forum.gif
objektīvs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / objektīvs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.15 08:45 labots
 citēt
Labrīt!
Bik apjuku... šis objektīvs www.elkor.lv...
der NikonD3200 un būs autofokuss?

Paldies :)
Publicēts: 24.04.15 08:49
 citēt
Tur rakstīts, ka savietojamība ir ar Sony, tātad nikonam nederēs!
Publicēts: 24.04.15 08:57
 citēt
oi sorry es domāju šo

www.elkor.lv...
Publicēts: 24.04.15 09:43
 citēt
FotoPuika:Labrīt!

Tēmu normālu nevari izdomāt, KO!?
Aptuveni tādu: "Interesē universāls sūds nikonam 18-200mm"

lai pārējiem nav jābrīnās, kā arī nākotnē cilvēki ar meklētājā palīdzību var atrast, ka par šo sūdu ir kaut ko šeit runājuši.
Publicēts: 24.04.15 09:56
 citēt

Amazonē ir pakaļas bilde:

www.amazon.it...

skrūvgrieža kā reidzi nav - tātad derēs
Publicēts: 24.04.15 10:09
 citēt
Cilvēks jau neprasīja vai labs - prasīja būs AF vai nē.
Publicēts: 24.04.15 11:58
 citēt
sabaara atkal mani onkuļi no fotbloga :(
jāīet pa lombardiem pavazāties moš tur kas labs par lētām naudiņām izlikts :D pie jauna jau man ar savu budžetu netikt :D
Publicēts: 24.04.15 12:35
 citēt
FotoPuika:sabaara atkal mani onkuļi no fotbloga :(
jāīet pa lombardiem pavazāties moš tur kas labs par lētām naudiņām izlikts :D pie jauna jau man ar savu budžetu netikt :D

Nezinu kur uzskriesi kam izliktam, bet par mazu budžetu tāds ēēēē... nu daudzus soļus priekšā citiem neliela budžeta objektīviem ir f1,8/50mm vai (ja noveicas) F1.4.

Protams tam nav nekāda sakara ar Tavu kāri pēc pilnas mugursomas kas apvienota vienā objektīvā, bet bildīte patīkami atšķirsies.
Publicēts: 24.04.15 13:23
 citēt
Lombards-zagto mantu paradize.
Perkot lombarda tu ziedo naudu nabagiem narkomaniem!

Kamer tauta pirks tur kaut ko ,tik zagsana plauks.
Publicēts: 24.04.15 13:26
 citēt
Kapec vispar jastreso vai tak komplekta nebija 18-55vr?.
Publicēts: 24.04.15 14:21
 citēt
AlexV:Lombards-zagto mantu paradize.

+++
Publicēts: 24.04.15 14:27
 citēt

Ta nekrāmējies ar tiem lētajiem Tamroniem, ja gribas pa lētuci tad labāk pavaktē kaut ko lietotu no Nikon, piemēram 18-135 vai 18-105!
Publicēts: 24.04.15 14:32
 citēt
beno:
AlexV:Lombards-zagto mantu paradize.

+++

Tas jums tāds 90to sākuma pasaciņas skatījums 25 gadu garumā saglabājies. Lombardus uzpilda tie paši nejēgas kas tās lietas vispirms pērk pa sms kredītiem, strādnieki kas sadomājas, ka instrumentus iepērkot tie būs paši sev kungi (lai arī projektēt un saimniekot neprot) - lielā tautas muļķīgā masa...

Nav daudz zagļu un narkomānu kas ar savu pasi lombardā nodod tikko fenderētas mantas :D Tie laiki sen garām.

Bez tam lombardos drausmīgi reti ir kas cits kā ierindas kameras ar standartzoomiem un "mājas studijas stūrīša" zipenes uz pusotru metru augstiem statīviem.
Publicēts: 24.04.15 14:45
 citēt
Tad pasaki kapec kad man apzaga dzivokli visu zeltu atradam tiesi lombardos(ok tikai 30o/o no visa atradam)jo nevar tas sudvietas apstaigat nekad dzive jo ir uz katra stura,(nav ne sistemas ne kontroles,NEKA )
kompjuters bija piebvienas barigas un pec pusgada bija ss.lv.

