Pārdodu Nikon D610 korpusu/bodiju Ideālā stāvoklī. Garantija vēl 8mēneši. Lietota 16 mēnešus. Ir kastīte un visi dokumenti. Noskrējiens ~32000. Cena: 930 eur. Tālr.: 29114071
rein:Pārdodu Nikon D610 korpusu/bodiju Ideālā stāvoklī. Garantija vēl 8mēneši. Lietota 16 mēnešus. Ir kastīte un visi dokumenti. Noskrējiens ~32000. Cena: 930 eur. Tālr.: 29114071
Gribēju tikai painformēt "pārējos", ka Reinis ir diezgan KRĀNISKS darījumu partneris. Sazinājos ar viņu pēc kārtējā sludinājuma ss.lv un vienojāmies (nekaulējoties) par apskati/pirkumu. Tik tālu viss labi, bet beigās saņemu info, ka ja gribu pirkt, tad jāmaksā vairāk vai arī atdošot citam.
Būs jau labi, ne nu man baigi to kameru vajadzēja un varbūt pat labi, ka nenopirku, bet PRICIPS ir NEPIEŅEMAMS!
d610 un par lielu ?? hmm... diivaini... d610 mazaakais vai viens no mazakajaiem FF spoguļiem. ja nu vieniigi paariet uz kaadu bezspogulu sony 7, bet taapat ja gribees kaadu forshu gaishu stiklu uzlikt uz sony kabataa vairs neieliidiis. ko ta domaa nemt ?
LV loti daudz cilveku kuri netur vardu, tirgojot Lv un braucot uz tiksanos, ir iespejams ka nevienu nesatiksi jo pa celam bus sms ,vai neatbildes telefons. Sadu gadijumu mums ir vairak.
AlexV:LV loti daudz cilveku kuri netur vardu, tirgojot Lv un braucot uz tiksanos, ir iespejams ka nevienu nesatiksi jo pa celam bus sms ,vai neatbildes telefons. Sadu gadijumu mums ir vairak.
nezin ,vienreiz sanāca notirgot objektīvu caur sms! Domāju ka joks ,aizbraukšu ... bet tomēr cilvēks atbrauca un nopirka! Nobrīnijos!
rein:Pārdodu Nikon D610 korpusu/bodiju Ideālā stāvoklī. Garantija vēl 8mēneši. Lietota 16 mēnešus. Ir kastīte un visi dokumenti. Noskrējiens ~32000. Cena: 930 eur. Tālr.: 29114071
Gribēju tikai painformēt "pārējos", ka Reinis ir diezgan KRĀNISKS darījumu partneris. Sazinājos ar viņu pēc kārtējā sludinājuma ss.lv un vienojāmies (nekaulējoties) par apskati/pirkumu. Tik tālu viss labi, bet beigās saņemu info, ka ja gribu pirkt, tad jāmaksā vairāk vai arī atdošot citam.
Būs jau labi, ne nu man baigi to kameru vajadzēja un varbūt pat labi, ka nenopirku, bet PRICIPS ir NEPIEŅEMAMS!
AlexV:LV loti daudz cilveku kuri netur vardu, tirgojot Lv un braucot uz tiksanos, ir iespejams ka nevienu nesatiksi jo pa celam bus sms ,vai neatbildes telefons. Sadu gadijumu mums ir vairak.
Interesanti ka sievietes nenak ari ,tas ir 3 no 5 gadijumiem, bet vienalga piekritu ka pa galvu uzsaut lai nakamreiz doma ir tiesam labi. Pedejo reizi cilveks speciali brauca no Jurmalas uz ilguciemu un pec tam ar mantu uz centru. Paterets laiks un nauda.
Sazina ar Sms ,neka tur slikta neredzu, pirkts loti daudz mantu tiesi tada veida, un sumas no gandriz neka lidz 2600 e .(pedeja gadijuma tika piedavats par 500e vairak neka bija sakuma, bet bija verts) Bet nav Lv.
AlexV:Sazina ar Sms ,neka tur slikta neredzu, pirkts loti daudz mantu tiesi tada veida, un sumas no gandriz neka lidz 2600 e .(pedeja gadijuma tika piedavats par 500e vairak neka bija sakuma, bet bija verts) Bet nav Lv.
Lv diezgan naivi domat par lielako naudu.
Nav jau tik traki. Čoms māšinu pa ~4 000 Eur caur sms nopirka
AlexV:Sazina ar Sms ,neka tur slikta neredzu, pirkts loti daudz mantu tiesi tada veida, un sumas no gandriz neka lidz 2600 e .(pedeja gadijuma tika piedavats par 500e vairak neka bija sakuma, bet bija verts) Bet nav Lv.
Lv diezgan naivi domat par lielako naudu.
Nav jau tik traki. Čoms māšinu pa ~4 000 Eur caur sms nopirka
Es šai ziņā rīkojos vienkārši PĒRKU ved , Vajag BRAUC un nekādu krenķu , laiks nav jākavē speciāli nav jāgaida Man darbs ar sievietēm pamatā tā regulāri 7 piektdienas nedēlā , vairumā gadījumu pat nepamanu jo nāk viena pēc otras un man vienalga gulēt 1 vai 1.5x ilgāk pie kompja kamēr uzrodas nākamā Ir bijuši tepat blogā tirliņi kam liekas ka "Liela pretīmnākšana" ka kautko pārdod , mēnešiem nepārdod beigās ĻOTI negribīgi atved un sūds kas nav ne 1/2 cenas vērts Taču zin ka "Tas to maksā!" tik ieslēgt nemāk
NESIX nečīksti kā mazs bērns. Dienu iepriekš pirms apskates Tev piezvanīju, lai pabrīdinātu, ka ir vēl viens ņēmējs par lielāku summu. Pats piekriti, ka ja šams ņem tad, lai ņem. Kurš te krāniskāks, ja tā publiski raudi..
zavadskis:d610 un par lielu ?? hmm... diivaini... d610 mazaakais vai viens no mazakajaiem FF spoguļiem. ja nu vieniigi paariet uz kaadu bezspogulu sony 7, bet taapat ja gribees kaadu forshu gaishu stiklu uzlikt uz sony kabataa vairs neieliidiis. ko ta domaa nemt ?
Esmu atpakaļ uz Samsunga. Man patika viņu objektīvi jau agrāk, bet nepatika matricas. Tagad matricas ir ļoti ok, un esmu pasūtījis NX500 ar jaunu matricu no NX1. Esmu gatavs upurēt FF, lai tiktu pie mazākiem izmēriem.