Cilvēks pieņem likmes. Sākuma cena nav norādīta. 25.aprīlī solīju 200 eiro. Šodien ir 27. aprīlis, pagājušas divas dienas. Klusums. Kā saprotu, likme pieņemta, par ko kaunēties?
wiencmuzikanc:Cilvēks pieņem likmes. Sākuma cena nav norādīta. 25.aprīlī solīju 200 eiro. Šodien ir 27. aprīlis, pagājušas divas dienas. Klusums. Kā saprotu, likme pieņemta, par ko kaunēties?
Tu tur ņipričom Es par tiem abiem pārējiem tipiskajiem latviešiem internetā.
wiencmuzikanc:Cilvēks pieņem likmes. Sākuma cena nav norādīta. 25.aprīlī solīju 200 eiro. Šodien ir 27. aprīlis, pagājušas divas dienas. Klusums. Kā saprotu, likme pieņemta, par ko kaunēties?
Tu tur ņipričom Es par tiem abiem pārējiem tipiskajiem latviešiem internetā.
Nav vērts. Man te nesen aizrādīja, ka ja nepatīkot žitāda burkšķēšana, tad lohs ir tas, kam nepatīk, ne kas burkšķ.
NilsS:Vispār baigi vairāk nav vēlme solīt, ka fočikam jau puse iekšu nomainītas...
Nu kamera Sensors un Mates plate bija apmainita Londona Canon centra , kas tur sligts tiei labakk viss jauns svaigs orginals sensors un mates plate , lv darbnica teica tada kamera ilgi nav redzeta , laba kosmetiksa stavokli un vel strada vis tip top ! ta ka pienemu vel talak likmes draugi !
Druska zeme nometa 3 gadus atpakal londona canon servisa 1450 eiro atstaju samainija visu jaunu orginalu pec servisa kameru maz izmantoju , jo si bija ka back up vairak , !
NilsS:Kurlajiem - VAI IR DOKUMENTI ? Jeb vienkārši - zagts un po...j
Ne nav zagts , es varu iedod serialu tu vari pazvanit uz veikalu un tev nosauks kad es esu ipasnieks un pilnu vesturi ! Dokumentus mekleju negaranteju ja ceku vajag to copy varu sarunat veikla ar laiku ! Es esu te [ardevis dazas lietas un vini zin man viss ok un laba kartiba ! P.S kameraz dokmenti nevari atrast vel , jo es parvacos 2012 gada - 2014 kadas 5 reizes ta ka saprotiet gadas !
Man patīk šādi p....ķi,kas prasa dokumentus, nez vai tu glaba n-tos gadus dokumentus? Man ir velo kurš maksā vairāk par 2k euro un arī nav jo diemžēl gadās arī ka noklīst,nodeg,pazūd utml....Ja cilvēks pārdod šeit iekš fotoblog.lv pārdod zagtu, tad tam jābūt pašam loham, tā pat, kas pazvanīja uz lidostu Rīgu....Zini ir teiciens, ja pats zog tad domā ka citi arī to dara..... 550euro...
Man patīk šādi p....ķi,kas prasa dokumentus, nez vai tu glaba n-tos gadus dokumentus? Man ir velo kurš maksā vairāk par 2k euro un arī nav jo diemžēl gadās arī ka noklīst,nodeg,pazūd utml....Ja cilvēks pārdod šeit iekš fotoblog.lv pārdod zagtu, tad tam jābūt pašam loham, tā pat, kas pazvanīja uz lidostu Rīgu....Zini ir teiciens, ja pats zog tad domā ka citi arī to dara..... 550euro...
Man arī patīk parasība pēc kastītes. Ja vēl man ir sava māja un televizoru un visādu mikroviļņu kastēs uz bēniņiem salikti šādi tādi krāmi, tad kurš pateiks, kur un kādam hrenam būtu jāglabā visa tā makulatūra vienistabas dzīvoklī??? Reizi gadā pārroku papīrus un ar visa, kam beigusies garantija, dokumentiem iekuru krāsni.
Schneider:Man arī patīk parasība pēc kastītes. Ja vēl man ir sava māja un televizoru un visādu mikroviļņu kastēs uz bēniņiem salikti šādi tādi krāmi, tad kurš pateiks, kur un kādam hrenam būtu jāglabā visa tā makulatūra vienistabas dzīvoklī??? Reizi gadā pārroku papīrus un ar visa, kam beigusies garantija, dokumentiem iekuru krāsni.
Cilvēkam laikam tā drošāk. Šito kāds zaglis salasīsies un tagad pēc kameras izzagšanas no somas, meklēs dzīvokli, lai tik atrastu kasti un doķus, jo ja neatradīs, tad kameras vērtība dalās uz divi kā minimums Nākotnē vispār, no dzīvokļiem izzags tikai kastes un dokumentus. Teļļuku un pārējo atstās, jo tam nebūs vērtība
paviliong6:
Zelta vārdi.
Parasti es kameram atstaju kasti , bet gadijas kad mainiju darbus biezi bija jabrauka !