Pat ss.lv pirkt man ir bail.
Publicēts: 24.04.15 14:51
 citēt
FotoPuika:sabaara atkal mani onkuļi no fotbloga :(

Lombardos (vismaz populārākajos, kuriem ir vairākas točkas) sen jau nekas no elektronikas un elektrotehnikas nav pa lēto. Šie iemācījušies apieties ar salidzini.lv un vienkārši pareizina salidzini.lv zemāko cenu ar koeficientu 0,9, bet pārdodamās iekārtas funkcionalitāti negarantē. Savukārt uzpērk par grašiem, tāpēc peļņa liela un patreiz lombardi saradušies uz katra stūra. Pirkt lombardos nozīmē ne tikai paaugstinātu risku iegrābties mantā ar defektiem, bet arī pārmaksāt virs mantas tirgus vērtības. Mana meita nupat nopirka vienu planšetnieku ss.lv no rokas par 90 EUR, bet 3 lombardi identisku modeli piedāvā par 180-200 EUR.

Lūk vēl viens svaigs piemērs :
www.ss.lv...
elektroniks.lv...
Publicēts: 24.04.15 16:03
 citēt
musu gadijuma pec nedelas bija lombardos, elektronika pec ilga laikano ss.lv
nebutu spelu automati un lombardi , Latvija varetu dzivot labak.
Publicēts: 24.04.15 17:33
 citēt
Domātum, ka jebļektronika ir no tām mantām, kuru, jo ilgāk tur, jo vairāk zaudē vērtību.
Publicēts: 24.04.15 18:35
 citēt
Vaards:

Tēmu normālu nevari izdomāt, KO!?
Aptuveni tādu: "Interesē universāls sūds nikonam 18-200mm"

lai pārējiem nav jābrīnās, kā arī nākotnē cilvēki ar meklētājā palīdzību var atrast, ka par šo sūdu ir kaut ko šeit runājuši.

Nu jā... Vaards kā vienmēr ar dižu intelektu neizceļas. Tāds tvneta pļurkstētājs, kam viss ir slikti un viss ir sūds un visi ir lohi vien ir.
Publicēts: 24.04.15 19:16
 citēt
Pļurkstētājs vai nē, tas faktu nemaina, ka objektīvs IR sūds.
Publicēts: 24.04.15 20:19
 citēt
SixStrings:
Nu jā... Vaards kā vienmēr ar dižu intelektu neizceļas. Tāds tvneta pļurkstētājs, kam viss ir slikti un viss ir sūds un visi ir lohi vien ir.

Nē, Vaards ir ar drusku lielāku interneta un forumu pieredzi, un zina, ka konkrētā tēma nav vis paredzēta, lai atrisinātu, pārsvarā, gūglēt neprotoša mudaka problēmu, kas forumā jau 100x bijusi apspriesta, bet lai forumā uzkrātos zināšanu bāze un meklējot būtu iespējams atrast. Arī gūgle labprātāk indeksē forumu tēmu virsrakstus un tas, galu galā, tieš tam ir paredzēts. Rezultātā, uzlabojas foruma kvalitāte, organiski rodas vairāk apmeklētāju un vsiem ir labāk - jūzeri atrod info, foruma īpašniekiem tiek naudiņa no trafika.
Man, piemēram ir uzskats, ka pēc problēmas atrisināšanas risinājumu neiepostē, un, kur ir tāda iespēja, atbildi neatzīmē, tikai lecīgi, egoistiski pimpji, un nav vērts turpmāk muti dzesēt, tādiem palīdzot. Ja reiz neciena community, tad neciena.
Savukārt, par tiem, kuri dzēš pirmā tēmas ieraksta tekstu un nomaina uz "pārdots", "atrisināts" vai kā tamlīdzīgi, man vispār ir viedoklis, ka tie indivīdi būtu pelnījuši kārtīgu termorektālo stimulācju ar lodāmuru.
:)
Publicēts: 24.04.15 22:00
 citēt
versatile:
SixStrings:

Nē, Vaards ir ar drusku lielāku interneta un forumu pieredzi, un zina, ka konkrētā tēma nav vis paredzēta, lai atrisinātu, pārsvarā, gūglēt neprotoša mudaka problēmu, kas forumā jau 100x bijusi apspriesta, bet lai forumā uzkrātos zināšanu bāze un meklējot būtu iespējams atrast. Arī gūgle labprātāk indeksē forumu tēmu virsrakstus un tas, galu galā, tieš tam ir paredzēts. Rezultātā, uzlabojas foruma kvalitāte, organiski rodas vairāk apmeklētāju un vsiem ir labāk - jūzeri atrod info, foruma īpašniekiem tiek naudiņa no trafika.
Man, piemēram ir uzskats, ka pēc problēmas atrisināšanas risinājumu neiepostē, un, kur ir tāda iespēja, atbildi neatzīmē, tikai lecīgi, egoistiski pimpji, un nav vērts turpmāk muti dzesēt, tādiem palīdzot. Ja reiz neciena community, tad neciena.
Savukārt, par tiem, kuri dzēš pirmā tēmas ieraksta tekstu un nomaina uz "pārdots", "atrisināts" vai kā tamlīdzīgi, man vispār ir viedoklis, ka tie indivīdi būtu pelnījuši kārtīgu termorektālo stimulācju ar lodāmuru.
:)

Jo fotobloga foruma gods ir tieši tik nozīmīgs, ka tā neievērotājs būtu pelnījis nopietnas fiziskas ciešanas. Saprotu, ka tas viss tevis teiktais ir pārspīlētā formā, bet nu tu gan dod. Es tev fiziskas ciešanas nenovēlu, bet cilvēks ar tik sadistisku domāšanu būtu pelnījis kādu 3 nedēļu atvaļinājumu Sarkandaugavas institūtā, imho,
Publicēts: 24.04.15 22:03 labots
 citēt
Ir normāli, visiem komentāriem, tāpat kā pie apstrādes, jānogriež "opacity" uz kādiem 65% un var mierīgi visu lasīt.
;) Dažreiz, tā izdarot, komentāra pārsaturētais izteiksmes veids pazūd pavisam, vai paliek par nenozīmīgu fona troksni...
Publicēts: 24.04.15 22:42
 citēt
SixStrings:
Jo fotobloga foruma gods ir tieši tik nozīmīgs, ka tā neievērotājs būtu pelnījis nopietnas fiziskas ciešanas. Saprotu, ka tas viss tevis teiktais ir pārspīlētā formā, bet nu tu gan dod. Es tev fiziskas ciešanas nenovēlu, bet cilvēks ar tik sadistisku domāšanu būtu pelnījis kādu 3 nedēļu atvaļinājumu Sarkandaugavas institūtā, imho,

Redzi, man ir gadījies meklēt pēc dzelžu/softa kļūdu kodiem, kur rezultāts gūglē ir precīzi 1 (viens) ieraksts kaut kādā svešvalodīgā un ar google transleit tulkojamā nišas forumā vvz kur, un čaļi, kas sapņo assemblera kodos, tur to problēmu ir atrisinājuši - risinājums bija triviāls, atveram exi ar hex editoru un pāris baitus pārrakstām - bet, ja oriģnālā ieraksta autors būtu bijis miglumērkaķis un savu pirmo ierakstu izdzēsis, tad nekā... :)
Fiziskas ciešanas, btw, manis minēto metodi pielietojot, parasti netiekot nodarītas - stimulators nepaspējot sevišķi siltāks par rektālo temperatūru sasilt, kad stimulācijas subjektam jau viss ir skaidrs. Tā vismaz saka metodes teorija.
Publicēts: 24.04.15 23:25
 citēt
versatile:
SixStrings:

Redzi, man ir gadījies meklēt pēc dzelžu/softa kļūdu kodiem, kur rezultāts gūglē ir precīzi 1 (viens) ieraksts kaut kādā svešvalodīgā un ar google transleit tulkojamā nišas forumā vvz kur, un čaļi, kas sapņo assemblera kodos, tur to problēmu ir atrisinājuši - risinājums bija triviāls, atveram exi ar hex editoru un pāris baitus pārrakstām - bet, ja oriģnālā ieraksta autors būtu bijis miglumērkaķis un savu pirmo ierakstu izdzēsis, tad nekā... :)
Fiziskas ciešanas, btw, manis minēto metodi pielietojot, parasti netiekot nodarītas - stimulators nepaspējot sevišķi siltāks par rektālo temperatūru sasilt, kad stimulācijas subjektam jau viss ir skaidrs. Tā vismaz saka metodes teorija.
Par skolotāju nekad neesi gribējis kļūt? Tā griba labot cilvēkus ir spēcīga. Ja liktu pareizā vietā savu ''dāvanu'', tad varbūt jaunā paaudze iztaisnotos!
Publicēts: 24.04.15 23:46
 citēt
Da nē, līdz jaunajai paaudei man nedavelk - vot i nevaru izdomāt, kāpēc pieaugušam vecim niks "seši stringi" - pervelis vai?
Publicēts: 24.04.15 23:55 labots
 citēt
versatile:Da nē, līdz jaunajai paaudei man nedavelk - vot i nevaru izdomāt, kāpēc pieaugušam vecim niks "seši stringi" - pervelis vai?
Ja es dabūtu vienu FL katru reizi, kad katrs asprātis, kas izvēlas ignorēt vai vienkārši nezina angļu valodas pamatus izvēlas man atgādināt, ka mans niks ir ''seši stringi'', es jau sen varētu nomainīt savu niku 6 reizes. Vārds ''strings'', ja kas nozīmē arī ''stīgas''. Tagad gribās jautāt vai par to perveli nav vice versa gadījums, ja nezināji otru nozīmi.
Publicēts: 25.04.15 00:06
 citēt
SixStrings: Ja es dabūtu vienu FL katru reizi, kad katrs asprātis, kas izvēlas ignorēt vai vienkārši nezina angļu valodas pamatus izvēlas man atgādināt, ka mans niks ir ''seši stringi'', es jau sen varētu nomainīt savu niku 6 reizes. Vārds ''strings'', ja kas nozīmē arī ''stīgas''. Tagad gribās jautāt vai par to perveli nav vice versa gadījums, ja nezināji otru nozīmi.

nū vecīt te ir lv forums, tāpēc nebrīnies ka visiem tavs niks asociējas ar biksīšu kolekcionāru vai ostītāju :face-wink: bet laikam jau tev patīk vai arī gaužām nabadzīga iztēle.
Publicēts: 25.04.15 00:07 labots
 citēt
Alibaba:
SixStrings: Ja es dabūtu vienu FL katru reizi, kad katrs asprātis, kas izvēlas ignorēt vai vienkārši nezina angļu valodas pamatus izvēlas man atgādināt, ka mans niks ir ''seši stringi'', es jau sen varētu nomainīt savu niku 6 reizes. Vārds ''strings'', ja kas nozīmē arī ''stīgas''. Tagad gribās jautāt vai par to perveli nav vice versa gadījums, ja nezināji otru nozīmi.

nū vecīt te ir lv forums, tāpēc nebrīnies ka visiem tavs niks asociējas ar biksīšu kolekcionāru vai ostītāju :face-wink: bet laikam jau tev patīk vai arī gaužām nabadzīga iztēle.
Tātad latviešu valodas robežas ir vienīgā izstēle? Interesanti. Pats asprātis, kas man pārmeta arī nelēkā apkārt ar niku ''Jumītis'', bet angļu vārdu ''versatile''.
Otrkārt, vajag tomēr īpaši zemu un trulu domāšanu, lai tas ir vienīgais, kas nāktu prātā ko pateikt, bet hey... es neesmu stagnāts, un tamdēļ nereti neiederos fotobloga tautā.. to jau sen esmu noskaidrojis.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):