

Īstenie fotogiganti gan mēģina iegalvot pretējo- "pareizā" fotogrāfija esot izbeigusies ar digi-ēras sākumu...:face-grin:
Publicēts: 15.04.15 22:01
 citēt
laiksfoto_lv:Domā, ka jauno paaudzi baigi interesē Njepss, Dagērs un citi fotogrāfijas celmlauži?

Nu droši vien, ka neinteresē, kārtīgam rīdziniekam jau govs arī ir apvilkta ar dabīgo ādu, katrā stūrī pa kājai.
Publicēts: 15.04.15 22:54 labots
 citēt
Mignone:ar mašīnu man gāja vieglāk :face-smile:

Ar tādu pieredzi Tev nav ko bēdāt! Mašīna, ar kuru var ĻOTI KVALITATĪVI braukt, ir jāizvēlas no vairāk nekā 20 markām! Spoguļkamera Tev jāizvēlas tikai no 2 labākajām (Pentaksisti neapbižojieties, Pentaksim vienkārši modeļu klāsts mazāks). Tas nozīmē, ka droši vari vilkt lozes vai ņemt smukāko izvēlētajā cenu kategorijā. Vislabāk ar kitobjektīvu, jo cenas izpratnē tas pēc būtības tiek dāvināts, optiski tas ir pietiekami kvalitatīvs, nekādā ziņā nav lamuvārds un te, Blogā, tikai retais pasažieris iztiek bez mērena zūmobjektīva. Lai veicas!:face-smile:
Publicēts: 16.04.15 07:37
 citēt
Schneider:Arī tā vieta neskādētu, citādi par fotogrāfijas izgudrošanas laiku tiek usskatīti gan AF parādīšanās, digifoto, kamera telefonā, gan EOS 5D izlaišana. Citādi tiek paziņots, ka līdz tam notikumam īstas fotogrāfijas nav bijis.

Ar mani nav tik ļauni - visu bērnību esmu pavadījusi skatoties, kā tiek svērta foto ķīmija, kā fotofiksāžā uz bildes lēnām parādās sejas vaibsti, kā bildes liek žāvētājos un aizsprauž ar koka veļas knaģiem, jo tie vairs neturas ciet. Esmu fotografējusi ar zenitu un citiem, kam asums jāstāda pašam un ne tikai. No labākajiem diapozitīviem gan darbnīcās pasūtījām krāsainās bildes. Nesaku, ka visu zinu, bet sajūtu ziņā ir, ko pastāstīt tiem, kuri to nav piedzīvojuši.
Publicēts: 16.04.15 07:40
 citēt
Visiem paldies un ražīgu darba dienu gan tiem, kas fotografē, gan tiem, kas gaida brīvdienas, lai to darītu :face-smile:
Publicēts: 16.04.15 08:56
 citēt
Mignone: ...kā fotofiksāžā uz bildes lēnām parādās sejas vaibsti...

Laikam tajos laikos biji vēl pavisam maziņa. :face-grin:
Publicēts: 16.04.15 10:24
 citēt
Schneider:
Mignone: ...kā fotofiksāžā uz bildes lēnām parādās sejas vaibsti...

Laikam tajos laikos biji vēl pavisam maziņa. :face-grin:

:D Varbūt pārrakstījās...
Publicēts: 16.04.15 10:30
 citēt
gan jau domāja attīstītāju... ne fiksāžu :)
Publicēts: 16.04.15 11:13
 citēt
GunarsII: Spoguļkamera Tev jāizvēlas tikai no 2 labākajām (Pentaksisti neapbižojieties, Pentaksim vienkārši modeļu klāsts mazāks).

Neabbižosimies.:face-kiss: Droši mērieties vien tālāk ar santehniku, mēs pa to laiku vienkārši fotografēsim. :face-grin::grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas