forum.gif
Pārdodu Nikkor 85mm f/1.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Nikkor 85mm f/1.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.04.15 13:29
 citēt
Pārdodu mazlietotu Nikkor 85mm f/1.8D stiklu. Lietots ļoti saudzīgi un uzticīgi aptuveni pusotru gadu. Nekādu optisku vai vizuālu defektu nav. Pārdodu, jo īpašumā ir cits stikls, kas šobrīd aizvieto šo. Ja patīk portreti un pilna ķermeņa bildes, tad šis stikls ir 100% super.

Atdošu pa 280 EUR un solījumu par saudzīgu tālāku izturēšanos, jo stikls tiešām bijis ļoti labs un uzticīgs.
Publicēts: 20.04.15 13:47
 citēt
...un ja es būtu ar mieru nopirkt un iztaisīt krūzi no viņa,tad nepārdotu? :face-grin:
Publicēts: 20.04.15 13:53
 citēt
Jolan:...un ja es būtu ar mieru nopirkt un iztaisīt krūzi no viņa,tad nepārdotu? :face-grin:
Tikai ja no viņas tiktu piekopts sausais likums, proti, ja šņabis, tad krūzi narvesen maisiņā. :D
Publicēts: 20.04.15 14:09
 citēt
SixStrings:Pārdodu mazlietotu Nikkor 85mm f/1.8D stiklu. Lietots ļoti saudzīgi un uzticīgi aptuveni pusotru gadu. Nekādu optisku vai vizuālu defektu nav. Pārdodu, jo īpašumā ir cits stikls, kas šobrīd aizvieto šo. Ja patīk portreti un pilna ķermeņa bildes, tad šis stikls ir 100% super.

Atdošu pa 280 EUR un solījumu par saudzīgu tālāku izturēšanos, jo stikls tiešām bijis ļoti labs un uzticīgs.

... tikai, lai "neizdziest vēsture" ...
Publicēts: 20.04.15 18:53
 citēt
nesix:
SixStrings:Pārdodu mazlietotu Nikkor 85mm f/1.8D stiklu. Lietots ļoti saudzīgi un uzticīgi aptuveni pusotru gadu. Nekādu optisku vai vizuālu defektu nav. Pārdodu, jo īpašumā ir cits stikls, kas šobrīd aizvieto šo. Ja patīk portreti un pilna ķermeņa bildes, tad šis stikls ir 100% super.

No vienas puses liekas, ka sēžu šeit ar pieaugušiem cilvēkiem, bet šādos mirkļos liekas, ka viens iesprūdis zīdaiņu bards ar dieva kompleksiem te vien ir. Latvieši tiešām peldas pīļu dīķi vienmēr un visos vecumos :)
Publicēts: 20.04.15 19:41
 citēt
..kas ir ''pilna kjermenja bildes'',Tu pieaugushais aakst???:face-grin::face-grin:
Publicēts: 20.04.15 20:07
 citēt
pilns ķermenis ir paēdis ķermenis!
Publicēts: 20.04.15 20:58
 citēt
Apsolu izturēties pret stiklu ļoti, ļoti, ļoti saudzīgi. Vari būt drošs, ka tas saudzīgākas rokas par manējām nav redzējis un neredzēs. 200 EUR.
Publicēts: 20.04.15 23:12 labots
 citēt
etwas:Apsolu izturēties pret stiklu ļoti, ļoti, ļoti saudzīgi. Vari būt drošs, ka tas saudzīgākas rokas par manējām nav redzējis un neredzēs. 200 EUR.

