Iesaku labāk nopirkt ķīniešu analogu pa kādiem 20 EUR. www.deltamobile.lv... Tas ir 3x lētāk, kā oriģināls, taču mana lietotāja pieredze rāda, ka jaudu tur tikpat labi. Nu varbūt ne visi analogi ir labi un tas ir veiksmes gadījums, ka man izturīgie trāpījās. Katrā ziņā aizņemoties un atdodot transportam iztērēsi arī tuvu tam. LP-E6 der pieciem Canon modeļiem, ar pārdošanu problēmu nebūs.
jg100:Iesaku labāk nopirkt ķīniešu analogu pa kādiem 20 EUR. www.deltamobile.lv... Tas ir 3x lētāk, kā oriģināls, taču mana lietotāja pieredze rāda, ka jaudu tur tikpat labi. Nu varbūt ne visi analogi ir labi un tas ir veiksmes gadījums, ka man izturīgie trāpījās. Katrā ziņā aizņemoties un atdodot transportam iztērēsi arī tuvu tam. LP-E6 der pieciem Canon modeļiem, ar pārdošanu problēmu nebūs.
NIN:Esmu savā mūžā iepircis / lietojis ap ~20 kreisajiem aķiem - ar nevienu nav bijušas problēmas.
Man gan ir cita pieredze. Iegādājos tā saucamo analogu (LP-E6 Phottix). It kā jau nebija ne vainas, uz displeja atainoja aķīša kapacitāti, šāvienu skaits aptuveni tāds pats kā oriģinālam, bet tieši pēc gada šis paņem un "nebrīdinot" nomirst, savukārt 2 oriģinālie jau vairākus gadus kalpo, tādēļ manā gadījumā nekāda ekonomija un laba pieredze ar analogu nesanāca. Varbūt brāķis, nezinu, bet testēt tos vairs vēlmes nav
Bišku bail, ka interneta veikalos bačas pa 60+ eiro var izrādīties arī krutkas. Krutkas daudz lietots un ir dažāda pieredze. Fotogrāfējot vēl ir ok, bet filmējot svarīgi, ja rāda ka vēl 30% baterija, ka tie tiešām ir 30% nevis pēc minūtes izrubās.
aisbergx:Bišku bail, ka interneta veikalos bačas pa 60+ eiro var izrādīties arī krutkas. Krutkas daudz lietots un ir dažāda pieredze. Fotogrāfējot vēl ir ok, bet filmējot svarīgi, ja rāda ka vēl 30% baterija, ka tie tiešām ir 30% nevis pēc minūtes izrubās.
Nu tev ir 2 izvēlēs - pirkt pa dārgo un paļauties uz to, ka aķītis ir oriģināls (ja nē, tad griezties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā) vai arī pirkt pa lēto analogu un cerēt, ka tas tavas vēlmes pilnībā apmierinās. Domāju, ka diskusija sevi ir izsmēlusi