forum.gif
LP-E6
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / LP-E6
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.04.15 12:01
 citēt
Čau, draugi!
Vai kāds nevarētu aizdot strādājošo LP-E6 bateriju uz 8.04. un 13.04.?
Publicēts: 27.04.15 12:25
 citēt
Varu!
Publicēts: 27.04.15 12:31
 citēt
NIN:Varu!

:) Ko tas man maksās?
Publicēts: 27.04.15 13:32
 citēt
Iesaku labāk nopirkt ķīniešu analogu pa kādiem 20 EUR.
www.deltamobile.lv...
Tas ir 3x lētāk, kā oriģināls, taču mana lietotāja pieredze rāda, ka jaudu tur tikpat labi. Nu varbūt ne visi analogi ir labi un tas ir veiksmes gadījums, ka man izturīgie trāpījās. Katrā ziņā aizņemoties un atdodot transportam iztērēsi arī tuvu tam. LP-E6 der pieciem Canon modeļiem, ar pārdošanu problēmu nebūs.
Publicēts: 27.04.15 13:39 labots
 citēt
Par 21Eur pirkt analogu gan man liekas īpaši extreem piedavājums :) www.ebay.com...

Neko nemaksās, ja atpakaļ atnesīsi! :)
Publicēts: 27.04.15 13:40
 citēt
jg100:Iesaku labāk nopirkt ķīniešu analogu pa kādiem 20 EUR.
www.deltamobile.lv...
Tas ir 3x lētāk, kā oriģināls, taču mana lietotāja pieredze rāda, ka jaudu tur tikpat labi. Nu varbūt ne visi analogi ir labi un tas ir veiksmes gadījums, ka man izturīgie trāpījās. Katrā ziņā aizņemoties un atdodot transportam iztērēsi arī tuvu tam. LP-E6 der pieciem Canon modeļiem, ar pārdošanu problēmu nebūs.

Paldies par ieteikumu.
Publicēts: 27.04.15 13:49 labots
 citēt
Laiks arī ir nauda, šeit laikam dos uzreiz un pārbaudīt arī varēs, vai lādē.
www.ss.lv...
Publicēts: 27.04.15 13:54
 citēt
Esmu savā mūžā iepircis / lietojis ap ~20 kreisajiem aķiem - ar nevienu nav bijušas problēmas.
Publicēts: 27.04.15 14:24
 citēt
NIN:Esmu savā mūžā iepircis / lietojis ap ~20 kreisajiem aķiem - ar nevienu nav bijušas problēmas.

Man gan ir cita pieredze. Iegādājos tā saucamo analogu (LP-E6 Phottix). It kā jau nebija ne vainas, uz displeja atainoja aķīša kapacitāti, šāvienu skaits aptuveni tāds pats kā oriģinālam, bet tieši pēc gada šis paņem un "nebrīdinot" nomirst, savukārt 2 oriģinālie jau vairākus gadus kalpo, tādēļ manā gadījumā nekāda ekonomija un laba pieredze ar analogu nesanāca. Varbūt brāķis, nezinu, bet testēt tos vairs vēlmes nav :)
Publicēts: 27.04.15 14:29
 citēt
Labi, es vēl meklēšu. Ja neko neatradīšu, tad vajadzēs pirkt un vēlāk pārdot.

Es meklēju rezerves aķi, kas labi strādā. Nav starpības vai tas ir oriģinālais vai analogs, galvenais, lai var iebāzt III markā un 2 dienas pafilmēt. :)
Publicēts: 27.04.15 14:44
 citēt
Es taču jau uzrakstīju, ka vari dabūt, ko tur vēl meklēt? )
Publicēts: 27.04.15 14:56
 citēt
NIN:Es taču jau uzrakstīju, ka vari dabūt, ko tur vēl meklēt? )

cilvēki labus vārdus nesaprot. tu viņam piedāvā uz šaru, bet nē, tas neder. (:
Publicēts: 28.04.15 00:58
 citēt
Kāds var ieteikt, kur var iegādāties, tiešām oroģinālās LP-E6 baterijas? Skatījos canon IB servisa mājas lapā, bet tur nekā neatradu.
Publicēts: 28.04.15 09:03
 citēt
aisbergx:Kāds var ieteikt, kur var iegādāties, tiešām oroģinālās LP-E6 baterijas? Skatījos canon IB servisa mājas lapā, bet tur nekā neatradu.

Salidzini.lv var redzēt, ka pa 60+ eiro diezgan liela veikalu izvēle, kuri tirgo oriģinālos aķīšus.
Ārzemju bodēs jābūt lētāk, tikai nāksies uzgaidīt.
Publicēts: 28.04.15 10:01
 citēt
Ebajā incanti tirgoņi- pat "kreisās krutkas" vairums lepni dēvē par oriģinālajiem...:face-wink:

www.ebay.de...
Publicēts: 28.04.15 10:04
 citēt
Bet, ja palasa uzmanīgāk, viņi saka, ka tā ir oriģinālā krutka, nevis oriģinālais Ķenons, nekur nepiekasīsies.
Publicēts: 28.04.15 10:36 labots
 citēt
12 gadus lietoju kreisos, nekādu problēmu. Neviens mani nepiespieđis rezervei pirkt oriģinālu canon.
Publicēts: 28.04.15 13:09
 citēt
Bišku bail, ka interneta veikalos bačas pa 60+ eiro var izrādīties arī krutkas.
Krutkas daudz lietots un ir dažāda pieredze. Fotogrāfējot vēl ir ok, bet filmējot svarīgi, ja rāda ka vēl 30% baterija, ka tie tiešām ir 30% nevis pēc minūtes izrubās.
Publicēts: 28.04.15 13:43
 citēt
aisbergx:Bišku bail, ka interneta veikalos bačas pa 60+ eiro var izrādīties arī krutkas.
Krutkas daudz lietots un ir dažāda pieredze. Fotogrāfējot vēl ir ok, bet filmējot svarīgi, ja rāda ka vēl 30% baterija, ka tie tiešām ir 30% nevis pēc minūtes izrubās.

Nu tev ir 2 izvēlēs - pirkt pa dārgo un paļauties uz to, ka aķītis ir oriģināls (ja nē, tad griezties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā) vai arī pirkt pa lēto analogu un cerēt, ka tas tavas vēlmes pilnībā apmierinās. Domāju, ka diskusija sevi ir izsmēlusi :)
Publicēts: 28.04.15 15:45
 citēt
nu skaidrs. Jāturpina meklēt pa privātiem kontaktiem kādu kurš pircis oriģinālās baterijas un var dot rekomendāciju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):