forum.gif
Telpas fotostudijai Nometņu ielā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Telpas fotostudijai Nometņu ielā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.15 14:46
 citēt
Karoče - ir pieejamas telpas. Veikala telpas, augsti griesti apm. 40 m2 - 5x8m izremontēts priekš fotostudijas - pelēkas sienas, griesti, uztaisīta baltā siena ar liekumu. Skatlogi aizklāti ar melnu drāpi, ir stūra ieeja. Ir tuolete, dušas gan nav. Sava gāzes apkure. Ir pagrabs ap 25m2 visādiem krāmiem. Mājas īpašnieka īres cena ir 285 jevriki. Es gribētu atgūt kauut ko par emociju uzplūdā izgāto remontā. Ja interesē - varam parunāt. Patreiz ir birojs. Te - daži bilžuki: failiem.lv...

PM ja ir interese - ja ne - tad spams pilnā plaukumā!
Publicēts: 24.04.15 16:27
 citēt
būtu vismaz paspamojuši, siv***!
Publicēts: 24.04.15 16:34
 citēt
Da ko tur spamot, ja cilvēks vārdu tualete uzrakstīt nejēdz, tad cerības uz čipšalus vērtu diskusiju mazas - pie pirmā spama apvainosies, uz visiem sabrēks un lamādamies aizskries. :face-kiss:
Publicēts: 24.04.15 16:45
 citēt
versatile:Da ko tur spamot, ja cilvēks vārdu tualete uzrakstīt nejēdz, tad cerības uz čipšalus vērtu diskusiju mazas - pie pirmā spama apvainosies, uz visiem sabrēks un lamādamies aizskries. :face-kiss:
tak to es specāli tā uzrakstīju, vai zinies...
Publicēts: 24.04.15 16:47
 citēt
Spameriem asums zūd... :D
Publicēts: 24.04.15 17:44
 citēt
Luxferre:Spameriem asums zūd... :D
njā... a telpas ta sviestmaize...
Publicēts: 24.04.15 18:22 labots
 citēt
Telpas toč sviestmaize, nevar nepiekrist
Bet par sava remontā ieliktā piķa atgūšanu gan runāt ajag ar telpu īpašnieku - jo sōre, man, kā īrniekam, pie vienas vietas, kas to remontu taisījis - ja īres cena apmierina, viss oki. Jo taisni tas teikums izklausās pēc kkāda zemūdens akmeņa.

Lai gan. Studija ir darītājiem. Es nesaku, ka te tādu nav, bet tiem jau ir savas studijas :D Tā ka, pa lielam pofig, tāpat maz ticams, ka kāds jau zvana skatīties.
Publicēts: 24.04.15 18:43
 citēt
A ko , kam gribas sākt sīku foto biznesi Āģī normaļņiks.
Publicēts: 24.04.15 21:00
 citēt
versatile:Telpas toč sviestmaize, nevar nepiekrist
Bet par sava remontā ieliktā piķa atgūšanu gan runāt ajag ar telpu īpašnieku - jo sōre, man, kā īrniekam, pie vienas vietas, kas to remontu taisījis - ja īres cena apmierina, viss oki. Jo taisni tas teikums izklausās pēc kkāda zemūdens akmeņa.

Lai gan. Studija ir darītājiem. Es nesaku, ka te tādu nav, bet tiem jau ir savas studijas :D Tā ka, pa lielam pofig, tāpat maz ticams, ka kāds jau zvana skatīties.
te nav nekādu akmeņu. īpašnieki neko nekompensēs, tiem kas nāks pēc manis ne foto jomā - viss būs jāpārkrāso un siena nenojauc. tiem, kas grib rosīties foto - tiem nebūs praktiski nekas jāiegulda remontā
Publicēts: 24.04.15 21:02
 citēt
Ā, nu ja tā, tad reasonable.
Publicēts: 24.04.15 21:55
 citēt
Tas ir tas stūris, kas Nometņu 23? Vai citur?
Publicēts: 25.04.15 04:37
 citēt
a kādu sotaciņu varētu arī noīrēt... :grimace:
Publicēts: 25.04.15 08:00
 citēt
wiencmuzikanc:Tas ir tas stūris, kas Nometņu 23? Vai citur?
tas pac
Publicēts: 25.04.15 12:21
 citēt
Bildes:Karoče - ir pieejamas telpas. augsti griesti

cik augsti???:amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:
Publicēts: 25.04.15 12:49
 citēt
Oliss:
Bildes:Karoče - ir pieejamas telpas. augsti griesti

cik augsti???:amazing::amazing::amazing::amazing::amazing:

-----------------
domā salūtu bildes fočēt?
Publicēts: 25.04.15 14:38
 citēt
nu skaidrs, ka tā nav nekāda rūpnīca, bet normāls pirmā stāva salons. ideāli kā reiz salonfotogrāfijai
Publicēts: 27.04.15 10:04
 citēt
nu kūtrie... sasparojas!!!
Publicēts: 28.04.15 12:04
 citēt
skaidrs ar jums viss...
Publicēts: 28.04.15 13:22
 citēt
Ar telpām ir tā pati vaina kas ar knipsējamo tehniku - tās pašas par sevi neko negarantē. Salonfotogrāfijai "no ielas" vajag stipri ļaužiem pilnāku vietu. Tik pilnu, ka telpas būtu 3-5x dārgākas un tās jau sen kebabnīca būtu aizņēmusi.

Bet, lai arī telpas neko negarantē tās regulāri rij vairāk čiekuru nekā knipsējamie krāmi.

Salonfotogrāfija (kamēr to kāds suģestējošs reklāmnieks nenostādīs modes buma līmenī) ir beidzamā nabagmāja - savukārt ja bildē tā, ka pasūtītājs ir aģentūras tad vajag lētāku un lielāku tehnotelpu ar stāvvietu 5+ autiņiem.
Publicēts: 28.04.15 14:10
 citēt
Fandango:Tu aizmirsti iedzeršanas faktoru, Māri!

Āfterfotopārtī!

Tas jau makšķerniekiem - man makšķerēt nav jāiet - mājās atļauj dzert.
Publicēts: 28.04.15 14:14
 citēt
Fandango:Tu aizmirsti iedzeršanas faktoru, Māri!

Bet vispār trāpīji - Nometņu ielas apkārtnes dzīvokļi mierīgi spēj uzturēt vairākus "vietējo" krogus (arī neslikta līmeņa) - bet vietējā kroga formāts ir pusmūža pāris ar dzīvokli virs kroga + nekustamais netiek īrēts, bet īpašumā. No tā var izdzīvot ar rezervi (labāk kā ar šejienes "salonfotogrāfiju" :) ) , bet ne pelnīt.
Publicēts: 28.04.15 22:43
 citēt
Formāts neīstais.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):