forum.gif
Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tamron SP 15-30mm F2.8 Di VC
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.15 11:13
 citēt
Jau kādu laiku skatos kādu lai platleņķi ņem un tad nu tamrons nācis klajā ar šo. Nebiju plānojis ņemt tādā summā platleņķi, biju aprobežojies ar ko lētāku, bet redzot rezultātus un apskatus no šī objektīva sāku pārdomāt un domāu labāk ieguldīt.
Galu galā šim vēl nāk līdzi 5 gadu garantija.

Šobrīd vienīgais kas man būtu pret šo lēcu ir filmēšanai nepiemērotais priekšējais elements ja būtu jāizmanto kāds filtri..

Varbūt kādam jau šis ir rokās un var dalīties pieredzē?

:face-glasses:
Publicēts: 16.04.15 11:19
 citēt
Tādus ir vērts tikai nomāt. Ustaisīsi 4 kropļaini iššķobītus kadrus un pēc piektā sāksi domāt, kur atrast kādu muļķi, kuram par 1199,9999$ tālāk iesmērēt.
Publicēts: 16.04.15 11:20
 citēt
Schneider:Tādus ir vērts tikai nomāt. Ustaisīsi 4 kropļaini iššķobītus kadrus un pēc piektā sāksi domāt, kur atrast kādu muļķi, kuram par 1199,9999$ tālāk iesmērēt.

Atļaušos nepiekrist! Šis tiek salīdzināts ar Nikon 14-24.
Publicēts: 16.04.15 11:24
 citēt
Testa bildes paraugs uz 15mm: alikgriffin.smugmug.com...
Publicēts: 16.04.15 11:27
 citēt
Schneider:Tādus ir vērts tikai nomāt. Ustaisīsi 4 kropļaini iššķobītus kadrus un pēc piektā sāksi domāt, kur atrast kādu muļķi, kuram par 1199,9999$ tālāk iesmērēt.

Es skatījos šo apskatu, tiek likts gan uz DX gan uz FF un rezultāti samērā labi. > www.lenstip.com...

Vakarā pēc darba veltīšu laiku arī yūtūbes apskatiem, bet šobrīd gribās redzēt kādus pamatotus argumentus par/pret.
Ideālā variantā no īpašnieka :]
Publicēts: 16.04.15 11:29
 citēt
Nu labi. Bet es vienalga nesaprotu, kam būtu jāpērk objektīvu ar leņķi ap 120 grādiem, lai ar ko viņš arī netiktu salīdzināts.
Publicēts: 16.04.15 11:30
 citēt
Varu piedāvāt tikai Sigma 15-30. :shame:
Publicēts: 16.04.15 11:31 labots
 citēt
Schneider:Nu labi. Bet es vienalga nesaprotu, kam būtu jāpērk objektīvu ar leņķi ap 120 grādiem, lai ar ko viņš arī netiktu salīdzināts.

Kaut vai man. Kaut vai Zavadskim! :D
Publicēts: 16.04.15 11:40
 citēt
Nu tad ar to jūs abus arī apsveicu!
Publicēts: 16.04.15 11:47
 citēt
Schneider:Nu labi. Bet es vienalga nesaprotu, kam būtu jāpērk objektīvu ar leņķi ap 120 grādiem, lai ar ko viņš arī netiktu salīdzināts.

Nu jau pārāk nepieklājīgi bieži aizņemos no drauga 17-35 nikonu, jo vienkārši ir vajadzīgs platais gals.
Un ir attaisnojis uz sevi liktās cerības ik reizi :D
Publicēts: 16.04.15 11:51 labots
 citēt
Nu, ir šis stikls labs pēc testiem... bet cena ļoti iegriež. , ja nokritīsies uz 800-900e , tad noteikti nomā paņemšu.

Pašlaik var izlīdzēties ar SIGMA 12-24mm . Tagad kameru iso veiktspējas ir lieliskas - tumšums vairs nav probleēma.
Publicēts: 16.04.15 12:17 labots
 citēt
man ir 15-30, lietoju uz FF. Nesen kāzās pabildēju cilvēkus ar to - limuzīnā un glaunā interjerā. Patika :) 2.8 būtu vēl čoināk
Publicēts: 16.04.15 12:24
 citēt
Nu tad apsveicu veselus četrus!
Publicēts: 16.04.15 12:55
 citēt
Schneider:Nu tad apsveicu veselus četrus!

