Hau viedie vacajie un citi gudrinieki. Tā nu i sanācis ka manās rokās nonāca lietots Nikon 18-200 objektīvs. Lietā tāda, ka pie fočuka ieslēgšanas, objektīvam esot horizontālā stāvoklī tanī atskan 3-4 tādi kā mazi klakšķi. Vertikālā stāvoklī nekā tāda nav. Viss darbojas, fokusējas. Kas par vainu? Vai tur optiskās stabilizācijas elements taisās izbeigties. Varbūt laicīgi atbrīvoties no objektīva?
vārdu nezinu, atradu caur eBay un nopriecājos ka vietējais. Kad devu atpakaļ acis vien bolīja un tēloja muļķi "bet bildes tak taisa, viss darbojas" Nakamais tekts bija ka tieši tapēc te LV neko nepārdodot, jo visādi gļuki atklājoties. Ar ārzemniekiem esot vieglāk.
privet,vi mozhete podjehat so svoim fotoapparatom i proverit rabotu objektiva,esli ustraivaet berete ne ustraivaet ne berete,moi telefon 29233767.spasibo.
uzjautaaju angliski, ceriibaa ka shis nopublicees pie itema apraksta jaut un atb. reko darbuuju.
versatile:man niks jebajaa ajurjans... bet defaultaa adrese gan Vaacija. Hvz.
LBSS?
jap. esmu paris reizhu uzravies, kad bidojot sekundi pirms beigam man pasaka ka uz LV nesutis vis un ka tapec mans bids nevar tikt pienjemts... lai gan nav probl. nomenedzhet piegadi no UK, DE vai kurienes vajag caur pazinjaam... tapec ari defaulta Vacija.