forum.gif
Par foto kursiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par foto kursiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.15 09:10 labots
 citēt
Labdien!
Dzīvoju patālu no rīgas un pa dienām strādāju. Pētu dažādus foto kursus un visi ir vai nu vakaros vai arī , ļoti reti, bet darbdienu rītos.
Atradu foto akadēmijā tālmācības kursus foto iesācējiem.

fotoakademija.lv...

Ko sakāt par šādiem tālmācības kursiem? Varbūt kāds ir izmantojis?

Varbūt kāds zin foto kursus kas notiek sestdienās?

Padies!!!!
Publicēts: 20.04.15 09:41
 citēt
Un tuvumā nav neviena fotogrāfa, kurš varētu veltīt laiku iesācēja izglītošanai?
Publicēts: 20.04.15 10:01
 citēt
Ja tevi apmierina tālmācība un esi gatavs maksāt - par Lynda neko labāku neatradīsi.
www.lynda.com...
(Lyndai ir arī 10 dienu bezmaksas triāls)
Kā arī - jāpiekrīt laiksfoto_lv. Labiem fotogrāfiem, nebūs laika iesācēju apmācīšanai.

ps.
Pagājušo nedēļu uzzināju diez gan negaidītu jaunumu: Lynda.com ir nopircis LinkedIn.
Publicēts: 20.04.15 10:10
 citēt
Jāmācās, protams, ir visu mūžu, bet maksas tālmācība, manuprāt, ir domāta tiem, kuriem vajag kaut kādu formālu papīrīti, ka ir piedalījušies tajā.
Nu apmēram, kā bērnudārzu audzinātājiem ar 20 gadu stāžu valsts piespieda dabūt diplomu, it kā bez tā sīceņi 3 gadu vecumā 20 gadus tika nepareizi uzraudzīti.
Tikpat labi visu to programmas saturu, ko piedāvā šie tālmācības kursi, var dabūt internetā arī bez maksas. Pašu minimumu var fočiku ražotāju mājas lapu manuāļos ielādēt un izlasīt - piemēram : www.canon-europe.com...

Kursi der tad, ja ir reāla saskare ar pasniedzējiem, kuriem iespējams arī uzdot jautājumus. Un vēl kursi ir tusiņš ar līdzīgajiem. Visa tā trūkst tālmācībā.
Publicēts: 20.04.15 15:47
 citēt
uldeens:Tieši tā, pilns nets ir ar bezmaksas informāciju, vajag tikai mācēt atrast nepieciešamo un uz priekšu!:face-wink:

Tu esi uzskatāms piemērs cik nejēdzīgs rezultāts var būt šai sistēmai
Publicēts: 20.04.15 16:01
 citēt
[url=www.creativelive.com]www.creativelive.com[/url]
Publicēts: 20.04.15 16:03 labots
 citēt
Nez nezinu cik nu daudz ir jēgas fotokursiem, labāk mācīties no kāda zinošāka un skatīties internetā/blogos idejas.

Sanāk lētāk un varbūt pat labāk.
Publicēts: 20.04.15 16:09
 citēt
uldeens:
NilsS:
Tu esi uzskatāms piemērs cik nejēdzīgs rezultāts var būt šai sistēmai

Tev gan ar steigu ir jāapmeklē pastiprinātus fotokursus laba speciālista vadībā, savādāk tāds nejēga arī pensijā aiziesi:

www.fotoblog.lv...

:face-grin::face-grin::face-grin:

Tev nelīdzēs pat tas, jo vizuālu idiotu kursu pagaidām nav.
Taču tu vari mēģināt savu hronisko aizcietējumu neizlikt blogā - tā trūkumu izjutīsi tikai pats.
Publicēts: 20.04.15 16:11
 citēt
Deportets:

Kā tad nesanāks labāk - skolā iet tikai beidzamie idioti. Īstie čuvaki bez kādas jēgas un sistēmas pagrābsta netā anekdotes kuras iepostējuši tādi paši skolā negājušie.

Samazgas galvā labi un lēti.
Publicēts: 20.04.15 16:56 labots
 citēt
Tāpēc teicu, varbūt :D
Vismaz sākumam tas noteikti ir labāk, nekā neko nejēdzot iet uz kursiem. Nu bet kā nu kuram.
Publicēts: 20.04.15 16:59 labots
 citēt
Publicēts: 20.04.15 17:10
 citēt
Deportets:
Vismaz sākumam tas noteikti ir labāk

Aha - labāk ir no sākuma sačakarēt smadzini, lai skolā varētu mocīties tās visas pieņemtās muļķības ravēt ārā un aizmirst - īstāis stils ir bradāt pa grābekļiem, jo puni krāšņo cilvēku.