Man jau šķiet, ka salasīsies krietni vairāk! :D
Publicēts: 16.04.15 13:29
 citēt
Patiesībā vēl mazāk, jo viens no tiem četriem vēl tik domā. :grimace:
Publicēts: 16.04.15 13:35
 citēt
Ja tiešām ir vajadzīgs platleņķa objektīvs - tas Tamrons ir labākais "bang for the buck"
Ja vienkārši gribās platleņķi - ieteiktu padomāt par Samyang. Ja atceros pareizi, BFS bija vesela vitrīna pilna ar Samyangiem, kurus, esmum pārliecināts, var arī apčamdīt un izmēģināt uz kameras.
:face-smile:
Publicēts: 16.04.15 16:44
 citēt
Un ar ko šitais ir sliktāks? www.discover.lv...
Publicēts: 16.04.15 17:16
 citēt
RaitisSF:Un ar ko šitais ir sliktāks? [url=http://www.discover.lv/foto_tehnika/objektivi/41655

Vecais]http://www.discover.lv/foto_tehnika/objektivi/41655

Vecais[/url] zēns Kens slavēja ka traks, bet citi nebija tik glaimojoši. Bija problēmas ar neasumu pa kadra malām, kamēr nepievēra diafragmu. Paskaļš AF motors. Internetā lasīts, ka dažādiem eksemplāriem diezgan krasas atšķirības kvalitātē. Jaunajam Tamronam ir stabilizācija (dažs saka, ka platlenķim nav vajadzīga, citam atkal noder).
Publicēts: 16.04.15 19:05 labots
 citēt
Es laikam būšu piektais, jo man ir 16- 35 :D

Par šo Tamron 15-30... lasīju pagaidām nedaudzos amazon.de pircēju viedokļus, izskatās, ka tiešām ir žilete.
Publicēts: 17.04.15 03:45
 citēt
Schneider:Nu tad apsveicu veselus četrus!

Paldies, mēs jau piečuks :face-smile:
Publicēts: 17.04.15 09:50
 citēt
Platleņķi forša štelle.

Bēēt tās izliektās lēcas - nezinu. Platleņķiem ļoti bieži vajag filtrus jau priekš foto, kur nu vēl video.
Publicēts: 17.04.15 11:06
 citēt
3rdHalf:Ja tiešām ir vajadzīgs platleņķa objektīvs - tas Tamrons ir labākais "bang for the buck"
Ja vienkārši gribās platleņķi - ieteiktu padomāt par Samyang. Ja atceros pareizi, BFS bija vesela vitrīna pilna ar Samyangiem, kurus, esmum pārliecināts, var arī apčamdīt un izmēģināt uz kameras.
:face-smile:

Samyang šķiet bija manuālais, ne? Gan jau ka es piešautos ar laiku, bet tas tomēr būtu apgrūtinoši..

groove:Platleņķi forša štelle.

Bēēt tās izliektās lēcas - nezinu. Platleņķiem ļoti bieži vajag filtrus jau priekš foto, kur nu vēl video.

Nu tā jau arī nav problēma - ja filmē tad jau arī vajag tam nopietni pieķerties un ir pa pilnam uzpariktes lai var izmantot filtrus arī tādiem objektīviem. :)
Publicēts: 17.04.15 11:11
 citēt
RaitisSF:Un ar ko šitais ir sliktāks? [url=http://www.discover.lv/foto_tehnika/objektivi/41655

Ar]http://www.discover.lv/foto_tehnika/objektivi/41655

Ar[/url] 11-16 Tokinu man ir tapušas vienas no feinākajām bildēm, varu teikt tikai to labāko par objektīvu.
Šis esot turpinājums apgreidojoties uz FF.
Redzi, te nu es iepalieku, sēžu vēl ar DX bodiju, līdz ar to, bez raizēm ņemt varētu minēto Tamronu kurš der gan DX, gan FF.
Un FF pāreja ir bez variantiem nākamais solis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):