forum.gif
Anete Janševica vai kasjauns.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Anete Janševica vai kasjauns.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.15 20:22
 citēt
Pastāstiet man kurš šajā situācijā ir ēzelis, fotogrāfe, redaktors vai es? Variantu ka pats Fadejevs es atmetu, jo ja arī bija iedzēris tad pa zemi nerāpoja, zem galda negulēja un rokas aizskaros neslaucīja. Man arī, kad fotogrāfēju, reizēm sanāk bildes ar puspiemiegtām acīm vai sašķobītu mūli, bet es viņas izdzēšu. Kādēļ šeit viņas ir publicētas? Lai pazemotu? www.kasjauns.lv...
Publicēts: 23.04.15 20:24
 citēt
Rēcīgs sižets:):)
Publicēts: 23.04.15 20:30 labots
 citēt
briesmīgas bildes no kurām vienu var atstāt.
Tam izdevumam pohuj, fakta konstatācija ir un ko vairāk......ieliec sadaļā pie linkiem, tur jau ir normāla kolekcija.
Publicēts: 23.04.15 20:34
 citēt
man šāda bilde pat līdz datoram netiek jo tiek izdzēsta jau kamerā, un ja arī tiek tad tiek uzreiz izdzēsta. www.kasjauns.lv...
Publicēts: 23.04.15 21:02 labots
 citēt
Un ko jūs gaidījāt? Ka "ziņu blogs" algos normālu fotogrāfu, kam būs jāmaksā?
HA!
:haha:
Varu saderēt, ka "Kas Jauns" ir dabūjis bildes no kāda nejauša pilsoņa ar kameru, kurš piekritis bilžu izmantošanai, par kredītiem beigās.

Var redzēt, ka cilvēks ar kameru, pirmo reizi bildējis šādā pasākumā.
Visās bildēs cilvēkiem ir samiekti ģīmji, jo zibspuldze darbināta auto režīmā. Sliktos gaismas apstākļos, bildējot cilvēkus, zibspuldze jāregulē manuāli, neizmantojot iTTL!
:cry:
Publicēts: 23.04.15 21:15
 citēt
3rdHalf: zibspuldze jāregulē manuāli, neizmantojot iTTL!

Šausmas kas par nejēdzīgu slengu un sarežģitu texstu
Publicēts: 23.04.15 21:19
 citēt
3rdHalf:Un ko jūs gaidījāt? Ka "ziņu blogs" algos normālu fotogrāfu, kam būs jāmaksā?
HA!
:haha:
Varu saderēt, ka "Kas Jauns" ir dabūjis bildes no kāda nejauša pilsoņa ar kameru, kurš piekritis bilžu izmantošanai, par kredītiem beigās.

Var redzēt, ka cilvēks ar kameru, pirmo reizi bildējis šādā pasākumā.
Visās bildēs cilvēkiem ir samiekti ģīmji, jo zibspuldze darbināta auto režīmā. Sliktos gaismas apstākļos, bildējot cilvēkus, zibspuldze jāregulē manuāli, neizmantojot iTTL!

Tad, kad Kombuļu Inese vēl bija slavas zenītā, es biju uz vienu viņas "koncertu" (nu ir man tāds fakts karjerā. Ir!) :D Kas jauns fotogrāfs nekautrējās izmantot iebūvēto zibspuldzi.. Citas zibspuldzes viņam nemaz nebija :)
Es domāju, ka tur nekas nav mainījies. Joprojām iebūvētā zibspuldze un "šedevra" poga :) Un bez apstrādes, lai ātri portālā var bildes ielikt :)
Publicēts: 23.04.15 22:11
 citēt
Fandango:kāpēc , Kaspar, vispār reklamē šitādas bildes?
Reklāma šajā gadījumā ir netieša, mani vairāk interesē kurš no šiem cilvēkiem ir bez pašcieņas, "fotogrāfes" jaunkundze vai redaktors?
Publicēts: 23.04.15 23:02 labots
 citēt
kasparsf:
Fandango:kāpēc , Kaspar, vispār reklamē šitādas bildes?
Reklāma šajā gadījumā ir netieša, mani vairāk interesē kurš no šiem cilvēkiem ir bez pašcieņas, "fotogrāfes" jaunkundze vai redaktors?

