oi cik tipiski, sapērkas kaudzi dārgas kvalitatīvas tehnikas, bet šedevri kā nenāk tā nenāk. Tad metas lomogrāfijā un citā figņā, bet beigās šā vai tā paliks pie mobilogrāfijas instagrama, jo ērti tak un nav jāstaipa smagumi
KKancis:a kas tajā Lomo ir tik vilinošs? man liekas lēti ,pretīgi un tīņu stadija!
Varbut varbut , bet varbut tu vel nesi izaudzis tik liels tinis , kad nesaproti vel to gaumi nestridas ir visadi makslinieki muzika , foto , utt , kats mes esam savads utt , kas butu ja visi tikai ietu pec tevis tavas gaumes tava stila !Man patik infrared foto bet tagad lai nopirktu infrared krasino filmu tev vajag 100$ si sava zina aizstaj vinu ! Tu mans lielais tini
Alibaba tu esi naidigs cilveks un mili daudz dirst bez temes , var redzet kad tevi berniba berni abizoja biji laikam tads botaniks utt tagd internete visu adot citiem savu negativo energiju lai jau tev tik tas , kadu dienuu varbut sapratisi vairak ko no dzives , iznemot but rupjam , negativam cilvecinam !
Alibaba:vispār jau rupjš paliki tu, sākot fantazēt pekstiņus par manu bērnību un velns zina ko tas ka uzvilcies tik ļoti par skarbo patiesību, nav mana vaina.
Alibaba , ta nav rupiba ta taisniba , nekas ja butu audzis mana pagalma vienemr aizstavetu mana rajona neviens nesita sikos un nevainigos utt , es vienemr aizstaveju ! bet gan jau tev tava reta paries dzive ja saski mainities no ieksienes un busi daudz pozitivaks !
Es joprojām lieku savu likmi uz to, ka pasažieris Lorenzzo ir fake, trollis saucamais. Bilžu nekonsistence būtu pirmais, tad dzelžu klāsta nesakritība ar bilžu galeriju, kā arī rakstības stils, kur nespēja formulēt domu ir pārspīlēti nesaprotama (toties konsekventa). Ā, un tas, ka personāža dalība (vai forumā vai pie bildēm) ir klaji provokatīva, bez jebkādas pozīcijas aizstāvēšanas. Savulaik esmu bijis liecinieks, kā šādi fake personāži tiek veidoti digeru forumā, un zinu, ka uztaisīt labu fake ir štelle. Mans komentārs būtu tas, ka piedāvājums ierasties ar alu, apskatīties kā profesionāļi tās plikās čiksas procesē, bija overkill. Ja nu izrādītos kādā masu pasākumā (ja tādi vēl notiksies), ka personāžs ir īsts un atbilstošs savām izpausmēm - nu ko tur vairs, alus no manis un žēl nebūs.
kbi_kbi:Es joprojām lieku savu likmi uz to, ka pasažieris Lorenzzo ir fake, trollis saucamais. Bilžu nekonsistence būtu pirmais, tad dzelžu klāsta nesakritība ar bilžu galeriju, kā arī rakstības stils, kur nespēja formulēt domu ir pārspīlēti nesaprotama (toties konsekventa). Ā, un tas, ka personāža dalība (vai forumā vai pie bildēm) ir klaji provokatīva, bez jebkādas pozīcijas aizstāvēšanas. Savulaik esmu bijis liecinieks, kā šādi fake personāži tiek veidoti digeru forumā, un zinu, ka uztaisīt labu fake ir štelle. Mans komentārs būtu tas, ka piedāvājums ierasties ar alu, apskatīties kā profesionāļi tās plikās čiksas procesē, bija overkill. Ja nu izrādītos kādā masu pasākumā (ja tādi vēl notiksies), ka personāžs ir īsts un atbilstošs savām izpausmēm - nu ko tur vairs, alus no manis un žēl nebūs.
Bla bla bla bla es stradaju google kadreiz varu tev iemacit ka meklet bildes neta loti viegli , nesu fake man ir ista profila bilde nav ka te citiem , bailllliiiites ielikt isto bildi profila , vai liek tadus pec ka gribetu izkatities !
Barista:100% nav fake, jo otra tāda stulbeņa te nav.
Lunis savulaik kaut ko klārēja par īpaši tupajiem norvēģiem, tad laikam būs viņu ietekme uz šo fruktu vispār pēc tekstiem var dot ne vairāk par 14-16 gadiem, tāda provinces troječņika leksikons.
Lunis savulaik kaut ko klārēja par īpaši tupajiem norvēģiem, tad laikam būs viņu ietekme uz šo fruktu vispār pēc tekstiem var dot ne vairāk par 14-16 gadiem, tāda provinces troječņika leksikons.
