Karoče - ir pieejamas telpas. Veikala telpas, augsti griesti apm. 40 m2 - 5x8m izremontēts priekš fotostudijas - pelēkas sienas, griesti, uztaisīta baltā siena ar liekumu. Skatlogi aizklāti ar melnu drāpi, ir stūra ieeja. Ir tuolete, dušas gan nav. Sava gāzes apkure. Ir pagrabs ap 25m2 visādiem krāmiem. Mājas īpašnieka īres cena ir 285 jevriki. Es gribētu atgūt kauut ko par emociju uzplūdā izgāto remontā. Ja interesē - varam parunāt. Patreiz ir birojs. Te - daži bilžuki: failiem.lv...
PM ja ir interese - ja ne - tad spams pilnā plaukumā!
Da ko tur spamot, ja cilvēks vārdu tualete uzrakstīt nejēdz, tad cerības uz čipšalus vērtu diskusiju mazas - pie pirmā spama apvainosies, uz visiem sabrēks un lamādamies aizskries.
versatile:Da ko tur spamot, ja cilvēks vārdu tualete uzrakstīt nejēdz, tad cerības uz čipšalus vērtu diskusiju mazas - pie pirmā spama apvainosies, uz visiem sabrēks un lamādamies aizskries.
Telpas toč sviestmaize, nevar nepiekrist Bet par sava remontā ieliktā piķa atgūšanu gan runāt ajag ar telpu īpašnieku - jo sōre, man, kā īrniekam, pie vienas vietas, kas to remontu taisījis - ja īres cena apmierina, viss oki. Jo taisni tas teikums izklausās pēc kkāda zemūdens akmeņa.
Lai gan. Studija ir darītājiem. Es nesaku, ka te tādu nav, bet tiem jau ir savas studijas Tā ka, pa lielam pofig, tāpat maz ticams, ka kāds jau zvana skatīties.
versatile:Telpas toč sviestmaize, nevar nepiekrist Bet par sava remontā ieliktā piķa atgūšanu gan runāt ajag ar telpu īpašnieku - jo sōre, man, kā īrniekam, pie vienas vietas, kas to remontu taisījis - ja īres cena apmierina, viss oki. Jo taisni tas teikums izklausās pēc kkāda zemūdens akmeņa.
Lai gan. Studija ir darītājiem. Es nesaku, ka te tādu nav, bet tiem jau ir savas studijas Tā ka, pa lielam pofig, tāpat maz ticams, ka kāds jau zvana skatīties.
te nav nekādu akmeņu. īpašnieki neko nekompensēs, tiem kas nāks pēc manis ne foto jomā - viss būs jāpārkrāso un siena nenojauc. tiem, kas grib rosīties foto - tiem nebūs praktiski nekas jāiegulda remontā
Ar telpām ir tā pati vaina kas ar knipsējamo tehniku - tās pašas par sevi neko negarantē. Salonfotogrāfijai "no ielas" vajag stipri ļaužiem pilnāku vietu. Tik pilnu, ka telpas būtu 3-5x dārgākas un tās jau sen kebabnīca būtu aizņēmusi.
Bet, lai arī telpas neko negarantē tās regulāri rij vairāk čiekuru nekā knipsējamie krāmi.
Salonfotogrāfija (kamēr to kāds suģestējošs reklāmnieks nenostādīs modes buma līmenī) ir beidzamā nabagmāja - savukārt ja bildē tā, ka pasūtītājs ir aģentūras tad vajag lētāku un lielāku tehnotelpu ar stāvvietu 5+ autiņiem.
Bet vispār trāpīji - Nometņu ielas apkārtnes dzīvokļi mierīgi spēj uzturēt vairākus "vietējo" krogus (arī neslikta līmeņa) - bet vietējā kroga formāts ir pusmūža pāris ar dzīvokli virs kroga + nekustamais netiek īrēts, bet īpašumā. No tā var izdzīvot ar rezervi (labāk kā ar šejienes "salonfotogrāfiju" ) , bet ne pelnīt.