forum.gif
Vēl viena Pentax mazbodīte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vēl viena Pentax mazbodīte
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.05.15 14:29 labots
 citēt
Pārdošanā dažas Pentax lietas, ar ko savulaik iepazīta spoguļkameru pasaule, taču pēdējos gados stāvējušas dīkā. Sveikas un veselas.

Tātad:

1. Entry klases spoguļkamera Pentax K100D. Noskrējiens zem 30 000 kadru. Pēdējos divus gadus stāvējis somā nelietots. Komplektā ar kameru dodu līdzi oriģinālo Pentax KIT objektīvu SMC Pentax-DA 1:3. 5-5. 6 18-55mm AL ar UV filtru (lēcas aizsardzībai) un USB kabeli pieslēgšanai pie datora.

Aparāts nav kritis, taču uz displeja ar USB kabeļa štekeri ievilkta švīka. Tas ir vizuāls defekts, bet tehniski aparātam nekas nekait. Funkcionē ideāli.

Kamerā iebūvēta stabilizācijas sistēma (shake reduction). Darbojas ar 4 AA tipa akumulatoriem.

Cena: 80 eiro. PĀRDOTS

2. Objektīvs smc Pentax-M 50mm F1.4. Daudz nesadzejošu. Pentax klasika iz 80ajiem. Gaišs, ass, ērts. Sīkāk te www.pentaxforums.com...

Cena: 45 eiro PĀRDOTS

3. Objektīvs SMC Pentax-M 80-200mm F4.5 Ar pacietību, kad jānofokusējas - kādam varētu likties ne visai ērts. Rezultāti vairāk nekā iepriecinoši. Sīkāk te www.pentaxforums.com....

Cena: 45 eiro REZERVĒTS
Publicēts: 07.05.15 15:57
 citēt
Beidzot kāds par sakarīgām cenām tirgo. Tā vien šķiet, ka vēl līdz šim laikam pentaksisti ir vieni no vissakarīgākajiem fotomīļiem.
Publicēts: 07.05.15 17:07
 citēt
Ja kas, K100D ir ļoti jēdzīks verķis, 2005.gada modelim ir pat ļoti lietojams ISO 1600, ja salīdzina ar tā paša laika krietni augstākas klases EOS 30D.
Publicēts: 07.05.15 18:26 labots
 citēt
Citagaisma:Beidzot kāds par sakarīgām cenām tirgo. Tā vien šķiet, ka vēl līdz šim laikam pentaksisti ir vieni no vissakarīgākajiem fotomīļiem.

Vai ne? Nav forši, ja cilvēks funktierē kā tajā anekdotē par večuku, kurš tirgo kartupeļus par 70 eiro kilogramā, un, vaicāts, kāpēc tik dārgi, šis atbild, ka "baigi vajag naudu". Tieši tāpēc liekas, ka sakarīgām mantām nav jākalst skapī tikai tāpēc, ka cilvēkam zudusi mēra sajūta,

Un Pentaxisms nudien ir lielisks, arī neiestājoties nevienā sektā. ;)
Publicēts: 07.05.15 18:37
 citēt
Un es vienmēr saku, ka ja nav dota izvēle starp daudz un ļoti daudz, bet tikai starp kaut cik un necik, tad jāizvēlas tas kaut cik.
K100D ir ļoti laps ar kādu pamatnieku fiksu vazāšanai līdz katram gadījumam.
Publicēts: 07.05.15 21:32
 citēt
Schneider:Un es vienmēr saku, ka ja nav dota izvēle starp daudz un ļoti daudz, bet tikai starp kaut cik un necik, tad jāizvēlas tas kaut cik.
K100D ir ļoti laps ar kādu pamatnieku fiksu vazāšanai līdz katram gadījumam.

+++
Publicēts: 08.05.15 22:10
 citēt
Man ar 40XS mētājas somā vai kabatā vai vēl kaut kur, sanāk pēc izmēra kā vecie filmu ziepji. Un bildītes tādas ka prieks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):