Nu, ja pārējo cenas daļu pie 200 EUR aizvieto saudzīgums un mīlestība, tad tur cerams ietilpst ieaijāšana miegā un vakara pasaciņa pirms gulētiešanas :D
Publicēts: 20.04.15 23:28 labots
 citēt
e]
nesix:
SixStrings:Pārdodu mazlietotu Nikkor 85mm f/1.8D stiklu. Lietots ļoti saudzīgi un uzticīgi

No vienas puses liekas, ka sēžu šeit ar pieaugušiem cilvēkiem, bet šādos mirkļos liekas, ka viens iesprūdis zīdaiņu bards ar dieva kompleksiem te vien ir. Latvieši tiešām peldas pīļu dīķi vienmēr un visos vecumos :)

Eu, mums ir jauns, multikulturāls klauns :) man jau bija garlaicīgi.....
Publicēts: 20.04.15 23:33
 citēt
85mm manuprāt pilnam augumam par īsu, ideāli līdz vidum, pilnam portretam vismaz man prasās ko garāku..
Publicēts: 20.04.15 23:36 labots
 citēt
martc:85mm manuprāt pilnam augumam par īsu, ideāli līdz vidum, pilnam portretam vismaz man prasās ko garāku..

Uz ff nevaru piekrist! Man 85 mm ir ejošākais. Šis fikss ir obligātā literatūra
Publicēts: 20.04.15 23:41
 citēt
NilsS:e]
nesix: No vienas puses liekas, ka sēžu šeit ar pieaugušiem cilvēkiem, bet šādos mirkļos liekas, ka viens iesprūdis zīdaiņu bards ar dieva kompleksiem te vien ir. Latvieši tiešām peldas pīļu dīķi vienmēr un visos vecumos :)

Klau, tu ideāli iederētos PSRS laikos. Nedrīkst būt multikulturāls... kas nākamais tu man mācīsi par to, kā neviens nedzer un sekss arī nav?
Publicēts: 21.04.15 00:00
 citēt
SixStrings:
NilsS:e]

Klau, tu ideāli iederētos PSRS laikos. Nedrīkst būt multikulturāls... kas nākamais tu man mācīsi par to, kā neviens nedzer un sekss arī nav?

Lasi rūpīgi, pirms raksti.
Publicēts: 21.04.15 00:03
 citēt
NilsS:
SixStrings:

Lasi rūpīgi, pirms raksti.

Nu tu tak esi galīgi norūpējies par mani. Tas jauki.
Publicēts: 21.04.15 01:02
 citēt
Sākumā tie 500 euro pārvēršas par 700 eiro, tagad šis piedāvā fotoblogā par 280 eirām, kamēr citur tirgo par 270 eiro. Fotoblogā daudz muļķu, bet meklēt uz kā te uzvārīties gan nav labi. :amazing:
Publicēts: 21.04.15 07:35
 citēt
pa 200 e paņemtu,ja kas pm:face-wink:
Publicēts: 21.04.15 09:06
 citēt
Publicēts: 21.04.15 09:07
 citēt
p.s. man arī uz tirdziņu ir tāds pats stikls un arī perfektā stāvoklī... stikliņi ir redzējuši ar plikus dupšus :grimace:
250EUR :face-glasses:
Publicēts: 21.04.15 09:27
 citēt
riflylv:Sākumā tie 500 euro pārvēršas par 700 eiro, tagad šis piedāvā fotoblogā par 280 eirām, kamēr citur tirgo par 270 eiro. Fotoblogā daudz muļķu, bet meklēt uz kā te uzvārīties gan nav labi. :amazing:

Un kur paliek "savējiem lētāk"? Vai visam vienmēr jābūt ar dubultu plānu un ādu?
Publicēts: 21.04.15 09:28
 citēt
SixStrings:
riflylv:Sākumā tie 500 euro pārvēršas par 700 eiro, tagad šis piedāvā fotoblogā par 280 eirām, kamēr citur tirgo par 270 eiro. Fotoblogā daudz muļķu, bet meklēt uz kā te uzvārīties gan nav labi. :amazing:

Un kur paliek "savējiem lētāk"? Vai visam vienmēr jābūt ar dubultu plānu un ādu?

Up atvainojos, mea culpa. Šeit ir palicis uz 280 eur.
Publicēts: 21.04.15 09:37
 citēt
SixStrings:
SixStrings:

Up atvainojos, mea culpa. Šeit ir palicis uz 280 eur.
:haha::haha:
Publicēts: 21.04.15 09:44
 citēt
Nu ko darīt, ja visi grib žīdoties, tad šeit jāatstāj pa 250eur. Dot es nedošu, bet skatos, ka te princips visiem svarīgs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):