Bradāt jau var - tās ir cilvēktiesības - tikai bildes sūdīgas.
Publicēts: 20.04.15 17:11
 citēt
Vēlme pastudēt ir apsveicama. Īsajā variantā ieteiktu mākslas vēsturi pastudēt, vizuālo mākslu. Dzelžiem un optikai var laiku veltīt, kad ir apgūta fotoaparāta lietošanas instrukcija. Labiem fotogrāfiem laiks varētu priekš iesācēja atrasties, ja iesācējs uzdod stipri konkrētus jautājumus uz kuriem pašam jau ir vismaz divi atbilžu varianti un ir gatavs maksāt vēl par trešo :) Tā "uz sitienu" ieteikt kursus, kas Tev derēs par visiem 100%, šeit laikam neviens nevarēs...
Publicēts: 20.04.15 17:14
 citēt
wiencmuzikanc:... kad ir apgūta fotoaparāta lietošanas instrukcija.

Ar to arī vajadzētu sākt - IZLASĪT foto kameras lietošanas instrukciju!!!
Publicēts: 20.04.15 17:41
 citēt
Īsais variants:

jau minētā kadra veidošana... pamatus var izlasīt netā
izlasīt arī netā var - kas ir slēdža ātrums, kas fragma un kas ISO... un ko tas viss kopā dara...
nopirkt lētu filmu kameru un iet ārā bildēt...

pēc tam grābstīties ap digitālo pasauli izlasot lietošanas instrukciju.
Publicēts: 20.04.15 19:25
 citēt
Izlasīt netā kas ir ekspozīcijas trījtūris ( vai kā viņam tur bija nosaukums) un uz priekšu :D
Es jau ar ar tādu pašu domu, ka vismaz terminus un basics.
Publicēts: 20.04.15 19:40
 citēt
Fandango: Varbūt man ir risinājums.

Un kāds ir tavs risinājums????:amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 20.04.15 21:23
 citēt
laiksfoto_lv:Un tuvumā nav neviena fotogrāfa, kurš varētu veltīt laiku iesācēja izglītošanai?

tas būtu fein bet nav un ja arī ir nav laika
Publicēts: 20.04.15 21:33
 citēt
Protams ka daudz ko var apgūt pats bez skolotāja... to es arī daru :) pamatus daudz maz esmu apgrāpstījis utt... vnk - skolotājs tomēr zinās kā iemācīt pakāpeniski, secīgi un pareizi... tur tā doma..

un jā - manuāli esmu izlasījis, kas ir iso, slēdža ātrums un diafragma esmu daudz maz izpratis utt :)
Publicēts: 20.04.15 21:36
 citēt
patreiz lasu Raimo Lielbrieža - "Kā fotografēt" pēc Hedžko smagās un lielās grāmatas šī ir kaifs :D ( smagās domāts fiziski smagās )
Publicēts: 20.04.15 21:39
 citēt
FotoPuika:Protams ka daudz ko var apgūt pats bez skolotāja... to es arī daru :) pamatus daudz maz esmu apgrāpstījis utt... vnk - skolotājs tomēr zinās kā iemācīt pakāpeniski, secīgi un pareizi... tur tā doma..

un jā - manuāli esmu izlasījis, kas ir iso, slēdža ātrums un diafragma esmu daudz maz izpratis utt :)
Tad sāc bildēt ar filmu... katrs spiediens maksā reālu naudu un pie katra piedomāsi daudz vairāk... tātād ātrāk iemācīsies
Publicēts: 20.04.15 21:47
 citēt
Maris:
Deportets:

Kā tad nesanāks labāk - skolā iet tikai beidzamie idioti. Īstie čuvaki bez kādas jēgas un sistēmas pagrābsta netā anekdotes kuras iepostējuši tādi paši skolā negājušie.

Samazgas galvā labi un lēti.

tieši to sistemātiskumu utt... jā
Publicēts: 20.04.15 22:53 labots
 citēt
nesix:
wiencmuzikanc:... kad ir apgūta fotoaparāta lietošanas instrukcija.

Ar to arī vajadzētu sākt - IZLASĪT foto kameras lietošanas instrukciju!!!

Lai radītu kārtējo cirvi, kam izdedeguša baltā ieraudzīšana fočenē ir vienīgā mēraukla ?:)
Publicēts: 21.04.15 01:46
 citēt
Jāmācās iz klasikas:)

youtu.be...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):