forum.gif
Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.15 13:25
 citēt
SixStrings: Tad cilvēki, kas šauj šedevrus izmantojot to stiklu ''deffektus/effektus'' arī ir beztalantnieki?

Tu vari nopirkt pecvāli pats un pārliecināties, ka arī šoreiz tehnika neko negarantē - nav smadzeņu - nav rezultāta.

SixStrings: un teikšu, ka darbi bija ļoti haotiski glīti.

Varbūt Tev tas būs brīnums, bet terminu "mākslinieciskā nekārtība" lieto tikai provinces žurnālisti, mājsaimnieces un citi ļaudis kas neko nerubī šajā sfērā - skunstnieki maitas savas abstrakcijas taisa (varētu pat teikt ''būvē''), ļoti apzināti un pārdomāti ekselenti pārzinot skatītāja redzes uztveri.
Publicēts: 26.04.15 14:37
 citēt
Maris:
SixStrings: Tad cilvēki, kas šauj šedevrus izmantojot to stiklu ''deffektus/effektus'' arī ir beztalantnieki?

Tu vari nopirkt pecvāli pats un pārliecināties, ka arī šoreiz tehnika neko negarantē - nav smadzeņu - nav rezultāta.

SixStrings: un teikšu, ka darbi bija ļoti haotiski glīti.

Varbūt Tev tas būs brīnums, bet terminu "mākslinieciskā nekārtība" lieto tikai provinces žurnālisti, mājsaimnieces un citi ļaudis kas neko nerubī šajā sfērā - skunstnieki maitas savas abstrakcijas taisa (varētu pat teikt ''būvē''), ļoti apzināti un pārdomāti ekselenti pārzinot skatītāja redzes uztveri.
Nu, bet vai tad es saku, ka haoss ir haoss, jo cilvēks, kas taisīja neko nerubīja? Tak, protams, ka nē. Domāju, ka arī tie ļaudis, kas iesniedza tur bildes, ļoti rafinēti un labi izstrādāja savus haosus tā, ka tie uzrunāja dziļākus cilvēku līmeņus. Tas jau tieši bija mans arguments.
Publicēts: 26.04.15 15:08
 citēt
Tad tik čāpo uz bodi pēc pecvāļa un purpurfilmas - dziļākie līmeņi garantēti.
Publicēts: 26.04.15 15:15
 citēt
Maris:Tad tik čāpo uz bodi pēc pecvāļa un purpurfilmas - dziļākie līmeņi garantēti.
A man lomogrāfija saista tikai apskatoties. Pašam tādu šedevru piekopt nepārāk gribas.
Publicēts: 26.04.15 15:17
 citēt
Un cilvēks ir optimists, cer pārauudzināt foruma tautu - saprot, ka te visi lej žulti, tvneta kakafonija... Cits būtu nospļāvies un aiscirtis durvis, bet nekā, paliek un cenšas pārliecināt par dziļāko līmeņu uzrunāšanu.
Publicēts: 26.04.15 15:25 labots
 citēt
Schneider:Un cilvēks ir optimists, cer pārauudzināt foruma tautu - saprot, ka te visi lej žulti, tvneta kakafonija... Cits būtu nospļāvies un aiscirtis durvis, bet nekā, paliek un cenšas pārliecināt par dziļāko līmeņu uzrunāšanu.

Ja Tava haosa dziļākie līmeņi ir degradējušies un vairs nav glīti tas nenozīmē, ka visa pasaule līdz ar Tevi ir kloāka. SixStrings varētu piekopt šedevru kā suņa krītiņus uz ietves, bet negrib... redzi dziļākais līmenis nav piekopšanā, bet apziņā, ka to VAR.
Publicēts: 26.04.15 16:08
 citēt
Schneider:Un cilvēks ir optimists, cer pārauudzināt foruma tautu - saprot, ka te visi lej žulti, tvneta kakafonija... Cits būtu nospļāvies un aiscirtis durvis, bet nekā, paliek un cenšas pārliecināt par dziļāko līmeņu uzrunāšanu.
Man kā reizi, ļoti patika kā savā laikā teica kāds pasniedzējs no LU: ''Saista inteliģence, bet izklaidē arī stulbums''.
Publicēts: 26.04.15 16:14
 citēt
Vērtīga doma. Piekrītu, bet tikai daļēji.
Publicēts: 26.04.15 16:39
 citēt
SixStrings:
Otrkārt, atcerēsimies, ka pieredzējuša cilvēka rokās, arī lomogrāfija var kļūt par ļoti baudāmu mākslu.

Baudi sievieti, ne mākslu.
Publicēts: 26.04.15 16:50
 citēt
gavnovopros:
SixStrings:
Otrkārt, atcerēsimies, ka pieredzējuša cilvēka rokās, arī lomogrāfija var kļūt par ļoti baudāmu mākslu.

nu džekam stringos atliek vien baudīt mākslu!
Publicēts: 26.04.15 21:31
 citēt
KKancis:
gavnovopros:

nu džekam stringos atliek vien baudīt mākslu!
Mazāk auduma - vairāk gara brīvības.
Publicēts: 26.04.15 23:16
 citēt
SixStrings:
KKancis: nu džekam stringos atliek vien baudīt mākslu!
Mazāk auduma - vairāk gara brīvības.

:face-devil-grin:
Publicēts: 27.04.15 00:14 labots
 citēt
Lorenzzo:Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \?
Varbut varat padalities iespaidos !

Bija karsta vasaras diena. Pusdienlaika saule bija sastingusi svina pelēkajās debesīs un pie jūras nemanīja ne vēsmiņas. Vientuļa kaija debesīs cīnījās ar karstumu tāpat kā pāris atpūtnieki zem saulessargiem ar garlaicību... Es atlaidos smiltīs starp smilgām un atmiņā pārcilāju šārīta notikumus - papīra cieto skrapstoņu, izpakojot piecas Lomo Chrome Purple 100-400 120 filmas no iesaiņojuma, Holgas plastmasīgo smaržu sakarsušajā virtuvē, skanot radio SWH ziņām pulksten astoņos, priecīgo uztraukumu, tinot filmu aparātā un sagaidot melno līniju ar uzrakstu "start". Ierasto ķimerēšanos ar metāla sānu uzlikām un spraugu aizlīmēšanu ar melno lentu...
Jā, tas viss bija no rīta. Bet tagad sakarsušajās debesīs neizturami svelmēja saule un uz brīdi es pat sailgojos pēc virtuves un radio SWH ziņām pulksten trijos pēcpusdienā, taču par visu vairāk es vēlējos vērties skatu meklētājā uz nekustīgo jūru, spiest slēdzi vēl un vēlreiz, sekojot kaijai debesīs, vakarā steigties mājās, attīstīt filmu, kopēt bildes, blablablabla...

Kādus tieši IESPAIDUS cienītais vēlējās sagaidīt? Padalījos. ;) :) :D
Publicēts: 27.04.15 09:40
 citēt
Epohāli , seviški štata melnā izlolene šķirbām:):)
Publicēts: 27.04.15 10:04
 citēt
wiencmuzikanc:
Lorenzzo:Kadam ir pieredze fotografet ar Lomo Chrome purpule xr 120 filmu \?
Varbut varat padalities iespaidos !

Bija karsta vasaras diena. Pusdienlaika saule bija sastingusi svina pelēkajās debesīs un pie jūras nemanīja ne vēsmiņas. Vientuļa kaija debesīs cīnījās ar karstumu tāpat kā pāris atpūtnieki zem saulessargiem ar garlaicību... Es atlaidos smiltīs starp smilgām un atmiņā pārcilāju šārīta notikumus - papīra cieto skrapstoņu, izpakojot piecas Lomo Chrome Purple 100-400 120 filmas no iesaiņojuma, Holgas plastmasīgo smaržu sakarsušajā virtuvē, skanot radio SWH ziņām pulksten astoņos, priecīgo uztraukumu, tinot filmu aparātā un sagaidot melno līniju ar uzrakstu "start". Ierasto ķimerēšanos ar metāla sānu uzlikām un spraugu aizlīmēšanu ar melno lentu...
Jā, tas viss bija no rīta. Bet tagad sakarsušajās debesīs neizturami svelmēja saule un uz brīdi es pat sailgojos pēc virtuves un radio SWH ziņām pulksten trijos pēcpusdienā, taču par visu vairāk es vēlējos vērties skatu meklētājā uz nekustīgo jūru, spiest slēdzi vēl un vēlreiz, sekojot kaijai debesīs, vakarā steigties mājās, attīstīt filmu, kopēt bildes, blablablabla...

nu pēc šitā Norvēģijā strauji palielināsies toletes papīra patēriņš...
Publicēts: 27.04.15 20:53
 citēt
SixStrings:
KKancis:tāpēc jau tā ir diskusija! Mēs diskutējam :face-grin:
Es laikam esmu galīgi kaut kur citur uzaudzis, jo man diskusija ir kas pilnīgi pretējs tam, kas parasti notiek fotobloga forumos.

Es tevi loti labi saproti , te cilveki tevi megina sadragat tavu Es , megina pataisit sevi labaku uz to kad tevi apdirs , pazemo utt
nekadas cienas savstarpejas , tikai , sk. , kur tik iedirst , ka saka : liela plava ja gribesi ari sameklesi sudus !
Tiesam tas tikai raksturigs bijusam padomju valstim ? Jp nekur citru pasule es nesu saskaries !:face-sad:
Publicēts: 27.04.15 20:56
 citēt
Bildes:
wiencmuzikanc:

nu pēc šitā Norvēģijā strauji palielināsies toletes papīrapatēriņš...

man patika paldies :face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 27.04.15 21:02
 citēt
KKancis:
SixStrings:Es laikam esmu galīgi kaut kur citur uzaudzis, jo man diskusija ir kas pilnīgi pretējs tam, kas parasti notiek fotobloga forumos.

nekas ,pieradīsi ! Tiki vilku barā ,gaudo līdzi ....! :face-grin:

Ja runajot pa vilkiem , vilki ciena savu baru bet skatos tads šakału barińš:anger::anger:
Publicēts: 27.04.15 21:06
 citēt
kbi_kbi:Es joprojām lieku savu likmi uz to, ka pasažieris Lorenzzo ir fake, trollis saucamais. :) Bilžu nekonsistence būtu pirmais, tad dzelžu klāsta nesakritība ar bilžu galeriju, kā arī rakstības stils, kur nespēja formulēt domu ir pārspīlēti nesaprotama (toties konsekventa). Ā, un tas, ka personāža dalība (vai forumā vai pie bildēm) ir klaji provokatīva, bez jebkādas pozīcijas aizstāvēšanas.
Savulaik esmu bijis liecinieks, kā šādi fake personāži tiek veidoti digeru forumā, un zinu, ka uztaisīt labu fake ir štelle. Mans komentārs būtu tas, ka piedāvājums ierasties ar alu, apskatīties kā profesionāļi tās plikās čiksas procesē, bija overkill. :D Ja nu izrādītos kādā masu pasākumā (ja tādi vēl notiksies), ka personāžs ir īsts un atbilstošs savām izpausmēm - nu ko tur vairs, alus no manis un žēl nebūs. :D

Paldies par komentu bet parak gari varbut lakoniskak isak , ko saki , tuvak temai varbut ari , vai tad tik gruti izlasit pa ko iet tema , pa to vai esi lietojis filmu tadu ! TAd centies nakmreiz izlasit pa ko tema iet runa , otrs lakonika ! :face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 27.04.15 21:26
 citēt
Lorenzzo:
kbi_kbi:Es joprojām lieku savu likmi uz to, ka pasažieris Lorenzzo ir fake, trollis saucamais. :) Bilžu nekonsistence būtu pirmais, tad dzelžu klāsta nesakritība ar bilžu galeriju, kā arī rakstības stils, kur nespēja formulēt domu ir pārspīlēti nesaprotama (toties konsekventa). Ā, un tas, ka personāža dalība (vai forumā vai pie bildēm) ir klaji provokatīva, bez jebkādas pozīcijas aizstāvēšanas.
Savulaik esmu bijis liecinieks, kā šādi fake personāži tiek veidoti digeru forumā, un zinu, ka uztaisīt labu fake ir štelle. Mans komentārs būtu tas, ka piedāvājums ierasties ar alu, apskatīties kā profesionāļi tās plikās čiksas procesē, bija overkill. :D Ja nu izrādītos kādā masu pasākumā (ja tādi vēl notiksies), ka personāžs ir īsts un atbilstošs savām izpausmēm - nu ko tur vairs, alus no manis un žēl nebūs. :D

Paldies par komentu bet parak gari varbut lakoniskak isak , ko saki , tuvak temai varbut ari , vai tad tik gruti izlasit pa ko iet tema , pa to vai esi lietojis filmu tadu ! TAd centies nakmreiz izlasit pa ko tema iet runa , otrs lakonika ! :face-kiss::face-kiss:

Jopcik, šādu ievērību, ka uz manu vienu ierakstu divas reizes atbild, pirmoreiz redzu - paldies, novērtēju. :) Katru reizi gan kaut ko citu, nu, kam negadās. :D
Publicēts: 28.04.15 12:01
 citēt
da lāāāb... LV mīkstinājumus un garumzīmes uzlikt varbūt nav iespēju / spēju. Bet, kurā skolā māca šitā komatus likt???????????
Publicēts: 28.04.15 13:48
 citēt
Bildes: Bet, kurā skolā māca šitā komatus likt???????????

Man gan skolā mācīja, ka komatus liek tieši pirms "bet". :grimace:
Publicēts: 28.04.15 14:08
 citēt
Schneider:
Bildes: Bet, kurā skolā māca šitā komatus likt???????????

Man gan skolā mācīja, ka komatus liek tieši pirms "bet". :grimace:
ja tas ir godmaniskais BET, tad AIZ - viennozīmīgi! :anger::anger::anger:
Publicēts: 29.04.15 02:01
 citēt
UN tev skola macija , atbildet uz temu beztema ? :face-grin: ja runa iet pa filmu tad atbildi pa savu mikiju :grimace::grimace::haha:
Publicēts: 29.04.15 08:27
 citēt
Nebija nekādas godmaniskās gramatikas kategorijas, kad es mācījos skolā, arī Godmanis vēl mācījās. Bet! Citā un dažas klases augstāk.
Punkts! :anger:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas