forum.gif
Cinestill filma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Cinestill filma
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.15 12:37
 citēt
Kur un vai vispār LV ir iespējams iegādāties Cinestill 35mm filmu? Konkrēti šobrīd vajadzētu kādas 3 filmiņas 800-o. Ja kādam ir mājās un ir gatavs notās šķirties, tad arī priecāšos par izlīdzēšanu.

Ja nu LV nekur nav dabonama, tad varbūt varat ieteikt kur pērkat, ja pērkat utt. Šobrīd EU atrastajās pārdotuvēs ļoti nepatīk šipinga cenas :bad_egg:
Publicēts: 06.05.15 12:59
 citēt
Films ņemu vai nu Briedenē, vai fotoimpex.de nu jā +piegāde… jāņem tā pavairāk vai dažādas lietas tad jau tīri ciešami sanāk.
Publicēts: 07.05.15 11:15 labots
 citēt
kas vinai labs tai Cinestill ?

www.kickstarter.com...

jaskataas kas tad no siem piegadaa uz lv letaak : cinestillfilm.com...
Publicēts: 07.05.15 11:23
 citēt
www.youtube.com...

Es konkrētajā gadījumā gribu to filmu pamēģināt, lai saprastu vai tiešām tā ir tik laba kā tiek reklamēta amīšos dažādos film show'os un internāta apcerējumos
Publicēts: 07.05.15 11:32
 citēt
ja domaa pirkt varam samesties uz delivery
Publicēts: 07.05.15 18:25
 citēt
Pirkumu varu organizēt es- varētu iztērēt naudu, kas uz PayPal un pasūtīt dažas CineStill filmas, kuras sen kāroju.

Ja pareizi atradu- šis kantoris piedāvā sūtīšanu līdz 25KG par 15EUR. Dikti lētāk citur nebūs, droši vien.
www.macodirect.de...

Visi, kuri vēlas piedalīties var atmest man PM, dalām sūtīšanu uz galvām. Privāti nosūtīšu atvērtu Excel failu, kur katrs varēs ierakstīt savu pasūtījumu- lai viss godīgi un visi var izkontrolēt sūtītāju skaitu sūtīšanas gala izmaksas.

Pasūtu pirmdienas (11.05.2015.) pulksten 21:00. Kad atnāks, preces varēs saņemt Rīgas centrā vakaros/ rītos pie Dominas.
Noruna- pasūtītas tiek tikai fotofilmiņas- var būt arī citas, bez CineStill.
Ja filmiņas virs 10EUR, prasīšu priekšapmaksu. Sūtīšanas izmaksas tiek maksātas pie preču saņemšanas.

Jautājumi un pieteikumi- PM.
Komentārus var izteikt tepat.
Publicēts: 21.05.15 09:58
 citēt
Fck! Tikko pamaniju tikai, ka te kustība bijusi. Kko jau pasūtījāt? Ja ir kāda lieka filmiņa, labprāt atpirktu.
Publicēts: 21.05.15 13:31
 citēt
Es ar labprāt izprovētu pāris 35mm cinestill. Pasūtījums jau veikts?
Publicēts: 21.05.15 15:47
 citēt
Tātad, gribētāji ir un kur paņemt arī ir... visi kas vēlās cinestill raksta augšā privātajā, sakomplektēšu pasūtījumu un uzsūtīsim :super_man:
Publicēts: 22.05.15 11:31
 citēt
2atā gan nebūs uzrāviens sadalīt 25€ šipingu par pāris filmām :)
Publicēts: 22.05.15 12:24
 citēt
Shippings bija 13.90.
Sūta ar ekonomisko DHL, kuru LV pārņem eksprespasts. Vakardien saņēmu pastkastītē ziņu, ka ir atnācis- aizņēma vairāk par nedēļu.

Bet nu, es notestēšu Cinestill un citas interesantās filmas, ko tur pasūtīju- ja izdomāšu vēlreiz sūtīt, tad uztaisīšu normālu topiku, kur jau virsrakstā ir rakstīts par group buy un padošu jums ziņas privāti.
Publicēts: 22.05.15 15:00
 citēt
Kaut kad lasīju, ka Cinestill 800 ir Kodak Vision 3 un tai nepieciešama pastāvīga glabāšana atdzesētā veidā. Bet tā vispār ir interesanti, vai realitāte atbilst solītajam, ka bez "push processing" var izmanot līdz ISO 2000.
Publicēts: 20.08.15 23:45
 citēt
Ir kādam pie rokas Cineatill 800 filma? Vajag dabūt asap! 5 filmiņas būtu tieši laikā. Ja nav 5ad tad tik cik ir :)
Publicēts: 21.08.15 09:13
 citēt
Vari dabūt 1gab, izskatās, ka savu arī neizbildēšu. :D
26678933, svētdien būšu atpakaļ Rīgā.
Publicēts: 21.08.15 10:19
 citēt
Ņemu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt