Sveikinopirktu jūsu Nikon 85mm 1.8 G stikliņu ja nu kādam krāj putekļus vai izrādījies neveiksmīgs pirkums Kur jaunus nopirkt zinu,bet tas gadījumā ja neatrodu šeit
KKancis:šis nu nekādi nevar būt neveiksmīgs pirkums un putekļus nekrāj!
Pilnīgi piekrītu! Nopirku sev jaunu no veikala un vēl šodien čurāju biksēs no priekiem. Nav daudz stikli, kas ir cenas vērti - šis ir viens no retajiem, kas manuprāt ir.
šim lētajam ķīnietim ir viens mīnuss, AF mehānisms. Esmu kur lasījis (neatceros vairs) ka pārslēdzies uz manuālo fokusu ,tad arī kamerai kardāns jāpārslēdz uz m/f ,savādāk velk līdzi un aprauj mehānismu, nezinu varbūt mīts..... bet tāds teksts bij!
KKancis:šim lētajam ķīnietim ir viens mīnuss, AF mehānisms. Esmu kur lasījis (neatceros vairs) ka pārslēdzies uz manuālo fokusu ,tad arī kamerai kardāns jāpārslēdz uz m/f ,savādāk velk līdzi un aprauj mehānismu, nezinu varbūt mīts..... bet tāds teksts bij!
Domā tā, ka, ja uz objektīva pārslēdz mf, tad kameru nedrīkst atstāt uz af, bet jāliek uz m? Gribētos pamēģināt, bet bail sajāt stiklu
principā problēmām nevajadzētu būt, pārslēdz kameru manuālajā un viss, uz stikla lai paliek režīms A/M vismaz 35/1.8G paspīdzināju dažādās kombinācijās, nekādu problēmu..
martc:principā problēmām nevajadzētu būt, pārslēdz kameru manuālajā un viss, uz stikla lai paliek režīms A/M vismaz 35/1.8G paspīdzināju dažādās kombinācijās, nekādu problēmu..
KKancis:šim lētajam ķīnietim ir viens mīnuss, AF mehānisms. Esmu kur lasījis (neatceros vairs) ka pārslēdzies uz manuālo fokusu ,tad arī kamerai kardāns jāpārslēdz uz m/f ,savādāk velk līdzi un aprauj mehānismu, nezinu varbūt mīts..... bet tāds teksts bij!
oi! tad mans 35niex arī ir jau nokāvis visu systēmu
Par ko jūs muldiet? Kāds kardāns AF-S objektīvam??? Plus kuram ir AF ar manuālo prioritāti (tas tulkojas tā, ka pie ieslēgta AF var jebkurā brīdī grābt fokusa gredzenu un koriģēt)???
Ir tik grūti apjēgt kā darbojas tehnika kuru lietojat?
Maris:Par ko jūs muldiet? Kāds kardāns AF-S objektīvam??? Plus kuram ir AF ar manuālo prioritāti (tas tulkojas tā, ka pie ieslēgta AF var jebkurā brīdī grābt fokusa gredzenu un koriģēt)???
Ir tik grūti apjēgt kā darbojas tehnika kuru lietojat?
Tik daudz burtiņu, tik daudz cipariņu, kā lai zina, ko tie visi nozīmē....
Tur taču neko nevar sajāt sviests kaut, kāds Nelasiji to kaut, kādā canon forumā??
Tur taču neko nevar sajāt sviests kaut, kāds Nelasiji to kaut, kādā canon forumā??
Tālu no patiesības varētu nebūt. Chase Jarvis kaut kad atpakaļ teica, ka Canon lietotāji ir tāda pati reliģija kā kristietība un islāms. Abām nav taisnība tajā, ko sludina, bet misijas sajūta liek borēt citiem virsū, kā Kenons ir labāks par jebko pasaulē un visi, kas domā pretēji ir pēē
martc:principā problēmām nevajadzētu būt, pārslēdz kameru manuālajā un viss, uz stikla lai paliek režīms A/M vismaz 35/1.8G paspīdzināju dažādās kombinācijās, nekādu problēmu..