Labs vakars! Vēlos pārdot savu 7d ar oriģinālo gripu un divām baterijām. Noskrējiens ~60-70t kadru. Vizuāli 9,5/10. Pārsvarā laiku pavadījusi somā kā rezerves kamera.
Es teicu, ka pārsvarā kā rezerves kamera. Otrkārt es viņu lietoju kopš iznākšanas brīža, tātad 5 gadus, kur 70t nav absolūti nekas traģisks. Šim slēdzis oficiāli līdz 150t iet.
g3:Es teicu, ka pārsvarā kā rezerves kamera. Otrkārt es viņu lietoju kopš iznākšanas brīža, tātad 5 gadus, kur 70t nav absolūti nekas traģisks. Šim slēdzis oficiāli līdz 150t iet.
Oficiāli - tas ir kā? Tev ir kaut kāda īpaša garantija slēdzim izrakstīta?
šis 7d canons ir labais, kas ir arī d300s analogs. ja nomestu dažus einārus par to vien, ka vārds "canon" uzdrukāts, būtu labais dīls. (: papildu labums "iegrābjoties" canonos (7d sērija) ir tas, ka tai ir arī turpinājums atšķirībā no d300'ajiem.
Es nevienā vārdā neesmu pieminējis, ka kamera ir stāvējusi tikai somā! Tā ir tikai puse no slēdža resursa. Var padomāt, ka šeit rakstošie indivīdi kameras izmanto kā dekorācijas vai rotas.
g3:Mans mērķis nav muldēt un negribu arī nevienu apčakarēt, es vienkārši piedāvāju kameru, kura man ir labi kalpojusi un varētu kādam citam noderēt.
Ja Tu būtu Brunejas sultāns vai Marokas ķēniņš, tad tai kamerai būtu pievienotā vērtība un aiz to tā varētu maksāt dārgāk nekā pienākas, bet tā kā Tu neesi nekas sevišķs, tad tai kamerai ir nevis pievienotā vērtība, bet gan nereāli augsta cena. ..un vienalga kā tā ir Tev kalpojusi.
Pa 500 var nopirkt krietni drāztu 5d2, vai vecos MARK sērijas dzelžus, kuri vismaz izskatās pēc kameras ir ūdensizturīgi, + ilgi var skaitīt, tas būs labs pirkums. Puskilo eināru par šo ir garām, īpaši noskrējiena un īsā iso dēļ