Nu un kāpēc tad tā... Lai uztaisītu labu trolli, vajag normālu intelektu. Pirmkārt, tev ir jābūt nozarē, lai zinātu, kas būs trollisms un kas būs idiotisms. Otrkārt, tev ir ļoti rūpīgi jāspēj balansēt uz tās robežas, kur trollisms būs pārāk nekaunīgs un palidos (un kur tad tur vairs jautrība), un kur - pārāk vājš (t.i., uztaisīt idiota profilu, kurš neprovocē - no fun). Tur vajag ieguldīt zināmas pūles, tā kā, pasažieris tīri veiksmīgi izmaina ieguldīto darbu pret iegūto jautrību.
Turklāt globāli tas pat ir nebūtiski - visiem ir jautri. Ja viņš ir trollis - tad pietiekami daudzi viņu pietiekami bieži nosauc par idiotu, lai mērķis būs izpildīts. Ja viņš nav trollis - tad kaut kādu jautrību viņš gūst tā vai tā, citādi neturpinātu diskutēt un publicēties. Savukārt pārējiem - kam nepatīk, ir iespēja izlikt emocijas; kam pofig, tie klusē; kam patīk, tie cītīgi lasa. Man - aš vienkārši gribējās pastaipīt krānu un būt pirmajam, kurš izliek šādu likmi. Ja trāpīju - nu i jauki, žetons un cepums manam intelektam. Ja netrāpīju - nu viens alus mīnusā, sadzersim ar pasažieri un būšu iepazinies ar vēl vienu kolēģi. Neviens nezaudē nevienā scenārijā.
KKancis:a kas tajā Lomo ir tik vilinošs? man liekas lēti ,pretīgi un tīņu stadija!
Nu kā - ar labu tehniku grūti kļūt par MĀKSLINIEKU. Vai nu vajag baigo SATURU, vai nu baigi JĀŠOPO.
Paņem SŪDĪGU tehniku, sūdīgi FILMU un gandrīz jau esi mākslinieks. Īpaši ja bildē kādu VAĻĪGU sievieti. Atliek tikai pareizi mārketingu un pīār uztaisīt, tik tam galma KLAUNAM tas nesanāk.
Starpcitu, vai tad FB sūta reģistrācijas kodu uz Norvēģiju vai arī Norvēģijā tirgo ZELTA zivtiņas?
Alibaba:oi cik tipiski, sapērkas kaudzi dārgas kvalitatīvas tehnikas, bet šedevri kā nenāk tā nenāk. Tad metas lomogrāfijā un citā figņā, bet beigās šā vai tā paliks pie mobilogrāfijas instagrama, jo ērti tak un nav jāstaipa smagumi
Nē... nu, ko lai saka. Vēl tipiskāk fotoblogam vairs nevar būt. Cilvēks uzsāk diskusiju, kur katrs otrais jūt vajadzību izlikt žulti. Sakritība..? Nedomāju viss.
klusums:Tas, kas FB notiek vēl ir laipnības kalngals - salīdzinot ar, piemēram, tvnet, delfi, bmwpower
nu bmw forums ir kas īpašs, tāda sajūta ka tur tusējas tādi ,kuriem valoda raustās , laikam no trokšņa kas nāk salonā! )))) vienreiz kaut kā iemaldījos ,palasīju kādas 10 min, un ātri devos prom .....
Lorenzzo:Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \? Varbut varat padalities iespaidos !
Tava galerija spilgti ilustrē, ka esi īstais Lomo produkcijas klients - tā ir paredzēta cilvēkiem kas neko nesajēdz un nespēj paredzēt ko tehnoloģijas viņa vietā uzģenerēs. Identisks pasākums instagram tikai analogs ne ciparu.
Lorenzzo:Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \? Varbut varat padalities iespaidos !
Tava galerija spilgti ilustrē, ka esi īstais Lomo produkcijas klients - tā ir paredzēta cilvēkiem kas neko nesajēdz un nespēj paredzēt ko tehnoloģijas viņa vietā uzģenerēs. Identisks pasākums instagram tikai analogs ne ciparu.
Nu paga. Petzval un Helios objektīvus arī tagad bīdot pie lomogrāfijas. Par Helios ir kā kuru reizi, bet Petzval 85iniekus točna tirgo ar vārdu ''lomography'' klāt aprakstam. Tad cilvēki, kas šauj šedevrus izmantojot to stiklu ''deffektus/effektus'' arī ir beztalantnieki? Otrkārt, atcerēsimies, ka pieredzējuša cilvēka rokās, arī lomogrāfija var kļūt par ļoti baudāmu mākslu. Kad biju kādus dažus gadus atpakaļ Vācijā, tur pie vienas sienas bija izlikta tāda maza lomogrāfijas izstāde un teikšu, ka darbi bija ļoti haotiski glīti.