forum.gif
Problēma atrisināta.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēma atrisināta.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.15 00:08
 citēt
NilsS:
SixStrings: Atzīšos. Mūzikas teorija man ir gana sveša. Ģitāru mācījos spēlēt no draugiem un vēlāk - youtube. Esmu ''viens no tiem''.

Tas ir redzams, jo starp drop D un E# ir vien pāris nošu :) izsakoties populāri - tie ir kaimiņi

Nu re! Būšu arī šodien ko iemācījies. Tik žēl, ka nesen elektrisko ģitāru pārdevu... uz akustiskās drop D tomēr nav tas. (nu ja runājam par kopējo skaņojumu)
Publicēts: 21.04.15 00:11
 citēt
kungi, nesākat tikai par tālajām radniecībām strīdēties, jau pavēls ;)
Publicēts: 21.04.15 00:13 labots
 citēt
wiencmuzikanc:kungi, nesākat tikai par tālajām radniecībām strīdēties, jau pavēls ;)

neko jau nevar darīt. Es Nila kungam baigi nepatīku. Man gan viņš liekas tīri ok. :)
Publicēts: 21.04.15 00:17 labots
 citēt
SixStrings:
NilsS:

Tas ir redzams, jo starp drop D un E# ir vien pāris nošu :) izsakoties populāri - tie ir kaimiņi

Nu re! Būšu arī šodien ko iemācījies. Tik žēl, ka nesen elektrisko ģitāru pārdevu... uz akustiskās drop D tomēr nav tas. (nu ja runājam par kopējo skaņojumu)

Ja runājam par kopējo 6 stringu ģitāras skaņojumu, tad ir galīgi po.. ac vai el ģitāra :) eksistē daudz un dažādi skaņojuma varianti, no kuriem izplatītākais ir E tuning ( rupjākā un smalkākā stīga uz mi ) drop D pārceļ rupjāko uz no E uz D prastākajā zāģa versijā, klasiskais slaidģitāras blūza variants paredz vēl A uz G un tievāko uz D no E. Esmu nopelnījis trīs labus alus par skaidrojumu, starp citu!
Tev galvā ir totāla putra, kuru var kliedēt ar mērķtiecīgu darbu, nevis apdirsieniem
Publicēts: 21.04.15 00:41
 citēt
NilsS:
SixStrings: Nu re! Būšu arī šodien ko iemācījies. Tik žēl, ka nesen elektrisko ģitāru pārdevu... uz akustiskās drop D tomēr nav tas. (nu ja runājam par kopējo skaņojumu)

Ja runājam par kopējo 6 stringu ģitāras skaņojumu, tad ir galīgi po.. ac vai el ģitāra :) eksistē daudz un dažādi skaņojuma varianti, no kuriem izplatītākais ir E tuning ( rupjākā un smalkākā stīga uz mi ) drop D pārceļ rupjāko uz no E uz D prastākajā zāģa versijā, klasiskais slaidģitāras blūza variants paredz vēl A uz G un tievāko uz D no E. Esmu nopelnījis trīs labus alus par skaidrojumu, starp citu!
Tev galvā ir totāla putra, kuru var kliedēt ar mērķtiecīgu darbu, nevis apdirsieniem

Klau...tik daudz es tad tomēr arī zinu. Ko man tagad maksāt katram 3 aliņus, kas pateiks to, ka pasaule ir apaļa? Runa bija par to, ka drop D izklausas labāk caur zāģi (overdrive), ergo, elektrisko ģitāru. Protams, ka akustiskā skan drop D tāpat. Bet sajūtas tajā nav tik labas.
Publicēts: 21.04.15 00:45 labots
 citēt
:D overdrive ir zāģis ???:D ok, man pietiek info diskusijas slēgšanai...
Publicēts: 21.04.15 00:50
 citēt
NilsS::D overdrive ir zāģis ???:D ok, man jau sen pietiek info diskusijas slēgšanai

Nu, tad arlabunakti.
Publicēts: 21.04.15 00:57 labots
 citēt
Padomā - cik info te varētu atrast, ja katrs topiks beigtos ar nodzēšanu un virsrakstu ATRISINĀTS
Publicēts: 21.04.15 15:58
 citēt
NilsS:Padomā - cik info te varētu atrast, ja katrs topiks beigtos ar nodzēšanu un virsrakstu ATRISINĀTS

Veicot liktenīgo ierakstu "Problēma atrisināta" problēmas šeit tikai sākās!

V.

P.S. Tomēr nevaru saprast - viņam stringi ir katrai nedēļas dienai... A svētdien kas, atpūta?
Publicēts: 21.04.15 15:59
 citēt
A moš svētdien izejamie:

Publicēts: 21.04.15 17:40
 citēt
Vaards:A moš svētdien izejamie:

Šitie labie :) un bilde feina...
Publicēts: 21.04.15 21:27
 citēt
NilsS:
Vaards:A moš svētdien izejamie:

Šitie labie :) un bilde feina...

Lai gan neesmu pirmais homoseksuālā rakstura attiecību atbalstītājs, tomēr sirdī prieks, ka Nils un Vaards viens otru atraduši uz kopīgas valodas! Mīlestība, lai kādā formā, vienmēr jāatbalsta. Tās šajā pasaulē ir par maz! Tad par jums abiem! :) :) :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):