Visi ir ar cieņu! Tu bezsakarā piejājies. To fotogrāfu darbā nejauši nepieņēma, kur nu redaktoru. Tu dzen fotoblogu kantorī, kas ir dzeltenāks par citronu, ko taisies panākt ?
Publicēts: 23.04.15 23:07
 citēt
NilsS pareiz sak, ar nesaprotu par ko satraukums, tipiskas dzeltenās preses fotkiņas, ne satura ne kvalitātes, tikai ierēkšanai.
Publicēts: 23.04.15 23:18 labots
 citēt
normalas bildes president.lv...
canon 1dx f16 iso 8000
Publicēts: 23.04.15 23:21 labots
 citēt
Labāk iedziļinieties šai tēmā meduza.io... tā jums patiks labāk:):)

Поступки исследуемого лица, зафиксированные на фотографии, а также распространение исследуемым лицом фотографии в сети интернет, следует считать аморальным проступком, несовместимым с осуществлением (продолжением осуществления) исследуемым лицом воспитательных функций».

Фрагмент экспертизы

Губы, гримаса и поза выражают «кривляние перед фотокамерой», демонстрацию глупого поведения… Действия, запечатленные на фотографии, являются недопустимым с морально-нравственной точки зрения, т. к. исследуемый объект предстает в нижнем белье и пропагандирует глупость и глупое поведение (в нижнем белье с шапкой-ушанкой на голове и в горнолыжных очках на лице).

Указанные действия унижают честь и достоинство окружающих, наносят вред авторитету и имиджу педагогического работника в глазах окружающих и общественности, пропагандируют непристойное поведение.
Publicēts: 23.04.15 23:24
 citēt
Bildes nerāda!!! :face-crying:
Publicēts: 24.04.15 00:08
 citēt
Biju tai pasākumā, gan kā viesis, un dažus fotogrāfus vērot, ar rumkolu rokā, bij vesela izrāde :D
Publicēts: 24.04.15 00:24
 citēt
Štrunts par bildēm!Es nesapratu saturu-Aigars Fadejevs jautrā prātā lakstojas...Nu un kas tad ir?Lakstoties aizliegts?Jeb jautrā prātā nedrīkst būt?Kurš to nav darījis?Ar likumu aizliegts jeb tas kaut kādā citā veidā ir slikti?Jādomā viņš taču to Dzelmi turpat aiz stūra negāza gar zemi?Un arī pārdzēries neizskatās.Kas šai storijā publiku interesē?Kas ir šī dižā notikuma atspoguļojuma mērķauditorija?
Publicēts: 24.04.15 08:23 labots
 citēt
Es vispār nesaprotu cilvēkus, kas ver vaļā un skatās tādus portālus kā kasjauns un līdzīgus dzeltenus sūdus. Kādā mucā augušam jābūt un cik neizglītotā vidē jādzīvo, lai cilvēku interesētu, kas ar ko guļ, uz kādām ballēm iet utt.?

Saprotu, ka laikam lielākā daļa cilvēku ir tādi, kurus tas interesē, respektīvi, manā skatījumā pie lumpeņiem pieskaitāmi.

Līdz ar to, vai vispār ir svarīgi, ko raksta un kādas bildes liek kaut kāds "sūdu" portāls?
Publicēts: 24.04.15 09:23
 citēt
:D atbilde te ir vienkārša- ir pieprasījums un ir piedāvājums, un 80%kas skata šīs bildes, tās patīk labāk, nekā fotobloga lielā māksla...
... bet portāls Kas jauns ir ieguvis jaunu reklāmas aģentu :D
Šitik labi, kā to te noreklamēja kasparsf, tam portālam pat sapņos nerādījās- tāda fotogrāfu auditorija.
... bet ir cilvēki, kam ir vajadzīga uzmanība (parasti tie tiek Kas jauns lapās), un ir pelēcības, kas dzīvo redzot citu dzīves aizkulises... un tas ir tas, kas veicina dzelteno krāsu masu info līdzekļos :(
Publicēts: 24.04.15 11:07
 citēt
KVAA-II:
Kombuļu Inese arī mūsu kompānijā pabija

www.youtube.com...

O, tas ir spēks, 21. gadsimtā uz vēhāesa filmēt videjōklipus!
Publicēts: 24.04.15 17:20
 citēt
Pie tam vēl maģim galva netīra.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):